F CESTUJEME PO SLOVENSKU: RAJ NA ZEMI? HOTEL BELLEVUE! - Aďulik Sun

CESTUJEME PO SLOVENSKU: RAJ NA ZEMI? HOTEL BELLEVUE!

Ahojte :)

Na začiatku prázdnin sme navštívili hotel Hotel Bellevue vo Vysokých Tatrách. Bol to celkom neplánovaný výlet, no o to viac vypálil ako super dovolenka. Deň pred odchodom sme nemali ani vybavený hotel, takže fakt neplánovaný výlet. Zavolali sme do hotela či nemajú voľnú izbu a mali. Tak sme išli a spravili sme si skvelý výlet a ja vám o tomto mieste chcem dnes povedať pár slov a mám aj celkom dosť fotiek, tak hádam vám dokážem vytvoriť akúsi predstavu. Tak poďme na to... 



KDE NÁJDETE HOTEL BELLEVUE? 


Hotel Bellevue je veľmi praktický pre rodiny. Nachádza sa v podstate na hlavnej ceste a my sme tam boli za 10 minút od Popradu. Nemáte kde zablúdiť, nikde sa neodbočovalo, v podstate až v Starom Smokovci, kde sa išlo prudko do pravej strany. Ale tam sú značky a skutočne cesta je veľmi jednoduchá a pohodlná. Parkovisko máte zdarma k hotelu a je skutočne veľké. Jeho polovica je vidieť aj na fotke nižšie. Dá sa parkovať aj za hotelom. Výhľad je z každej strany a majú rôzne druhy izieb. Každý si tam podľa mňa nájde to svoje... Samozrejme, ak nemáte auto, tak môžete priamo z Popradu využiť ich železnice, kde si treba kúpi´t lístok na stanici v Poprade, pričom vystúpite na zástavke Starý Smokovec. 






AKO VYZERÁ HOTEL? 


Celý hotel vyzeral veľmi luxusne. Personál bol veľmi milý, nápomocný. Keď sme niečo potrebovali, stačilo sa iba spýtať a všetko vyriešili. Z vonku vyzerá hotel celkom obyčajne, aj keď sa nachádza v dobrej lokalite, kde máte krásne výhľady. Izby vyzerali geniálne. Máte k dispozícii spálňu a obývačku. My sme teda boli v apartmáne, keďže nás bolo viac. Všetko bolo veľmi moderné. Wifi fungovala veľmi rýchlo. Na izbe boli župany, topánky. My sme mali aj raňajky v cene. Ale sú k dispozícii aj večere či obedy. 




WELLNESS A SPA 


Tak ten bude zaujímať každého. My sme ho mali v cene. Máte k dispozícii sauny, kúpele, plavecký bazén či aj taký detský bazén. Pričom stále máte výhľady, tentokrát do doliny. Tu vám viac povedia asi fotky. My sme využili sauny, aj plavecký bazén. Dokonca sme skúsili aj mierne otužovanie. Bol to zážitok a určite to dobre padlo aj telu. Mňa osobne najviac zaujala ľadová sauna, ktorá bola úplne mega. Alebo bylinková - tá bola parádna na dýchanie. 






Samozrejme, v okolí hotela sú reštaurácie. Priamo aj zahraničná reštaurácia, no aj slovenská reštaurácia. Môžete ísť aj ďalej do reštaurácii priamo v Starom Smokovci pri stanici, kde je ich je skutočne kopa. V blízkosti je lanovka na Hrebienok, resp. aj cesta naň, takže možno aj tip na super turistiku. Samozrejme, môžete navštíviť aj ďalšie lokácie Tatier ako aj my - my sme išli do Tatranskej Lomnice. 






Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a dala som vám tip. A na záver vám poviem, že toto bol krásny víkend, ktorí sme si užili. Dokopy nás to stalo 200 euro - raňajky, wellness v cene. A bolo to super. Takže Tatry si môže dovoliť takmer každý podľa mňa a sú oveľa bližšie ako boli pred tým...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: