F 3 recenzie na micelárne vody od Ziaja - Aďulik Sun

3 recenzie na micelárne vody od Ziaja

Ahojte :)

Pred nejakým časom som si objednala zo stránky ziaja.sk produkty. Konkrétne to boli micelárne vody. Bolo to skutočne dávno a ja mám slabý pocit, že to bolo ešte minulý rok.  Nie som si istá, no fakt si to myslím. A tak nejako som postupne skúšala a skúšala, až som sa dopracovala k tomu, že som vyskúšala všetky, ktoré som si objednala. A dnes vám chcem ku každej povedať pár slov... Tak poďme na to... 




SENSITIVE MICELÁRNA VODA 


Sensitive micelárna voda pre citlivú pleť je voda, ktorá mi sadla najviac z týchto troch produktov. Nevonia, neobsahuje parabeny ani alkohol. A to je asi hlavný bod, ktorý sa mi páči. Moja pleť v poslednej dobe dosť protestovala a teda alkohol jej vôbec nerobil dobre. A to sa mi pred tým nestávalo, takže som sa snažila používať produkty, ktoré by ju zbytočne nedráždili. 

Táto micelárna voda nevysušovala. Odličovala celkom pekne a dokonca aj maskaru. S vodeodolným mejkapom mala problém, takže by som ju odporučila skôr ľuďom s jemným líčením. Ten zvládla výborne. Stojí necelých 5 euro, pričom veľkosť balenia je 200 ml. Nebudem sa tváriť, že v obchode nenájdete aj lepšie micelárky za podobnú cenu, no nebola fakt zlá. 

Ja som s ňou bola spokojná, navyše - moju už podráždenú pleť nijako nezhoršila, dokonca mám pocit, že ju upokojila. Ako som písala vyššie, tak nevysušovala. Samozrejme, klasicky v rutine som pokračovala so sérom a s krémom. Ale aj tak. Skúšala som ju viac ako mesiac a myslím si, že keby škodila, tak by som to už zbadala. Odporúčam ju skôr fakt pre citlivú pleť a pleť so sklonom k mastnote. Na suchú pleť by som ju osobne nedala - nevysušovala, no nepôsobila ani hydratačne. V očiach neštípala. 



JAZMÍNOVA MICELÁRNA VODA 


Micelárna voda s jazmínom  - táto micelárna voda s jazmínom stojí necelých 5 euro, veľkosť balenia je 200 ml. Táto micelárna voda je pre ženy so zrelou pleťou 50+. Takže áno, nie som cieľová skupina. Uznávam. Napriek tomu som ju chcela skúsiť, keďže obsahuje jazmín, ktorý je pre pleť veľmi prospešný. Tiež obsahuje kyselinu hyaluronovú. Takže samé dobré veci pre našu pleť. 

Nevonia, neobsahuje opäť parabény a cena bola fakt dobrá, takže som do toho išla. Ja som ju skúsila posunúť aj mojej mamina, ktorá už je cieľovou skupinou. Ako tento produkt mi nesadol. Budem fakt úprimná. Micelárna voda nijako neodličovala - musela som vatový tampón naozaj ťahať po pleti a naťahovala som si zbytočne kožu. Potom bola automaticky červená. Rovnako tak oči neodlíčila vôbec. Ani keď som ju používala iba na dočistenie pleti. Nebola som s ňou spokojná. 

To bol dôvod, prečo som ju dala aj mamina a tej nesadla tiež. Neviem či sme mali nejaké zle balenie alebo takýto produkt je aj v skutočnosti. Ono... my sme ju používali málo, takže sme nedošli ani k polovici balenia a dodnes ju mám na poličke. Sedí tam. A asi aj dlho bude, lebo som nenašla pre ňu využitie... Takže tento produkt vám nemôžem odporučiť. 




MICELÁRNA VODA S VÝŤAŽKOM Z MORSKÝCH RIAS 


Micelárna voda s výťažkom morských rias - opäť cena je niečo cez 4 eurá, pričom balenie je 200 ml. To je podľa mňa celkom dobrá cena. Obsahuje provitamín B5 a riasy. Nevonia. Nedráždi. Nevysušuje. A to je skutočne pravda. Odlíči jemne mejkap. Ja som ju používala skôr na doodlíčovanie ako samotné čistenie pleti, keďže som mala pocit, že to s mojim mejkapom bojuje. 

Ale slúžilo to dobre a minula som toto balenie celé, takže som si povedala, že ako spokojná som. Nie je to produkt za ktorým by som sa trhala, no dá sa používať úplne bežne a pokojne by som sa k nemu vrátila. 

Táto micelárna voda je určená pre ženy 30+. Ja som tesne pod hranicou (šialené), no napriek tomu som spokojná bola. Moju pleť mi to nezhoršilo a pôsobilo to už aj ako tonikum. To je výhoda, že nemusíte používať ďalšie tonikum, ale máte toto už 2v1 vlastne. V očiach neštípe. A čo vám poviem, že ja som si musela zvyknúť je fakt, že hoci je to micelárna voda, tak túto micelárku neoplachujete. Čo je zvláštne... musíte uznať samy. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre. Do komentára mi môžete napísať či používate micelárne vody a ak áno, tak aké? Som zvedavá na vaše tipy! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára