F 1 TIP AKO dosiahnuť opálený efekt na tvári AJ POČAS JESENNÝCH MESIACOV A TO za 6 až 8 hodín. - Aďulik Sun

1 TIP AKO dosiahnuť opálený efekt na tvári AJ POČAS JESENNÝCH MESIACOV A TO za 6 až 8 hodín.

Ahojte :) 


Na chvíľku si dáme pauzu od cestovateľských článkov a pozrieme sa späť do sveta kozmetiky. Chcela by som vám predstaviť jednu vec, ktorá ma zaujala, keď mi prišla ponuka do mailu. Ja som vždy videla na opaľovanie iba produkty ako sú peny, krémy a podobne. Ale nie vodu. Nesúďte ma, aj také sa stáva. Nevyznám sa do problematiky, keďže nie vždy sa venujem samoopaľovaniu. Ja som skôr zriedkavý záujemca a o to viac ma zaujal tento produkt. Produkt je na pleť a dekolt, takže u mňa miesta, kde som večne biela, aj keď telo mám hnedé... A tak som sa dala do skúšania. V dnešnom článku vám ukážem a poviem pár slov k tomuto produktu... Poďme na to! 





Áno, reč je o samoopaľovacej vode od He-shi, ktorý mám zo stránky samoopalovacisvet.cz. Priznám sa, že ja som skôr poznala pred tým produkty z drogérii alebo nejaké také známejšie produkty ako je samoopaľovací krém či pena (penu tu tiež nájdete). A ako som povedala vyššie, tak ma zaujal tento produkt na prvú ranu. 



SÚČASNÝ STAV MOJEJ TVÁRE 



Som biela, nebudem to naťahovať. Sem-tam má trošku farbu, ale inak vždy počas jesene vyblednem a som ako stena. Na tvári. Ak sa bavíme o tele, tak tam som stále hnedá a iba jemne zblednem, no stále sa držíme v odtieni hnedých farieb. Nezistila som čím to je, no už som sa s tým naučila žiť. 


Moja pleť je zvláštna, lebo akonáhle som na ňu chcela dať nejaký samoopaľovací krém alebo jemne penu (ktorá samozrejme bola na to určená, aj keď nie primárne), tak moja pleť zaštrajkovala. Buď som ju nasledujúce dni mala červenú alebo som sa rovno vyhádzala. A to som sa s tým teda nezmierila. Radšej som bola biela. 


Z toho dôvodu mi táto voda prišla ako vhodnejší nápad, no pre prípad som si to nastriekala radšej cez víkend, keď som nikde nešla. Nikdy neviete. A ako som dopadla? Tak to nižšie v článku... 






V ČOM JE TÁTO VODA ŠPECIÁLNA? 


Táto voda je teda určená na pleť (tvár) a dekolt. Rovnako tak je určená pre všetky typy pleti, taktiež pre všetky odtiene pleti, čo je veľké plus. Ja vidím plus aj v tom, že aplikácia je veľmi jednoduchá a teda to je na báze hmly cez sprejový aplikátor. Hmla je skutočne extrémne jemná a pokryje vám väčšinu časť tváre či dekoltu. 


Balenie je veľké 100ml a stoji teda okolo 30 euro (769 Kč). Môže sa to zdať trošku viac, avšak vydrží otvorená až 12 mesiacov. Takže v pohode zastihnete aj ďalšie ročné obdobia. A za najväčšie plus považujem to, že nezanecháva žiadnu sprievodnú farbu. Farbí iba tam, kde ju nanesiete. Ja som si prešla cez dané miesto aj rukou, klasicky som ju umyla a na druhý deň som nemala žiadne žlté či oranžové škvrny a to je sakra veľké plus! 


Ja si na to zatiaľ nepotrpím, ale obsahuje aj kyselinu hyaluronovú, ktorá teda posilňuje pleť. Je to tiež určité plus, ale netreba zas očakávať od toho zázraky, určite takéto zložky treba dodávať pleti z iných, silnejších produktov. 


Na stránkach sa dočítate aj to, že by teda nemala upchávať póry. Ja s pórmi problém nemám, takže neviem posúdiť, no nejako som nepocítila zmeny na pleti, takže určite nerobí nič zlé. Okrem toho sa dočítate, že by mala zakrývať takmer kruhy pod očami, čo môžem potvrdiť. Teda ona ich nezakryje sama, ale teda tá výsledná farba. A za mňa ako posledné plus je to, že tmavosť opálenia si dokážete korigovať. 






AKÝ JE VÝSLEDNÝ EFEKT? JEDNODUCHÁ APLIKÁCIA PRODUKTU! 




Výsledný efekt ma celkom prekvapil. Priznám sa, že ja som tento produkt skúšala teda najskôr na ruku, aby som predišla nejakým zlým reakciám, resp. ich eliminovala. Už tam som videla, že to skutočne farbi ako ďábel. 


Jedno streknutie vám pleť zafarbí na jemne hnedo, no už je vidieť hneď rozdiel. S druhou aplikáciou dosiahnete ešte tmavší look. Záleží akú silu opálenia chcete dosiahnuť. Ja som chcela niečo jemné, takže som využila iba jednu aplikáciu. 


A keď sme pri tej aplikácii, tak ako sa tento produkt aplikuje? 



Odporúča sa vodu aplikovať večer po celkovom umytí pokožky a to bez nejakých produktov. Naozaj bez krému, sér a podobne. Nanesiete s rozprašovačom po celej tvári, dekolte. NEZABUDNITE NA OOKOLIE VLASOV! 


Ja som využila na celú tvár dve strečky. Následne je potrebné, aby ste túto vodu rozotreli štetcom alebo rukavicou. Ja som využila klasický štetec a vôbec mi nevznikli škvrny. Je potrebné umytie rúk, nakoľko síce voda neobsahuje nejaké pridané farby, ale aby ste predišli k opáleným dlaniam. 


A čo po aplikácii? 



Voda sa vstrebe, krásne vonia po ovocí. Kým sa vytvorí opálenie, trvá to 6 až 8 hodín, z toho dôvodu sa to odporúča aplikovať večer, vyspať sa a ráno sa klasicky umyť. Môžete použiť klasickú kozmetiku. Čím dlhšie necháte pôsobiť, tým tmavšia bude pokožka. Opakovať by ste aplikáciu mali po 24 hodinách, ak chcete tmavšie opálenie. Ak vám odtieň stačí, tak pre udržanie je potrebné nanášať na pleť každých 5- 7 dní. U mňa to stačilo naozaj po tých 7 dňoch. 





Ja som s týmto produktom spokojná. Dúfam, že to vyznelo tak aj z článku. Nenašla som skutočne, úprimne nič vyslovene negatívne. A ten odtieň mi aj sadol na moju bielu pleť. Chcem to ešte skúšať a na instagrame (som tam ako @aduliksun) si môžeme dať porovnanie, len čakám kým budem ešte tmavšia. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či vás tento produkt zaujal. Ak áno, tak čo vás presvedčilo? Už ste skúšali niečo podobné? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Super tipy, produkty neznám, ale pro někoho, kdo by rád vypadal opáleně i v tomto období je to skvělá alternativa. :)

    OdpovedaťOdstrániť