F 🎁 VIANOČNÝ DARČEK OD ELNINO.SK 🎁 - Aďulik Sun

🎁 VIANOČNÝ DARČEK OD ELNINO.SK 🎁

 Ahojte :) 


Tak nedávno sa ku mne dostal darček od elnino.sk. A veru potešil. A aj moju sestru - čo vám poviem, rada sa o produkty delím a ešte viac, keď sú to takéto produkty. Priznám sa, že ja moc na drahé značky nie som. Rovnako tak nie som ani na drahé parfúmy a celkovo mi príde niekedy zbytočné platiť AŽ tak veľa peňazí. Hugo Boss patrí k tým drahším, no je ešte v takej vlne, že ešte sa to dá. Ale už je pri mojej hranici. Ale tak každý nech si kupuje, čo chce a čo mu robí radosť, nie? 



Ja som ten typ človeka, ktorý si nekúpi niečo len tak, lebo sa mu to páči. U mňa to musí mať aj svoju praktickú stránku a bez tej to nekupujem. Dúfam, že v tomto nie som sama, či? 




Ale prečo vám tu vlastne toto všetko píšem? 


Z jedného dôvodu a to z toho, že práve eshop elnino.sk má certifikáty, resp. spolupracuje so značkami, ktoré sú oficiálnym distribútorom známych značiek. Čo to znamená? Jednoducho to, že keď kúpite parfém na tejto stránke, tak vám príde originál a nie nejaká kópia. A to je celkom významný bod.

Práve veľa eshopov je takých, že nepodporujú oficiálne značky. Aj mne sa niekoľkokrát stalo, že mi za celkom veľa peňazí domov prišla napodobenina. Odvtedy si celkom dávam pozor a sledujem, aká stránka má aký certifikát

A čo povedať k týmto produktom? 

Prišla mi teda darčeková kazeta - ktorá bola sama o sebe veľmi pekná. Vo vnútri sa skrýval krém na ruky, kabelkové balenie voňavky a potom celý flakón parfému, ktorý je skutočne pekný. Ale poďme postupne. Všetky tri produkty voňajú rovnako. Je to veľmi príjemná, no výrazná vôňa. Na denné použitie. Flakón je sklenený, pôsobí veľmi luxusne. Kabelková verzia sa vždy hodí. A to či do práce alebo do školy. A krém na ruky je skôr redší, no hydratuje ich a tiež pomerne dosť vydrží aj vôňa. 

To bola síce krátka recenzia produktov, no nemám ich až tak dobre vyskúšané - predsalen teraz nie je kam chodiť a do práce - mojej práce, sa takéto drahé produkty ani nosiť nemôžu, resp. nemali by, stratili by význam (som sociálny pracovník v oblasti problémových rodín). 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, akú darčekovú kazetu ste darovali alebo ste dostali naposledy? Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: