F 6 + 3 zaujímavé masky a 1-krát produkt na ekologické odličovanie + niekoľko pásov na brucho z noviniek od značky Gabriella Salvete - Aďulik Sun

6 + 3 zaujímavé masky a 1-krát produkt na ekologické odličovanie + niekoľko pásov na brucho z noviniek od značky Gabriella Salvete

 Ahojte :) 


Máme tu konečne pokračovanie recenzie noviniek produktov z elnino.sk a jedná sa teda o novinky od značky Gabriella Salvete. Na blogu už teraz nájdete prvú časť, tak mrknite aj na tú, aby vám nič neušlo. A poďme sa my pozrieť teraz na ďalšie produkty. Tentokrát to budú také zaujímavejšie veci, ale aj masky, ktoré ja milujem. Tak ideme na to




3  ZAUJÍMAVÉ LÁTKOVÉ MASKY 


Masky na tvár sú moja srdcovka. To určite viete, ak ma sledujete dlhšie. Ale ak sa jedná o nejaké zaujímavé masky, tak to nie som vôbec doma. Aj keď som experimentovala (ak sa to tak dá nazvať) a skúšala som rôzne značky, rôzne masky a rôzne masky na veľa vecí. 

Mala som teda možnosť teraz vyskúšať ako masku na nohy, tak aj na ruky a pod oči. Tá pod oči je asi taká najviac klasika. Poďme sa teda najskôr venovať tej pod oči. 



MASKA POD OČI NA KRUHY POD OČAMI 





Maska pod oči bola nie moja prvá tohto typu a tak som vedela do čoho idem. V jednom balení boli dva vankúšiky, ktoré obsahovali látku, resp. boli v balení s látkou. Jedná sa o hydratačnú masku, ktorá obsahuje rumanček a kolagén. Taktiež obsahuje aj esenciálne oleje, ale tie v podstate nič nerobia pre našu pleť. Ja som si pred použitím dala masku do chladničky, aby bola studená. 

Moje použitie prebehlo ráno a z chladničky bola krásne studená. Zmiernila mi teda aj moje ranné opuchy. Ja som si ju nechala pod očami asi 15 minút, kým som sa balila do práce. Odporúča sa ju tam nechať 15 až 20 minút. Následne som si opláchla tvár. Aj na samotnom balení je napísané, že pre dlhotrvajúci efekt je vhodné masku používať 1-2krát do týždňa. A verím, že aj viac. Táto maska by mala znížiť výskyt tmavých kruhov pod očami. Tak to je vysoký cieľ. 

Je to maska, ktorá je podľa mňa super na akcie, resp. pred akciou, keď chcete znížiť opuch, krátkodobé pekné očné okolie. Nečakala by som od toho to, že by mi to zachránilo moje tmavé kruhy pod očami. Znížila opuch, to áno. Ale nie že mi to zničí tmavé kruhy pod očami. Tam je potrebná starostlivosť aj z vnútra, pozrieť sa na to komplexne a nie očakávanie zázrakov od takejto masky. Tým nechcem nejako disovať túto masku, len si dajte na to pozor. 

Maska samotná je podľa mňa dobrá. Ja ako som ju mala aj studenú, tak mi krásne znížila opuch a oči vyzerali zdravšie. Takže za mňa super maska a za super cenu. Stojí okolo 1 eura. Ja si ju aj znovu rada kúpim, lebo naozaj - efekt spravila pekný. 



LÁTKOVÁ MASKA NA NOHY S EXTRAKTOM PROPILISU 




Maska na nohy je niečo, čo som neskúšala nikdy pred tým. Bolo to niečo, čo som vždy videla na internete, ale nikdy neskúšala. Dokonca ani v lete. Ja som nikdy nebola fanušík sandál, takže som svoje chodidlá moc neukazovala, ale ani som netrpela na nejaké suché nohy. Ale prišla práca a s ňou aj takéto veci, ktoré boli pre mňa prvýkrát... 


Aplikácia je veľmi jednoduchá. Stačí si umyť nohy, osušiť do sucha chodidlá. Otvoríte masku, dáte si ju na nohy (je to formou akoby ponožiek) a odporúča sa to nechať 30 minút. Ja som si ľahla na gauč a pozerala film. Pri prvej reklame som to išla dať dole - taký malý tip. Po odstránení masky z nôh, tekutinu, ktorá vám zostala na nohách opláchnite, ale teplou vodou. Studenou to ide, ale nie až tak perfektne. 


Dôležité je spomenúť, že sa odporúča táto maska iba raz za 25 dní. Nemala by sa používať na otvorené rany, popáleniny alebo nejako podráždenú kožu. Obsahuje propolis a výťažok z perál. Táto maska stojí necelé 2 eurá, čo je podľa mňa krásna cena. 


A výsledok? Výsledok bol tiež dobrý. Nohy som mala jemné, na dotyk pôsobili veľmi príjemne a miesta, ktoré som mala suchšie zmizli. Ale ako som hovorila vyššie, ja som nikdy netrpela na úplne suché nohy alebo päty. Ale myslím si, že stojí za vyskúšanie. Za mňa palce hore! Aj na tých nohách! 



LÁTKOVÁ MASKA NA RUKY S VÝŤAŽKOM PROPOLISU A PERÁL 






Maska na ruky je niečo, čo som už skúšala aj v minulosti. A celkom som si to obľúbila. Hlavne v období, keď som v strese a moje okolie nechtov a celkovo ruky sú dosť popraskané a veľmi suché. Každá maska na ruky je podľa mňa dobrá. 


Táto konkrétne mi ruky nijako nezlepila. Bola veľmi príjemná. Jedinou nevýhodnou týchto masiek je to, že fakt nemôžete nič robiť, keďže tieto masky fungujú ako rukavice. Ale to zvládnete. Odporúča sa táto maska nechať až 30 minút. Ale verte mi! Vydržali by ste aj dlhšie. Stojí niečo do 2 euro, takže parádna cena. A je to vhodné aj na také tie babské večery s kamarátkami... 


Aplikácia je samozrejme tiež veľmi jednoduchá. Iba si umyjete ruky, usušíte, dáte masku na ruky a fungujete. Odstránite masku a zbytok umyjete. 


A samotný výsledok? Moje ruky boli jemné na dotyk. Nie je to nič dlhodobé, ale na deň to fungovalo. A je to navyše aj veľká zábava. Nijako mi ruky nepodráždila ani nič podobné. Bolo to celkom príjemné, ale treba rátať s tým, že je to akoby ste mali stále niečo mokré na rukách. Ja odporúčam takéto ruky si dať ešte do nejakého sáčku, aby ste predsa len mohli niečo málo robiť. 



NÁPLASTI NA REMODELÁCIU BRUCHA A OBLASTI PÁSU 






Priznám sa, že tento produkt som neskúšala. Zobrala si ho moja sestra, ktorá mi zatiaľ o ňom nič nepovedala. Ale vyzeralo to veľmi dobre. Určite vám dáme vedieť, keď bude mať na tieto pásy svoj názor a nezabudnite ma preto sledovať na instagrame


Každopádne, tieto pásy stoja necelých 7 euro. Balenie obsahuje 8 ks. A mali by dopomôcť k tomu, aby váš pás a brucho pôsobilo štíhlejšie. Čo som pozerala, tak to funguje tak, že si to tam akoby prilepíte lepivou častou. Ak toto bude fungovať, tak wau... ale viac nám povie o tom časom moja sestra. 



EKOLOGICKÉ ODLIČOVANIE! KONEČNE! 






Táto značka konečne medzi svoje doplnky pridala aj niečo z ekologickej rady - môžeme to tak nazvať. a to konkrétne túto hubku na odličovanie. V balení je jeden kus. Stojí okolo 4 euro. Ja som dlho hľadala niečo podobné v drogérii a bola som dosť neúspešná. Aj keď som niečo našla, tak to skončilo tak, že to bolo moc tvrdé na tvár alebo moc hrubé tie chĺpky na tom. 


Keď som si volila, čo dostanem, tak som siahla aj po tejto hubke, lebo som si povedala, že nemám čo stratiť. A veru som nestratila. Získala som. Až tak, že mám doma aj druhú, ktorú som si kúpila a striedam ich, keďže niekedy jednoducho nestíhať umývať túto hubu. 


Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá. Vsiakne nečistoty z pleti. Je veľmi jemná na dotyk a evokuje mi taký ten pocit plyšáka. Naozaj je to veľmi príjemné. Veľmi rýchlo aj uschne, keď ju operiem. Už som ju čistila niekoľkokrát a ani nestvrdla. Takže palec hore! 


Ja ju používam na samotné čistenie pleti, odlíčenie pleti. Viem, že niektorí s ňou iba dočisťujú pleť. Ja som išla do toho po hlave a zvalila som na ňu všetko. A zvládla to bravúrne. Nejako mi ani nedráždi pleť, nie je to ani nejaký peeling. Naozaj je jemná. 



LÁTKOVÉ MASKY NA TVÁR A KRÉMOVÉ MASKY NA TVÁR 






Značka prišla aj s kopou masiek na tvár a to aj látkových, ale aj klasických masiek. Naozaj ich majú v ponuke veľmi veľa. Samy môžete vidieť aj na fotke, že ja som dostala na vyskúšanie až 6 masiek. rôznych. A verte mi, ale nestihla som ich vyskúšať všetky. 






Ja som vyskúšala iba tie látkové, lebo k tým mám jednoducho bližšie a keď som už chcela nejakú masku, tak som siahla po nich. Ale tak dobre! Určite príde rada aj na tie ďalšie, už ich mám v kúpeľni. A dám vám vedieť na mojom instagrame... 


A aké boli tie látkové? Tie látkové boli super! Mne sa najviac páčil tá kokosová. Moja pleť bola po nej naozaj veľmi príjemná na dotyk. Maska bola fakt mokrá, ale nie tak moc, aby to tieklo všade okolo. Stačilo ju tam nechať 15 minút, kým som bola vo vani. Nijako sa nešmýkala. Dokonca mi sadla aj na tvár, čo sa málokedy stane. Cena týchto masiek je tiež v pohode - stoja okolo 1 eura, čo je S.U.P.E.R. cena. Keď si zoberiete, že niektoré masky stoja v drogérii aj trikrát viac. 


Druhá moja obľúbená bola Dragon fruit. Táto maska bola tiež dobrá, ale bola veľmi mokrá a šmýkala sa mi po tvári, pritom som tiež ležala. Jemná vôňa bola prítomná. Pleť bola príjemná na dotyk. Taktiež sa necháva pôsobiť 15 minút. 


Tretia látková maska bola s kolagénom. Ja si myslím, že tieto kolagénové masky sú na dlhšie používanie a potom by sa dalo povedať, či to niečo spravila. Nič som nespozorovala po prvom použití, žiadne zmeny. Taká klasická látková maska. Nesklamala, ani nenadchla. 



No a tie klasické, krémové masky na tvár. Tak tie som neskúšala, ale určite budem. Počula som na ne chválu, tak som aj zvedavá. V ponuke nájdete čiernu masku na čierne bodky, ktorá je aj teda zlupovacia. Dúfam, že to nebude bolieť, ako pri niektorých podobných maskách. 


Taktiež v ponuke nájdete masky s koenzýmom Q10 a vitamínom E. A potom klasickú krémovú masku s kolagénom pre hydratáciu a vyhladenie. Tieto krémové masky majú spoločné to, že sú na dve použitia a to za dobrú cenu. Viac vám určite poviem na spomínanom mojom instagrame - @aduliksun




Dúfam, že vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, ktorá maska vás zaujala najviac? Uvažujete o nejakom produkte od tejto značky? Napíšte mi do komentára, teším sa! Ak by som mala vybrať iba jeden produkt, tak je to tá hubka na odličovanie a kokosová maska na tvár. Áno, sú to dva produkty, ale ja som si nevedela vybrať iba jeden! A ktorý je ten váš? 

xoxo

Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Na pleťové masky nedám dopustit, mohla bych je používat každý den! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to aj ja! Ale pozor na to, lebo je to aj nebezpečné :)

      Odstrániť