F Čo som si objednala na bonami? - Aďulik Sun

Čo som si objednala na bonami?

 Ahojte :) 


Celkom dávno som robila túto objednávku a konečne som sa dostala k tomu, aby som to ukázala aj vám. Aspoň vám viem ale k produktom povedať viac, lebo už majú za sebou aj čistenie a pranie. Objednala som si teda 2 produkty - obliečky pre mňa a sestru a potom rohožku pred dvere! Všetko mám z bonami.sk v rámci spolupráce, ale to nič nemení na tom, že som si veci vybrala ja sama a to, čo o nich poviem bude úprimné. Tak poďme na to... 




DLHO SNÍVANÁ ROHOŽKA PRED DVERE 



Ja viem... je to šialené takto povedať, ale je to tak. Moja mamina vždy chcela rohožku pred dvere, ktorá bude pevná, ťažšia a teda sa nepohne v prípade silného vetra, dažďa a podobne. Taktiež musela vyzerať presne takto, ako táto na fotke - hnedý dizajn s názvom. A tu bol ten problém. 


Každá rohožka, ktorú sme našli v rôznych predajniach bola vždy buď veľká alebo mala názov po anglicky a to sa mojej mamine nepáčilo. Sama po anglicky nevie (je to staršia generácia) a teda na čo by to mala mať na rohožke, keď jej rovesníci ani nevedia čo to znamená. Takže sme mali problém... 


Až kým na mňa nevybehla táto rohožka. Rohožka s rozmermi 40x60 za 22 euro. Áno, trošku drahšia, ale pre moju maminu splnený sen. A áno, vieme, že to tam nie je po slovensky, ale ako myslím si, že každý tomu rozumie. A aj tie staršie generácie. 

Rohožku sme stihli už aj vyprať, resp. očistiť. Nič sa nepokazilo, nič neodpadlo a názov stále drží jasne čierno. Rohožka má zvrchu pevnú, tvrdú, hnedú hmotu. Zo spodnej časti je čierna guma, ktorá sa geniálne prilepí a už sa nepohne. Doslova. My sme veľmi spokojní... 






ROMANTICKÉ OBLIEČKY DO MOJEJ FIALOVEJ IZBY 



Do mojej izby a rovnako tak aj pre sestru, ako ste mohli vidieť na mojom instagrame. Tieto obliečky ma zaujali na prvý pohľad. Tentokrát som siahala po takých praktických veciach ako môžete vidieť. Asi starnem, ale čoraz viac ma baví nakupovať takéto rodinné veci ako nejaké dekorácie, drobnosti. To bude tým veko... 


Obliečky s rozmermi 135x200cm sú vec, ktorú som hľadala opäť dlhšie. Ja neviem v akom svete žijem, ale všade kde som chodila do obchodov mali buď také tie veľké, resp. široké alebo dvojposteľ. A keďže mne stačí na jednu posteľ (žiaľ), tak ako nemohla som si vybrať. A keď už niečo mali, tak také divné dizajny. 


Na tomto eshope mali viacero druhov, takže vybrať ste si mohli úplne v pohode. Mali aj výraznejšie farby či dizajny. Ja som chcela niečo jemné, no pekné. A nemohlo to byť tmavé. A keďže mám fialovú izbu, nemohla som ísť do nejakých výrazných farieb. 


Ja som si zvolila teda takéto jemné, šedé obliečky, pričom je to rozbité s ružovými kvetmi. A vyzerá to super a na posteli ešte lepšie. A navyše sú to také obojstranné, takže z druhej strany sú jemné, biele guličky na šedom pozadí, čo vyzerá tiež parádne. 


Čo sa týka materiálu, tak ten je príjemný, nie je to taký ten slizký materiál, ale klasický, pevný, taký tvrdší, ale je veľmi príjemný na dotyk a vôbec neškriabe. Tieto obliečky stoja 18 euro. Ja som s kúpou veľmi spokojná. Už sme ich aj prali a vôbec nepúšťajú, ani sa prehnane nekrčia. 





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a dal vám možno tipy na nejaké nákupy do domácnosti. Toto sú teda drobnosti, ale ja verím tomu, že práve tie drobnosti dokážu zmeniť absolútne všetko. Zaujalo vás niečo? Napíšte mi... Teším sa na vaše komentáre. 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Ahoj, oba dva kousky vypadají moc hezky. Povlečení mám také v plánu letos pořizovat, u přítele je jen bavlněné a já jsem odchovaná na krepovém + froté prostěradlu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Už som si povedala, že treba aj praktické, nech sú to reálne tipy a nie na veci, ktoré padá iba prach :)

      Odstrániť
  3. Tak to povlečení nemá chybu! Přesně takové bych si také vybrala, miluji tyhle jemné vzory. :)

    OdpovedaťOdstrániť