F 🎁 VIANOČNÝ DARČEK OD ZNAČKY NIVEA ❄ - Aďulik Sun

🎁 VIANOČNÝ DARČEK OD ZNAČKY NIVEA ❄

 Ahojte :) 


Tak som si povedala, že keď sme začali s tými dennými článkami a ukazovaním vianočných PR balíkov, že v tom budem pokračovať a ukážem vám dnes aj jeden od značky Nivea. No najskôr na začiatok by som vám rada zaželala krásne vianočné sviatky! Užite si dnešný deň a verím, že ste s tými, ktorých milujete a sú vám najbližší. Nezabudnite na oddych a úsmev na perách, aj keď sme v ťažkom roku. Tento deň má byť krásny, tak nech to tak aj je! 

KRÁSNE A VESELÉ VIANOCE A DNEŠNÝ DEŇ! 




ČO SA SKRÝVALO VO VNÚTRI? 


Vo vnútri bola kozmetická taštička, ktorá malá mramorovú podtlač a to v ružovej farbe. Áno, už je u mňa v práci v šuflíku, kde mám veci na denné použitie. Ale musíte uznať, že vyzerá super a konečne je to teda taštička, ktorá je väčšia a teda sa do nej zmestí aj voňavka, krémy a iné ženské veci - veď to isto poznáte... 


Ako ďalšie tam boli produkty, ktoré môžete vidieť aj nižšie na fotkách... Ako prvý je sprchový gél. Tento gél je hustejší, ružovej farby a dobre vonia - je to taká sladšia vôňa. Pení veľmi dobre a mne osobne nevysušuje pokožku tela. 

Tiež tam bol guličkový antiperspirant, ktorý som si v poslednej dobe zamilovala. Tento aj pekne vonia, nerobí mokré škvrny a teda čo je dôležité, tak aj funguje. Nejako vás neprevonia, je to taká jemná vôňa, ktorú bežne nie je cítiť. Rýchlo zaschne, no nemáte pocit, že by ste boli suchí alebo že by sa vám to zmenilo na biely prášok (aj s tým som sa stretla). 

Balzam na pery labello je podľa mňa na zimu taká klasika. Ja mám na zimu iba labello, lebo mi príde, že je najviac mastné. Ja mám svoj v modrom prevedení. A je super, ale aj tento ružový určite príde na radu. Tiež vám v zime tak praskajú pery? Mne extrémne a teraz pod rúškami - už úplne. 

Posledným produktom je telové mlieko. Ja mám od značky Nivea rada telové mlieka, no viac v lete, lebo sú veľmi ľahké, nepotia sa mi späť a rýchlo zaschnú. A také je aj toto. Ja mám v zime rada skôr maslá, ale ja počkám do leta a bude to prvý produkt, ktorý otvorím. Teda ako.. už som k nemu čuchla a vonia naozaj pekne. Je to opäť taká tá jemne sladká vôňa. 






Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte radi značku Nivea a aký je váš obľúbený produkt. Teším sa na vaše komentára... Ja napríklad mám teraz v kúpeľni ich klasický modrý krém ešte so zimnou témou minulého roku. A je výborný. Taká klasika! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: