F 3 + 2 letné produkty z noviniek od značky Nivea - Aďulik Sun

3 + 2 letné produkty z noviniek od značky Nivea

 Ahojte :) 


Pred pár týždňami som vám ukazovala novinky od značky Nivea. A dnes tu mám ďalšie novinky. Ale dnes! Pozor! Dnes sa jedná o LETNÉ NOVINKY od značky Nivea. Tento balík prišiel nečakane, takže o to viac ma potešil po celom dni v práci. A tak poďme sa pozrieť, čo som teda dostala... 



Nivea mi v balíku poslala zaujímavé produkty, ktoré evokujú leto. A to či už vôňou alebo svojou praktickosťou. A dostala som teda toto! 




SPRCHOVÝ GÉL EXOTIC DREAM 


A poviem vám, keď ucítite túto vôňu sprchového gélu, tak skutočne sa ocitnete na dovolenke. Úplne si tam predstavujem tú hotelovú kúpeľňu, v pozadí šum mora a hluk z vonku ulice. Naozaj krásna, svieža vôňa, ktorá je postavená na vôni granátového jablka. Ale nie je to taká tá klasická sladká vôňa. 

Balenie je veľké 250 ml a viete čo? Značka Nivea pokračuje v recyklovaných baleniach. Aj toto je jedno z nich. Dokonca sa jedná o 98% BIO formulu. Sprchový gél je teda trošku redší, ale na pleti je veľmi príjemný. Nevysušuje a pení veľmi pekne a na mňa aj dostačujúco. 

Viem, že na výber majú z troch vôni  a to teda z Exotic Dream, Ocean Feeling a Floral Paradise. Takže je aj z čoho vyberať a nájdete ich v pulte drogérii. 




ANTIPERSPIRANT EXOTIC DREAM 


Mne sa veľmi páči toto balenie z jedného dôvodu. Je cestovné. Teda vhodné na cestovanie kvôli uzáveru, s ktorým môžete teda zatvoriť balenie a máte istotu, že vám sa nevystrieka niekde inde v kabelke a podobne. 

Vôňa je veľmi príjemná, taká jemnejšie. Trošku slabšia ako ten sprchový gél. Je to stále ale veľmi svieža vôňa. Ja mám rada inú značku, ale určite to prevonia pot a niečo aj zabráni nejakému poteniu. Ja tieto antiperspiranty v spreji moc nemusím, keďže nevidím tam takú pomoc ako v klasických tuhých. Ale vonia super a určite to pomôže, napríklad mne v práci, keď musím iba prestriekať. 

Tým nechcem povedať, že produkt je zlý, ale je to o tom, čo kto preferuje. Určite ho budem používať, aj keď len v práci. Veď aj tam je viac než vhodný. A aby som nezabudla, opäť máte na výber z troch vôní. 





NIVEA PLEŤOVÝ KRÉM NA OPAĽOVANIE S MINERÁLNYMI FILTRAMI OF 50+ 


Ďalšou novinkou na leto je krém na tvár s ochranným faktorom 50+. Kto ma pozná dlhšie vie, že ja moc tieto krémy bežne nepoužívam, jedine tak skutočne v lete. Bavíme sa teda o ochrane 50+. Iné, nižšie faktory používam cez rok. 

Tento krém je bez vône. Textúru má skôr hustejšiu. Pomerne pomaly sa vstrebáva a stačí ho skutočne máličko na vybudovanie nejakej vrstvy. Po vstrebaní nemám pocit mastného finišu a môžem nanášať aj mejkap. Teda ja, s mojou pleťou. Každý máme inú, treba na to brať ohľad. Navyše obsahuje aloe vera. 

Ja si myslím, že každý by mal mať doma aspoň jeden takýto krém na tvár s ochranným faktorom 50+. Balenie je 50 ml, takže je veľmi skladné a vhodné na cestovanie. Mne osobne ani neupcháva póry a na pleti ho jemne cítim. 





HYDRATAČNÉ MLIEKO NA OPAĽOVANIE OF 30 


Telové mlieko na opaľovanie je niečo, čo využíva primárne moja sestra, nakoľko ja sa snažím tomu slnku moc nevystavovať. Ale určite si ho sem-tam dám aj ja. Ešte som ho neskúšala, keďže počasie mi nepraje, ale verím, že začiatkom Júla pôjde so mnou do Tatier. 

Na stránke sa o produkte dočítate: 

  • Chráni pokožku pred UVA i UVB žiarením, chráni pred spálením
  • Vitamín E dodá pokožke jemnosť a hebkosť
  • Šetrný k oceánom – neobsahuje UV filtre octinoxát, oxybenzón, octocrylén
  • Zloženie je z 82 % biologicky odbúrateľné, neobsahuje mikroplast
  • Nenarušuje mikrobiálnu vrstvu pokožky

Malo by byť teda vodeodolné ako správne opaľovacie mlieko. Nevonia. Udržuje balans na pokožke. Mne je veľmi sympatické a viem, že som už u nejakej blogerky čítala, že je aj veľmi príjemné na pokožke. Ja som skúšala teda iba raz a musím potvrdiť. Ja som to skúšala na rameno a bolo príjemné, zdalo sa mi, že sa rýchlo aj v strebe a zanechá jemný mastný finiš. Balenie je veľké 200 ml. 



MLIEKO PO OPAĽOVANÍ PREDLŽUJÚCE OPÁLENIE 



Telové mlieko PO opaľovaní s predlžujúcim účinkom opálenia - tak takéto produkty na leto milujem. Trošku im aj verím, lebo vždy mi to fungovalo.  Obsahuje aj Aloe Vera. Balenie je veľké 200 ml. Vonia veľmi príjemne, taká krémová vôňa. Textúra produktu je skôr hustejšia, dobre sa vstrebáva. 


Tento produkt som síce dostala, ale využijem ho na 100%. Ja som zvyknutá, že tieto produkty aj krásne vyživujú, takže sa na to aj trošku spolieham. Mne to vyhovuje





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať aké letné produkty používate vy? Používate ochranný faktor? Zaujali vás tieto novinky? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Niveu mám moc ráda a ten exotický sprchový gel určitě vyzkouším, na léto ideální! :)

    OdpovedaťOdstrániť