F BIELENIE ZUBOV DOMA? ŽIADNY PROBLÉM S EXPERT 38 od Dr. Martina Schwarza! - Aďulik Sun

BIELENIE ZUBOV DOMA? ŽIADNY PROBLÉM S EXPERT 38 od Dr. Martina Schwarza!

 Ahojte :) 


Dnes by som vám rada povedala zopár slov o bielení zubov na doma. Musím sa ale hneď na začiatok priznať, že to bolo moje prvé takéto bielenie a nikdy som bielenie zubov nerobila doma. Teda nerátam tie pásiky a rôzne zubné pasty. To som skúšala, no nikdy to nebola oficiálna kúra, ktorú by som robila pravidelne. Dostala som možnosť vyskúšať produkty od Dr.Martin Schwarza. A ako mi produktu sadli? To sa dozviete nižšie v článku...



Zuby považujem za niečo, čo určuje celkový vzhľad. Môžete mať aj krásne šaty na červený koberec, ale ak nemáte upravenú tvár a zuby, tak to kazí celkovo dojem. Sama som mala problém so žltými zubami a nikdy som nemala jasno biele zuby. Naučila som sa to neriešiť, no to mi nebránilo v experimentovaní. Podľa mňa aj trošku žlté zuby mám, no to mám z kávy – čo vám poviem, aj tá jedna káva denne robí svoje (a keby iba jedna niekedy).

Skúsila som...




AKO PREBIEHA BIELENIE ZUBOV A ČO POTREBUJETE!

Postup je celkom jednoduchý, len musíte dbať na detaily. 

  1. Ako prvé si musíte spraviť odtlačky svojich zubov, ktoré spravíte bez nejakých problémov a určite to poznáte z bielenia zubov. Namočíte ich do horúcej vody a potom ich priložíte na zuby, aby sa vyformovali podľa vašich zubov a čeľuste. DÁVAJTE SI POZOR, aby ste sa neopálili.
  2. Umyjete si zuby s Bioscaling, ktorý slúži ako akýsi antibakteriálny gél. Vyčistí vám perfektne zuby a vy budete môcť pokračovať. Všetky tieto balenia sú také injekcie, ale netreba sa toho báť. Môžete to použiť tak, že si to dáte na zubnú kefku (tak som to robila aj ja a je to pohode) alebo to nanesiete na zuby a necháte to pôsobiť.
  3. Dostávame sa k bieleniu zubov s Expert 38 %. Jedná sa o gél, ktorý dáte 0,5 alebo 1ml do svojich odtlačkov a tie potom pritlačíte na zuby. Treba si dávať pozor, aby sa tento gél nedostal na ďasná, ale naozaj iba k zubom. Treba nadbytočný gél odstrániť. DÁVAJTE SI POTOR, aby nedošlo k spáleniu ďasna.
  4. Hotovo! Necháte to iba pôsobiť približne 30 minút. A potom si vypláchnete ústa. Mali by ste vidieť okamžitý jemný efekt. Samozrejme, treba kúru aplikovať častejšie. Záleží od citlivosti zubov.






Toto bielenie zubov sa neodporúča ak máte citlivé zuby. Treba si dávať pozor aj pri samotnej aplikácii produktov a dodržiavať pokyny, ktoré máte na letáku. Viem, že nikomu sa to nechce čítať a už vôbec nie sa tým riadiť, ale treba to v tomto prípade – nikto z vás nechce prísť o svoje ďasná. 


Skúsenosti s citlivosťou súvisia priamo s množstvom aplikovaného gélu, keďže sa neodporúča si ho nanášať veľa. Rovnako tak s tým súvisia pauzy medzi bielením. Logicky. Nič nemôžete preháňať. Ani množstvo gélu, ani časté bielenie. Menej je niekedy viac. A v tomto prípade dvojnásobne! Naozaj odporúčam menej gélu, aby ste nedali veľkú záťaž na vaše zuby, rovnako tak neohrozili aj ďasná, na ktoré by si nemal (a nesmie) sa dostať gél. Tiež sa odporúča mať teda aj pauzy medzi bielením. Pokojne aj niekoľko dní - dajte si na to čas a radšej choďte na to pomalšie. 



MOJA SKÚSENOSŤ?

 

Ja mám stredne citlivé zuby, takže som túto kúru aplikovala 3 týždne, no v podstate mi to vyšlo na každé tri dni takmer. Ja som s výsledkom spokojná. Počas aplikácie sa neodporúča piť kávu, víno a ďalšie produkty, ktoré by mohli zafarbiť zuby. U mňa bol najväčší problém sa zdať vína a kávy. Ale vydržala som to!

Ja som po aplikácii mala problém vždy s citlivosťou zubov, takže opatrne, ale vždy to prešlo po jednom dni. Nižšie nájdete aj fotky pred a po.


PRED 




PO 




Podľa mňa tam je vidieť ten rozdiel. Ja som spokojná. A zatiaľ (musím si zaklopať), efekt stále pretrváva. U mňa nastal až po druhom použití – viditeľný efekt. Je to trošku drahšie, no podľa mňa sa to oplatí. A navyše, rôzni zubári, dentálni hygienici používajú túto značku. Radšej investovať raz ako stále chodiť na pravidelné návštevy k zubárovi. Samozrejme, opatrne.

Dúfam, že sa vám článok páčil. Do komentára mi napíšte či ste túto radu skúšali, ak áno či ste boli spokojní? Zaujala vás? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo

Aďka


CONVERSATION

4 Comments:

  1. Super, že jsi s produktem spokojená a hlavně je důležité, že sama vidíš výsledky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to vyzerá super! Ja už dlhšie rozmýšľam nad nejakým bielacim produktom, avšak som trošku skeptická a rada by som vyskúšala aj niečo, čo bude mať reálny efekt. Ďakujem za tip! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť