F DIÁR NA ROK 2021 SRDCE ŽENY - Aďulik Sun

DIÁR NA ROK 2021 SRDCE ŽENY

 Ahojte :) 


Dnes by som vám chcela ukázať diár, ktorý mám z eshopu I can academy. Tento eshop mám veľmi rada, keďže tam vždy narazím na niekoľko super produktov. A určite ste si všimli, že vždy každý rok mám z tade aj diáre na ten ďalší rok. Toto trvalo ešte dávno pred spoluprácou. Je to taký môj love brand. Verím, že aj vy máte svojho favorita. Dnes vám chcem povedať o diári s názvom SRDCE ženy. Tak poďme na to! 




ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O DIÁRI 


Na začiatok si môžeme povedať pár slov o tom, v čom je tento diár iný a nejaké tie základné informácie. Tento diár má veľkosť malého zošita. Určite nepatrí k diárom, ktoré len tak dáte do kabelky - akejkoľvek kabelky a nosíte ho bez problémov stále so sebou. Avšak, ja som s ním dokázala aj cestovať, prenášať ho kade-tade (mám aj za rok 2020)  a nebol to až taký problém, len ho jednoducho nedáte do malej kabelky

Tento rok má aj skvelú farbu - fialovú. Má viacero šnúrok za založenie, je to tvrdá väzba. Stojí do 15 euro. Pri kúpe dvoch kusov máte lepšiu cenu a nad 45 euro máte dopravu zdarma, tak sa dohodnite s kamarátmi a budete to mať oveľa lepšie. 

A v čom je tento diár iný ako tie pred tým? Ako iné diáre? 

Tento diár vás sprevádza po celý rok, je priamo šitý (logicky) na mieru pre ženy. Nájdete tam kalendáre pre vašu menštruáciu, rady ako sa správať počas určitých období, no pomôže vám prejsť nejaké ťažšie chvíle, no určite vás hlavne motivuje. Ak hľadáte diár, ktorý máte pre vašu motiváciu alebo niečo, čo vás bude stále držať, tak toto je ono.... 





AKO VYZERÁ DIÁR VO VNÚTRI? 


Diár vo vnútri je veľmi dobre rozdelený. Mne sa páči to, že vás vedia počas celého roka. Na prvých stranách nájdete takú tú klasiku, ktorá je snáď v každom diári. Okrem tej tam ale nájdete aj strany na úvod roka, kde si máte zaznačiť vašu aktuálnu situáciu. Tiež tam nájdete aj miesto pre vašu menštruáciu, aj s kalendárom a možno sa aj niečo nové naučíte. Je tam plno textov, ktoré by vás mali naštartovať a niektoré sú fakt výborné písané. 


Nájdete tam aj vysvetlenie, ako treba diár vypĺňať. Rovnako pred každým začiatkom mesiaca je sumár samotného mesiaca, kde si môžete zaznačiť nejaké udalosti. Ja si tam značím články, ktoré by som chcela daný mesiac vydať. Rovnako tak tam je vždy nejaká úloha alebo niečo podobné. 

Miesto na vyplnenie priamo v dňoch je veľmi prehľadné a podľa môjho názoru je to aj dosť miesta. Systém je stĺpcový. Vždy na dvojstrane je celý týždeň. Pri každom dni je vždy meno, kto má meniny, na konci máte miesto na vďačnosť. Rovnako tak vždy je tam citát (na každom týždni) a tiež úlohy, ktoré treba splniť. 
















Celý diár má teda gumičku, balenie obsahovalo aj nálepky. A môj názor na tento diár? Ja ho budem mať už niekoľký rok za sebou a som veľmi spokojná. A tento rok je v mojich farbách a to by bol hriech nezobrať. Nie je to pre mňa diár, ktorý by bol prehnane motivačný. Je to u mňa taký stred a veď... nikto nikoho nenúti, aby niečo z tých úloh robil. Mne sa veľmi páči a môžem vám odporučiť. 

Tento rok je na začiatku diára aj novinka, ktorá je o tom, že si tam máte zaznačiť svoje návyky a vlastne si značíte ako ich dodržujete. Ja mám takéto plánovače rada, takže toto skutočne oceňujem... 

Nechcem vám o tom diári veľa prezrádzať, veď aby ste mali aj nejaké prekvapenie. Určite si treba rozmyslieť, či chcete praktický diár alebo fakt diár na niečo zameraný. 



Dúfam. že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či takéto diáre máte radi alebo ste skôr za maličkú klasiku? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: