F 5 sprchových gélov + 5 bomb do kúpeľa a soľ do kúpeľa z noviniek od značky Gabriella Salvete - Aďulik Sun

5 sprchových gélov + 5 bomb do kúpeľa a soľ do kúpeľa z noviniek od značky Gabriella Salvete

 Ahojte :) 


Mohli ste si všimnúť, že elnino.sk naskladnilo novinky od značky Gabriella Salvete. A ja som dostala možnosť vyskúšať niekoľko produktov z noviniek. A vítam vás teda pri prvej časti článku, kde nájdete krátke recenzie na dané produkty a časom určite viac na mojom instagrame @aduliksun, kde vám budem určite dávať priebežne ďalšie info ohľadne produktov a podobne. Tak poďme na to! 




Mne teda prišiel balíček s množstvom produktov, keďže naozaj sa táto značka rozmohla a prešla z klasickej dekoratívnej kozmetiky (ako som si ju ja pamätala) k telovej kozmetike, sprchovej kozmetike. A tak vám dnes ukážem produkty, konkrétne sprchové gély a sprchové bomby, resp. bomby do kúpeľa! 




Aj vy ste taký milovník sprchových produktov? Táto značka myslela ako na ženy, tak aj na mužov a v ponuke nájdete aj pánske sprchové gély, ktoré krásne voňajú. Ale poďme pekne po poriadku... 




SPRCHOVÉ GÉLY PRE DÁMY, ALE AJ PÁNOV 


Keď sa povie slovo sprchový gél, tak si predstavím produkt, ktorý silno vonia, dobre pení a nejako nedráždi moju pokožku. A tieto všetky atribúty spĺňajú práve aj tieto! Ani by som to to nepovedala na začiatku, ale teraz.... mám pocit, že sú takou lepšou alternatívou sprchových gélov od jednej značky z DM drogérie. Voňajú bravúrne. Môj je najobľúbenejší sprchový gél s vôňou malín a čo je dôležité, tak vôbec nie sú drahé. 

Majú rôzne vône a teda si myslím, že si nájde každý to svoje pre seba stvorené. A nezabudlo sa ani na pánov. Možno som zvláštna, ale tie pánske mi tiež veľmi voňajú a používam ich sem-tam tiež. Ale pšššt! Sprchové gély sú veľké 250 ml, majú klasické plastové balenie. Stoja do 2 eur. Majú rôzne vône - aj sladké, aj viac neutrálne. Stačí si vybrať a naozaj voňajú tak, ako uvádza balenie. Mňa osobne nejako nevysušujú. Konzistencia je redšia, ale stačí stále produktu veľmi málo.  Za mňa vám ich môžem odporučiť. 


A sú teda v ponuke: 

  • Dámsky sprcháč Cream Olive
  • Dámsky sprcháč Romantic Rose
  • Dámsky sprcháč Raspberry Sweet Mint
  • Pánsky sprcháč Fresh
  • Pánsky sprcháč Pure a Cool
  • Pánsky sprcháč Sport 



BOMBY DO KÚPEĽA 


Bomby. Keď sa povie toto slovo, tak sa rozplývam. Bomba do kúpeľa je niečo, čo ma dokáže vziať preč z tohto sveta a zobrať do krásneho, bezproblémového života. Teda aspoň na pár minút. Ale teraz vážne. Ak sa nachádzam v nejakom strese, tak horúca vaňa je niečo, čo ma dokáže postaviť na nohy, aj keď si myslím, že to nezvládam a nedám to. A každú vaňu si treba spríjemniť. 

Ja veľakrát siaham po pene do kúpeľa, spolu so soľou. Nejakou riadnou a fakt varená voda. Teda taká, aby som tam vydržala. To je niečo, čo ja naozaj milujem a dávam si to aj za odmeny. Ale aj keď som v strese. Áno, vlastne ja som také vaňové dieťa. 

A okrem takých klasických spestrení... poslednú dobu siaham práve aj po bombách do kúpeľa. Ja si ich vždy dávam, keď už ležím vo vani a človek by nepovedal, aké dokáže byť upokojujúce, iba sledovať to ako táto bomba pení a ako sa pomaly roztápa. Naozaj ma to upokojí. 

V ponuke sú aj detské bomby, ktoré majú sladšie vône, ale aj klasické pre dospelákov. Nájdete tam rôzne ovocné vône ako je mango, čerešňa, relaxačnú s bylinkami, ružu... Môžete si skutočne opäť vybrať. a aby toho nebolo málo, tak každá bomba je v plastovom balení. Ale nebojte sa! Tento plast využijete. Dá sa totiž to znovu zavrieť a v momente, keď neminiete bombu naraz, tak si ju môžete odložiť a nemusíte riešiť to, kde ju dáte. Naozaj praktické, keďže naraz túto bombu určite neminiete. 

Čo sa týka balenia, tak bomba je 100 gramová. Každá stojí okolo 2 eur a jednu využijete aspoň na dvakrát. Minimálne. Veľmi dobre pení. Vaňu nešpiní a dobre sa rozpúšťa. Taktiež krásne zafarbí vodu. Okrem toho, ja mám pocit, akoby v nej boli nejaké oleje, lebo vždy mám také mastnejšie telo (akoby). Ale nie je to nič nepríjemné. Efekt je teda super. A čo sa týka dráždenia pokožky, tak mňa osobne nejako nedráždi. A ak by som vám mala dať na jednu moju obľúbenú, tak by to určite bola GABRIELLA SALVETE KIDS BATH BOMB BLUEBERRY


A teda sú v ponuke: 

  • Bath bomb Romantic Rose
  • Bath bomb Relaxing Herb
  • Bath bomb Blueberry
  • Bath bomb Cherry
  • Bath bomb Mango Orange 



SOĽ DO KÚPEĽA JE ÚPLNY ZÁKLAD 


Keď sa povie soľ, tak mne automaticky napadne slovo pokoj. A mám to spojené so spomínanou vaňou. Už som tu o tom hovorila. Ale môže to byť aj ako pekný darček pre niekoho, kto ich miluje alebo je v strese, má vaňu a dokáže ho to upokojiť. 

Soľ je pre mňa ja skvelý tip ako darček. Nič nikdy nepokazí. A tieto soli, s ktorými prišla Gabriella Salvete, tak tie aj dobre vyzerajú a sú v praktickom, malom balení. Balenie je veľké 80 g, krásne, silno voňajú. A nestoja ani veľa - niečo cez 1 euro. Takže paráda. Fakt! A vôbec nejako nevysušujú alebo niečo podobné. Za mňa palec hore! Ak by som vám mala dať tip, na jednu z nich, tak ja by som si vybrala práve GABRIELLA SALVETE BATH SALT PAPAYA a to pre jej ovocnú, sviežu vôňu. 

A v ponuke sú: 

  • Soľ do kúpeľa Eucalyptus 
  • Soľ do kúpeľa Ocean
  • Soľ do kúpeľa Levander
  • Soľ do kúpeľa Papaya




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, že či vás tieto novinky zaujali a ako sa vám pozdávajú? Teším sa na ďalší článok a na vaše komentáre! 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Zaujali mě nejvíce bomby do koupele. Zajímavé, že Gabriela Salvette se dala i na pečující kosmetiku. Tak jako třeba Dermacol, že?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značky sa snažia neustále prichádzať s novými vecami :) A je to prirodzený vývin, ale je pravda, že je to čoraz viac typickejšie a prirodzenejšie :)

      Odstrániť
  2. Vypadají krásně, hned bych si mezi nimi vybrala a musí dokonale vonět. :))

    OdpovedaťOdstrániť