F NAŠE SESTERSKÉ TÍMOVÉ TRIČKÁ! - Aďulik Sun

NAŠE SESTERSKÉ TÍMOVÉ TRIČKÁ!

 Ahojte :) 


Vždy som chcela mať takto spoločné tričká s niekým na kom mi záleží. Väčšinou na mňa vybehli vždy tričká pre páry typu Kráľ a Kráľovná. No... na také si budem musieť počkať. Nemám totiž ešte toho parťáka, ale to je iba taký detail. Prečo si ale nespraviť radosť aj tak? Takže ja som do toho išla... 




Hneď na začiatok hovorím, že to nie je spolupráca, ale som veľmi spokojná a teda chcem vám ukázať, kde som tieto tričká objednala a nie iba tie, ale aj mikiny, ale tie ešte nemáme odfotené, tak o tom možno neskôr. Tieto tričká mám teda logicky s mojou sestrou, mikiny mám s najlepšou kamarátkou, ale o tých fakt neskôr. 




Tričká som si objednala z epotlač.sk kde som ich mala doma asi do týždňa - naozaj veľmi rýchlo. Na stránke si môžete vybrať či chcete čierne, sivé alebo biele tričko, samozrejme máte výber z veľkostí od S do XXL a teda si myslím, že si vyberie úplne každý. Hlavne, farby sa dajú kombinovať. Vidíte, že aj my máme každá inú farbu, inú veľkosť. Treba si dávať iba pozor na to, že aby ste vyberali veľkosť pre správny variant trička, keďže na tričku je teda číslo - chápete, aby ste to nevymenili. 



Ja som skombinovala aj teda variant a teda sestra je staršia, takže je číslo 1, ja som mladšia, takže som číslo 2. Aby to tak pekne sedelo, veď za tú cenu... a tu sa teda dostávame k cene. Cena nie je vôbec vysoká, ja som vybrala najlacnejší eshop, kde som to našla. Cena je teda za obidve tričká 27,42 e. Čo sa môže zdať veľa, ale je to za obidve tričká a hlavne podľa mňa toto tričko je super darček - potešíte aj tú druhú osobu, ale aj seba, lebo máte aj vy nové tričko. 

Mne sa veľmi páči to, že nápis je iba vzadu a vpredu je tričko čisté, takže to nesvieti priamo do očí, keď sa na vás niekto pozerá. Tiež je z tenšieho materiálu, nepresvitá a potlač je tam nalepená (pôsobí to tak), ale po vypratí sa vôbec nezničila. Naozaj si myslím, že som v tomto mala šťastie a naozaj sa to podarilo... 

Takže áno... ja som veľmi spokojná a preto som sa rozhodla vám ukázať toto tričko a teda aj možno tip na nejaký darček pre svoju sestru, ale na stránke majú toho viac. A opakujem, nie je to spolupráca, ale naozaj som spokojná. 

A ešte aby som nezabudla, tak ja mám veľkosť XL /biele tričko/ a sestra má tričko vo veľkosti L /čierne tričko/. Nie sú tričká nejako voľné - oversize, sú skôr naozaj také klasické a rukávy majú kratšie. 




Dúfam, že som vám dala tip na nejaký fajn produkt, ktorý možno využijete. A teda... aspoň som použila aj fotky, ktoré sme nafotili v Bojniciach, ešte keď bol Máj (preto ten strom je rozkvitnutý). Máte radi takéto darčeky? Určite mi napíšte do komentára... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: