F 4 PRODUKTY, KTORÉ MA V LETE ZACHRAŇUJÚ A JEDEN BONUS NA LETO! - Aďulik Sun

4 PRODUKTY, KTORÉ MA V LETE ZACHRAŇUJÚ A JEDEN BONUS NA LETO!

 Ahojte :) 


Aj keď to u nás dnes nevyzerá na letné počasie (minimálne dnes, keď to pre vás píšem - tu prší), tak som sa rozhodla, že by som vám rada ukázala moje obľúbené produkty a taktiež aj nejaké novinky pre mňa. Všetky produkty nájdete na eshope elnino.sk. Takže ak by vás niečo zaujalo, tak viete, kde máte hľadať... Poďme my teraz na to... 





Môžeme povedať, že toto je moja obľúbená časť kozmetiky cez leto. Ono, aj keď skúšam veľa vecí, tak sa vždy tak intuitívne vraciam k veciam, ktoré dobre poznám a sedia aj celej mojej rodine. Tak sa poďme pozrieť na tento balík produktov... 





PANTHENOL TELOVÉ MLIEKO 


Telové mlieko v lete je niečo, čo moja pokožka vyhľadáva, ale hlavne po opaľovaní alebo proste po nejakom čase na slnku. Mám šťastie, že moja pokožka nie je suchá, takže s výberom telových mliek nemám problém. 


A tak si vyberám už podľa svojich preferencii. Ja som v tomto taká jasná, nemám nejaké ťažké úlohy pre telové mlieko, aby som si ho kúpila. Presvedčí ma pomerne dosť rýchlo. Stačí, keď sa dobre vstrebe, nerobí mastný finiš a mám pocit na pokožke, že som ju hydratovala. To mi stačí... 


Takže ak má niečo pridanú hodnotu, napríklad, že obsahuje D-panthenol, tak je to iba plus. A ja na panthenol nedávam dopustiť. Každý rok máme doma aspoň jeden a najlepšia je pena pre jej pridanú hodnotu mimo leta  (spoiler ďalej do článku). 


Takéto telové mlieka sú veľmi dobré pre našu pokožku a majú upokojujúce účinky. A to sa hodí hlavne pre pokožku, ktorá je namáhaná slnkom - to je dôvod, prečo po týchto mliekach siaham hlavne v lete. Na spomínanom eshope ho zoženiete do 5 euro, čo je super cena. V drogériách si dajte pozor, lebo tam ho zvyknú predražovať. 


Tento produkt sa teda ľahko vstrebáva, na pokožke je ľahký a má takú redšiu konzistenciu, naozaj je to také mliečko. Nejako nevonia. A ja ho požívam vždy na večer a nechám pôsobiť v silnejšej vrstve. Vtedy je geniálny... Nejako ma nedráždi. Nerobí ani mastný finiš. 





PANTHENOL PENA 


Teraz v lete tieto produkty idú ako na dračku a to je znak toho, že sú naozaj dobré. Momentálne je táto pena vypredaná, ale verím, že ju doskladnia. A vy si ju kúpte, aj po lete! Jednak, vydrží aj do ďalšieho leta, ale je vhodná aj na popáleniny, nie iba na spálenú pokožku v lete. Teda samozrejme, nie otvorené popáleniny (že by ste nešli doktorovi, navštívte lekára a s týmto tak doliečte). Ja ju používam aj keď sa napríklad obarím horúcou vodou. 


Samotná pena má dobrý aplikátor a na pokožke vám vznikne nadýchaná pena, ktorá sa veľmi dobre roztiera. Zoženiete ju aj za 5 euro. Takže cena nie je vysoká. Toto je taký môj must have na celý rok a nie iba leto...


A čo sa týka vstrebávania, tak sa vstrebáva pomerne rýchlo, záleží ako veľmi máte suchú pokožku. Ja si ju vždy nastriekam na pokožku v jemnej vrstve a nechám pôsobiť, postupne zmizne. Zanecháva taký povlak na tele ale nejako to nešpiní oblečenie (nemôžete to prehnať s vrstvou, inak lepí). 

A aplikátor? Tak ten je super. Ja mám rada peny, lebo nezašpiníte všetko na okolo ako so sprejom a aj to balenie zostáva čisté. Nestrieka to nejako silno, takže vás aplikácia ani nebolí... 





MASKY NA TVÁR OD ZNAČKY L´OREAL 


MASKY od značky L´OREAL som chcela vždy skúsiť, ale boli dosť drahé, hlavne tie veľké balenia. A tak ma to nejako potom aj obišlo, lebo recenzie boli všelijaké a ja som sa nevedela zaradiť. Ach, ak keby to bolo potrebné. 


Kto ma pozná vie, že ja rada skúšam nové veci, aj keď všetci na to nadávajú a tiež milujem masky. Veď kto by ich nemal rád, dobre sa pri nich relaxuje. A tak som siahla aj po týchto v podstate vzorkách. Priznám sa, že som ich neskúsila, keďže teraz mám jednu otvorenú a tú chcem dopoužívať. Ale pozerala som, že tieto masky by mali byť aj na viac použití (súdim podľa množstva produktu, keďže každá maska je na inú časť tváre). 


Každá má 10ml a celé balenie stojí 3 eurá. Ja som na ne veľmi zvedavá a teším sa na použite. Určite vám dám vedieť na mojom instagrame @aduliksun. Tak ma tam sledujte, povieme si tam viac... 





UPOKOJUJÚCI, CHLADIVÝ GÉL 


Chladivý gél - to je niečo, čo je veľmi potrebné v lete. A ja to teda využívam maximálne a ešte keď je to s aloe vera. Navyše tento chladivý gél má super pumpičku na aplikáciu, takže nie ste ani zbytočne špinavý pri používaní. 


Ja mám rada tento chladivý gél práve kvôli tomu, že krásne chladí, nejako mi pleť nedráždi a hlavne, nelepí. Vždy, keď som mala takéto produkty, tak nakoniec lepili. Toto sa krásne vstrebe a nespraví to ani nejako mastný finiš na pokožke. Mohlo by sa konečne znovu otepliť, aby som mohla znovu použiť. 


Tento gél stojí necelé 3 euro, čo vôbec nie je veľa. Odporučila by som ho pre každú pokožku. Nejako nevysušuje a na pleti je ľahký. Treba vyskúšať... Za mňa áno, úlohu si splnil a to mne osobne stačí. Jemne vonia, ale naozaj veľmi jemne. 





ZIAJA CUKROVÝ PEELING 


Cukrový peeling od značky Ziaja je niečo, čo ja v lete používam na telo veľmi často. Zbytočné čiastočky z tela treba odstraňovať, aj keď netreba to zas preháňať a nemalo by sa to robiť veľmi často, aby ste si skôr neuškodili. Ale keď už, tak už cukrové peelingy. 

Cukrové peelingy si ma získali s tým, že sa krásne rozpúšťajú, nedráždia pleť. A to je pre mňa veľké plus. Produkt stojí 4,42e, čo mi príde ako dobrá cena pri takomto balení. A tento konkrétne aj krásne, sladko vonia. Úplne detstvo. Stačí ho málo. 

A aké peekingy máte radi vy? Dajte mi nejaké tipy, aby som vyskúšala niečo nové. 





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil, teším sa na vaše komentáre. Ak by som vám mala dať nejaký jediný tip na produkt z tohto článku, tak to budú produkty s D-panthenolom. Tie určite vyskúšajte! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: