F 🎄 VIANOČNÁ VÝZDOBA A TRHY - PIEŠŤANY 🎄 - Aďulik Sun

🎄 VIANOČNÁ VÝZDOBA A TRHY - PIEŠŤANY 🎄

 Ahojte :) 


Dnešný článok vzniká celkom na rýchlo - nebudem klamať. Ale o to s krajším úmyslom. Chcela by som aj ja tu mať odloženú spomienku na toto veľmi pekné a kúzelne miesto - Piešťany. Ja mám Piešťany veľmi rada. Mám s nimi spojenú spomienku na detstvo, bezstarostný život a zábavu. Keď som bola malá, navštevovali sme toto kúpeľné miesto v podstate pravidelne. A navštevujeme ho aj dodnes. Ale dnes je to už iné - ja som iná, inak všetko vnímam. Tak dospelejšie. Ale napriek tomu nestratili svoje čaro a ja sa tam rada pozriem aj nabudúce... Teraz sme tam boli na Vianoce, resp. pozrieť vianočné trhy, kým sa opäť všetko nezavrelo. A poviem vám len jedno slovo - WAU... 



Tak a poďme sa pozrieť na trhy do kúpeľov, no potom aj na námestie... 




VIANOČNÉ KÚPELE PIEŠŤANY







Ó áno, už v kúpeľoch sme si dali vianočný punč, ktorý bol extrémne dobrý a vyskúšali sme aj lokšu. Aj vám sa spája lokša s vianočnými trhmi a s tou atmosférou? Ja keď som bývala ešte v Nitre, tak som tam každý deň chodila na trhy a dala som si vždy lokšu a k tomu nejaký pohár alkoholu a poviem vám - bolo to výborné a dobre sa mi spalo! Bola to taká moja rutina a večera zároveň. Neľutujem to! Odvtedy si milujem. 





Celé kúpele majú svoje čaro asi v každom ročnom období. Bolo zvláštne sa tam prechádzať v bunde, keď väčšinou som tam bola v košeli alebo v šatoch. Ale načerpali sme veľmi príjemnú atmosféru - možno za to môže aj ten punč, nebudem klamať - bol dosť silný. 










VIANOČNÉ MESTO PIEŠŤANY 


Piešťany sú mesto, ktoré má podľa mňa aj dobre poriešené centrum - niekomu sa nemusí páčiť, no ja som celkom praktická. Nikdy som nemala napríklad problém zaparkovať. Rovnako tak aj uličky sú celkom prehľadné, aj keď ma sklamalo, že môj obchodík s oblátkami skončil. Ale aj tak je ich tu dosť. 

Samotné trhy sú tiež veľmi pekné. Majú geniálnu výzdobu a podľa mňa si tam nájde každý to svoje. Deti si tam môžu nájsť napríklad aj sane so sobmi, chalúpku, kde môžu nechať list Ježiškovi alebo len obyčajné stoly sú snehuliaci a vy vlastne jete na ich čapiciach. Veľmi sa mi to páči a ako keď to svietilo - pridalo to ešte viac na danej atmosfére. Naozaj ma to zahrialo pri srdci a každý zabudol na problémy a žil okamihom... je to tam krásne. 














Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vás nabudúce! Vy ste tento rok stihli nejaké trhy alebo nie? Napíšte mi do komentára... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

8 Comments: