F NOVINKY: Čo si pre nás na leto pripravila Nivea? - Aďulik Sun

NOVINKY: Čo si pre nás na leto pripravila Nivea?

Ahojte :)

Pred pár dňami mi značka Nivea poslala skvelý balíček. Ja som mala ružový balíček a bol plný noviniek na leto. Dnes by som vám ich chcela ukázať. To, že značka Nivea podľa mňa vie baliť PR balíky, to vie snáď každý. Mňa vždy veľmi potešia, keďže Nivea patrí k mojim stálym značkám, ktoré používam od detstva a vždy sme niečo mali od nich doma. Tak sa poďme pozrieť, čo za novinky má práve v predaji! 



Všetko v balíku by mali byť novinky, až na micelárne obrúsky, ktoré novinkou boli tuším na jar. A tie som už skúšala dávnejšie... Ale o tom si tiež povieme nižšie. My sme boli fotiť tieto produkty von k vode, keďže sa jedná o letné novinky, ovocné a tiež eco friendly produkty. Ale teraz už poďme na produkty! 

HYDRATAČNÉ TELOVÉ MLIEKO NA OPAĽOVANIE 30


Značka Nivea je vždy jedna zo značiek, ktoré používam v lete. Toto leto sa k nej pridala aj značka Ziaja, no som stále verná aj značka Nivea. Jej produkty sú vždy dobré, trefné a fakt kvalitné. Mohli ste si všimnúť už niekoľkokrát, že som ich na mojom blogu propagovala - práve aj produkty na leto. Dnes mám pre vás ďalší tip na letný produkt a to na opaľovanie. 

Ochrana 30 podľa mňa u nás na Slovensku úplne stačí, keďže tu to slnko nie je stále až také ostré. Tiež sa jedná o vodeodolný produkt, čo sa v lete iba hodí. UVA a UVB filtre chránia pokožku. Zanecháva pokožku hebkú - a to je pravda. Telové mlieko má jemnú vôňu a má stredne hustú konzistenciu, dobre sa vstrebáva. Veľkosť balenia je 200 ml. Je ľahko rozložiteľný. 

Moje prvé dojmy sú veľmi dobré. Na pokožke je skutočne ľahké a dobre sa toto mlieko vstrebe, nezanecháva vyslovené mastnú pokožku. Nespálila som sa po jeho použití, takže verím tomu, že chráni pokožku (vždy sa jemne pripečiem). Takže za mňa môžem iba odporučiť. 



ANTIPERSPIRANT FRESH CHERRY 


Tento produkt buď milujete alebo nenávidíte. Videla som už rôzne články a vždy to bola iba jedna z týchto skupín. Takže aj keď vždy som ja neutrál, tak teraz sa radím do tej skupiny, že ho milujem. Mal by voňať ako čerešne, no ja tam skôr cítim jemnú ovocnú vôňu. Nie je to nič výrazné. Ja mám celkovo takéto produkty od tejto značky rada, takže viem, že aj vydržia a skutočne fungujú.

Na leto si ja viac idem Rexonu, no na kratšie výlety určite so mnou pôjde práve tento... A ďalšie plus vidím "povrchne" v tom balení. Čo si budeme hovoriť, aj balenie predáva a tu sa to balenie podarilo. Navyše, sú stále verný aplikátoru, ktorý sa dá "zamknúť", takže si v kufri nevystriekate celé svoje balenie produktu. Takže palce hore! 



SPRCHOVÝ GÉL FRESH BLENDS 


Poviem vám to tak - jedno čuchnutie a bola som zamilovaná. Nikdy sa láska neprejavila silnejšie a jasnejšie ako teraz. To tak brutálne vonia, že by ste tomu ani neverili. Veľmi mi to pripomína vône od značky Balea - jasné, silné, no stále príjemné. Takto vonia podľa mňa leto. Ingrediencie sú maliny, čučoriedky, mandľové mlieko, ovocné extrakty. Balenie je veľké 300 ml. A navyše je plne z recyklovaného plastu, preto je šedá fľaša. Takže aj trošku pomáhajú chrániť planétu. A 90% zložiek je z prírodného pôvodu, takže aj palec hore za zloženie! 

Za mňa sú teda prvé dojmy veľmi dobré. Sprchový gél má stredne hustú konzistenciu, stačí ho málo a prevonia celú kúpeľňu. Jemne pení. Telo podľa mňa dostatočne vyčistí a zbytočne ho nevysušuje - čo je asi spôsobené s tým mandľovým mliekom v zložení. Takže za mňa palec hore! 



MICELÁRNE OBRÚSKY 


Tentokrát som vyfasovala zebru, minule to bolo iné zvieratko. Ja milujem to balenie a dodnes si pamätám ako sme s kamarátkou behali po drogériách a ona zháňala túto variantu a nikde ich nevedela nájsť. Tieto obrúsky novinkou nie sú. 

Ale poviem vám o nich to isté, čo hovorím stále. Sú fakt dobré. Odlíčia. Mňa osobne ani nevysušujú. Sú dobré na festivaly, výlety, keď si nemôžete alebo nechcete zobrať niečo tekuté alebo olejové na odličenie. Vtedy sú výborná voľba. Ale myslíte na to, že takéto obrúsky by sa nemali používať pravidelne, stálo či nejako na dennej úrovni. Prečo je to tak a dôvody nájdete na internete. Nie je to dobré pre vašu pleť, ale ako stále lepšie na festivaly odlíčiť s týmto ako s ničím... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte nejakú novinku doma a ak áno, tak akú? Zaujali vás? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Novinky vypadá moc hezky, přemýšlím, že něco vyzkouším! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. k tomu sprchovému gelu jsem čichala v dmku a ta vůně je úžasná, ale udržela jsem se a nekoupila ho :D mám doma několik krabic takové kosmetiky a potřebuji nejdřív vypotřebovat to, co doma mám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Tak to áno, najskôr treba spotrebovať to, čo je doma a chválim, že si vydržala :D

      Odstrániť