F NOVINKY ZNAČKY NIVEA - ČIERNA RADA - Aďulik Sun

NOVINKY ZNAČKY NIVEA - ČIERNA RADA

 Ahojte :) 


Tak teraz ma možno od značky Nivea zabijú, ale dostala som sa k tomuto článku až teraz. Poznáte to, veľa roboty v práci a nejako nebol čas na moje hobby. Ale radšej neskôr ako nikdy. Takže sme tu. Už pred nejakou dobou mi prišli produkty od značky Nivea, ktoré sú z čiernej rady. Kto ma sleduje dlhšie vie, že ja tú radu milujem. A oni prišli aj s ďalšími novinkami. Kto ma sleduje na instagrame, tak ich už mohol vidieť. Nájdete ma tam ako @aduliksun. A čo mi teda prišlo? 




Poviem vám to tak... ja a odličovanie nie sme dlho kamaráti a konečne sa náš vzťah začína zlepšovať. Nie že by som bola lenivá. Skôr sa mi nechcelo tomu toľko venovať a tak som sa radšej ani nemaľovala. Logika, čo viac povedať. Nebudem vám tu dávať reči, že značka Nivea to zmenila... nezmenila, ale dopomohli k tomu aj jej produkty. Ono, človek začne robiť, denne chodiť do práce a teda ja tam stretávam denne veľa ľudí... no a chce vyzerať. Takže som sa začala viac maľovať a hľadala som produkty, ktoré mi to odličovanie budú uľahčovať. Nechcela som ďalšiu hodinu byť v kúpeľni... 





ČO MI PRIŠLO V BALÍKU? 


V balíku boli super produkty z ich čiernej rady. Áno, áno... presne tá rada, ktorú milujem. Viete si predstaviť radosť, keď mi tie produkty prišli domov (nie že by som nemala aj tak zásobu niektorých produktov z tejto rady). 

Ako prvé tam boli micelárne obrúsky. Tak tie vám odlíčia skutočne čerta diabla. Naozaj. Ja osobe takto obrúsky používam v dni, keď som na výlete, festivale alebo niečo podobné, kde jednoducho nechcem nosiť micelárku alebo iné produkty a teda nie je to dlhodobé. Ale na to sú výborné! Odlíčia skutočne krásne a rýchlo! Sú pomerne dosť hrubé, no nedráždia pokožku, ani ju nejako nevysušujú. Nezabudnite pleť opláchnuť! 

Ďalej tam bolo labello. Kto nemá rad labello? Ja teda ho rada mám. Mám doma také to klasické modré, ktoré je tuším bez ničoho. Takú klasiku. Na zimu sa parádne hodia balzamy na pery a človek by mal svoje pery tiež viac šetriť cez zimné dni. A teda.. vonku to ráno už pekne mrzne. Navyše, toto labello aj jemne farbí, takže máte aj jemný rúž. 




A ako ďalšia tam bola klasika. Micelárna voda - dvojfázová. Vôbec, ale vôbec nezanecháva mastný finiš na pleti. Ja som mala cez leto s ňou problém, že moja pleť bola po nej taká drsná, suchá. Ale teraz na zimu sa to paradoxne zmenilo a uz mi funguje bez problémov. Asi sme si našli k sebe cestu. Odlíči pleť tiež veľmi dobre, neštípe v očiach. Treba pleť po nej opláchnuť. 

Očný odličovač očí. Tak o tomto ste museli počuť aj od slávnych mien. Tento odličovať je zázrak. To vám tu hovorím smrteľne vážne. On dá dole kadečo z tej pleti. Hocičo. Skutočne! Mne dal aj také produkty, ktoré som nemohla nikdy dať dolu na prvýkrát a on to dokázal. Napríklad silné tekuté rúže, alebo aj vodeodolný mejkap z očí, maskara a podobne. Odporúčam! 

A posledným produktom je ich novinka a to peeling. Teda pomerne novinka, ale ku mne sa dostala až teraz. Veď predsa nemôžem nakupovať stále. Zrniečka sú podľa mňa dosť jemné. Mne osobne to nedráždi vôbec pleť, nevysušuje. Jemne ju vyčistí, no nie je to bolestivé. Mne sa tento produkt veľmi páči. Ja ho dokonca raz za týždeň vymieňam za klasický gél na čistenie. Neviem, či je to správne, no vyhovuje mi to tak. Za mňa áno! 





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, že či používate niečo z tejto čiernej rady od značky Nivea alebo nie? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

5 Comments:

  1. Pokud se nepletu, tam moje kamarádka miluje tu micelárku. Já tuhle kolekci nezkoušela. Vlastně skoro Niveu nezkouším a je mi to líto, protože mi je sympatická. Ale nějak tuhle značku spíš přehlížím :(. Ale možná mrknu na ten odličovač očí, ten by mohl bejt dobrej na matný rtěnky, který jinak nejdou dolů :D.

    CO JSEM SI KOUPILA V ROSSMANNOVI V AKCI 1+1 💄 | KOSMETIKA | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
  2. radu noveu práve túto vôbec neskúšala ale mnoho blogeriek ju chváli

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hey love! I love the post and followed your blog. I want invite you to visit and follow mine back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť