F 8 + 1 recenzia na produkty z rady Kozie mlieko - Aďulik Sun

8 + 1 recenzia na produkty z rady Kozie mlieko

Ahojte :)

Dlho tu nebol článok o celej rade nejakých produktov. Rozhodla som sa to zmeniť. Dnes vám prinášam recenziu na takmer celú radu od značky Ziaja Kozie mlieko. Môžete ju zohnať na rôznych eshopoch alebo aj priamo na eshope Ziaja. Hneď na začiatku hovorím, že ja mám rada túto radu a používam ju už pomerne dlho, takže viem čo je dobré a čo nie. Nie je asi možné, aby som hĺbkovo hovorila o každom jednom produkte, takže vyberiem pár hlavných, ktoré podľa mňa za to stoja. A tiež poviem pár slov aj k tým ďalším produktom... Tak poďme na to! 



Ako som spomínala vyššie, tak všetky produkty nájdete na oficiálnom eshope Ziaja. Jedná sa o takmer celú radu Kozie mlieko, ktorá je na trhu už nejaký piatok a ja som vyskúšala všetky produkty - aj mimo tohto článku. To bol dôvod, prečo som vám chcela povedať pár slov aspoň ku každému produktu, lebo táto rada si to naozaj zaslúži... Tak poďme už fakt na to! 


KRÉM NA RUKY KOZIE MLIEKO 



Ako prvý tu teda máme klasický krém na ruky. Tento krém na ruky môžete kúpiť vo výhodnom balení v darčekovej kazete. Táto kazeta stojí niečo cez 11 euro, no máte tam aj iné krémy (deň a noc na tvár). Vyjde vás to o čosi lacnejšie ako keby ste kupovali každý produkt zvlášť. Ale späť k tomuto krému. Krém je veľký 80 ml. Má klasickú tubu, dobre stojí. Nie je veľký alebo "tučný". Hodí sa aj do kabelky. Konzistenciu má skôr ľahšiu a príjemne vonia. Ruky po ňom sú jemné a hydratované. Vstrebáva sa pomerne dosť rýchlo a stačí ho skutočne málo. Netreba to s ním preháňať, ak nechcete mastné ruky. 

Ja som dlho krémy na ruky nemusela, lebo som nikdy netrpela na suché ruky. Každopádne, teraz v čase korony je hydratácia rúk veľmi dôležitá. Do vody pridávajú viac chlóru, aby bola voda chránená a teda aj my ľudia. Ale tiež si častejšie, dlhšie umývame ruky, používame dezinfekčné gély s alkoholom, ktoré vysušujú ruky omnoho viac ako kedykoľvek pred tým. Aj ja som si začala krémovať ruky a to je čo povedať. Takže do tohto by som určite išla - minimálne do hocijakého krému na ruky... 


MASKA NA VLASY S KOZÍM MLIEKOM 



Ďalším produktom je maska na vlasy. Táto maska na vlasy je geniálna. To vám hovorím. Veľkosť balenia je 200 ml, pričom stojí okolo troch euro. Čo je veľmi dobrá cena. Obsahuje keratín na posilnenie vlasov a na jemné vyhladenie. Vlasy by sa mali po nej lepšie rozčesávať a mali by mať prirodzený lesk. 

Maska ma hustejšiu konzistenciu, no nie je vôbec nejaká ťažká. Dobre sa nanáša. Stačí jej málo, i keď tu záleží na dĺžke vašich vlasov. Ja ju nanášam na končeky a jemne na dĺžku vlasov. Vlasy nemastí, nezaťažuje. Majú prirodzený lesk. To s tým rozčesavaním nemôžem potvrdiť, keďže mne sa vlasy veľmi ťažko rozčesávajú a nepomáha mi to nič. Ani táto maska. Ale vlasy nevyzerajú ako "metla" a majú prirodzenú lesklosť v sebe. Sú také uhladené. 



VÝŽIVNÝ OČNÝ KRÉM S KOZÍM MLIEKOM



V rade nechýba ani starostlivosť o oči. Očný krém všeobecne od značky Ziaja je výborný vždy. Už v predchádzajúcom článku som vám ukazovala jeden očný krém, ktorý bol geniálny. V tomto duchu pokračujeme. Tento by mal hydratovať

Veľkosť balenia je klasicky 15 ml. Aplikátor je tiež úplná klasika. Nevonia, no prirodzene má jemnú vôňu, no nie je parfumovaný. Mal by vyhladzovať jemne vrásky a napínať pleť v okolí očí. A to podľa mňa aj robí. To, že vyhladzuje vrásky úplne neviem na 100 %, no niečo s nimi robí. Vypína pleť. Po použití je pleť napnutá, no nie nejako napnutá umelo. 

Pleť v okolí očí je jemne vyživená. Krém zanecháva očné okolie jemne lesklé, dlhšie sa vstrebáva. Krém je veľmi ľahký a konzistencia je skôr redšia. Stačí ho máličko. Za mňa určite áno a je to ďalší super krém na očné okolie. 



SÉRUM MLADOSTI S VYHLADZUJÚCIM EFEKTOM 




Toto sérum mladosti je geniálne. Ja som dlho takýmto produktom odolávala. Prišlo mi to veľmi zbytočné v rutine. Dávať niečo ešte pred krémom a vlastne tiež na hydratáciu pleti. Nechápala som dobre významu tohto kroku. A tak som skúšala rôzne séra. Viete, písala som vám aj o tom, že nie všetky séra obstáli dobre a niektoré boli krok vedľa. Keďže mám rada túto radu, tak som si povedala, že prečo nie... vyskúšam. 

Balenie je veľké 50 ml, vhodné aj na cestovanie. Aplikátor je klasická pumpička ako môžete vidieť aj na fotke nižšie. Konzistenciou je to stredne husté (gélový krém), no je to veľmi ľahké na pleti. Vstrebáva sa to rýchlo a mne na celú tvár stačia tri pumpičky. Pleť je nejakú dobu lesklá, mastná na dotyk. Keď sa to vstrebe po pár minútach, tak je to už okey a môžete nanášať ďalšie kroky v rutine. Potom, keď sa vstrebe, tak pleť je napnutá a vyzerá vyživene. Netrvá vstrebávanie dlho. 

Toto sérum by malo vyhladzovať nerovnosti pokožky, obnovovať pružnosť. Stojí necelých 6 euro. Balenie je dosť veľké, vzhľadom k tomu, že netreba veľa produktu. 

Ja som toto sérum začala používať kvôli môjmu problému na brade, kde mi pleť zažíva "teen obdobie". A musím povedať, že mi to na to pomáha. Tá oblasť je oveľa viac upokojená a mám pocit, že mi hojí aj tie rany. Neštípe, nevysušuje a nedráždi pleť. Veľmi pekný produkt a ja budem v používaní určite pokračovať. Hneď po prvom ráze som bola prekvapená, že moja pleť nejako nezareagovala, ako je to zvykom posledné mesiace. Videla som hneď po pár použitiach, že toto bude super produkt. Takže za mňa tento produkt veľký objav a môžem iba odporučiť. 



TELOVÉ MLIEKO S KOZÍM MLIEKOM 



Telové mlieko - logicky produkt na telo. Veľkosť balenia je 400 ml. Obsahuje pumpičku (môžete vidieť na fotke nižšie), čo je podľa mňa super vec. Pri použitiach nemáte všetko špinavé, mastné. Konzistencia je stredne hustá. Veľmi dobre hydratuje, pokožka je po ňom jemná na dotyk. Mňa veľakrát zachránil aj pri spálení, kedy pokožka dostala skutočne zabrať. Veľmi dobrý produkt na leto - podľa mňa. 

Je to veľké balenie, takže veľmi dlho aj vydrží. Ja ich mám celkovo rada - tieto mlieka od značky Ziaja mi vyhovujú skôr na leto, kedy ja preferujem stredne hustú konzistenciu. Nie je to produkt, ktorý na pokožke sedí a vám robí mastnú kožu. Chvíľu trvá, kým sa produkt vstrebe, no keď už, tak riadne. Vstrebe sa to a pokožka zostáva jemná na dotyk, "napapaná". 


ŠAMPÓN S KOZÍM MLIEKOM 


Šampón - toto je u mňa už klasika. Kto ma pozná, tak vie, že ja tento šampón milujem a používam ho už veľmi dlho. Balenie je veľké 400 ml, mne vydrží pri pravidelnom používaní vydrží približne mesiac a pól. Stačí ho málo na moje krátke vlasy. Je to stredne hustá konzistencia. 

Tento šampón obsahuje aj keratín, čo je veľmi dobré pre vlasy. Vyhladzuje vlasové vlákno a dodáva lesk. To skutočne robí. Posilňuje vlasy. Vlasy sú skutočne pevnejšie, na dotyk sú hladké, veľmi príjemné. Nemastia sa toľko a netvoria sa ani lupiny. Stojí iba 3 eurá a to za to skutočne stojí. Šampón je veľmi individuálny produkt, no za ten pokus to stojí. Ja som s ním veľmi spokojná. Dokonca sa mi nestalo ani to, že by prestal "fungovať". Toto je moje tretie balenie vkuse a stále je výborný ako na začiatku. Odporúčam s kondicionérom z rovnakej rady. Ten kondicionér tu nemám, no je výborný. A tvoria spolu super kombo. 



DENNÝ A NOČNÝ KRÉM S KOZÍM MLIEKOM




Rozhodla som sa, že nebudem to nejako tie krémy deliť. Obidva majú veľmi podobnú konzistenciu - stredne hustá. Sú na pleti ľahké, nezaťažujú ju. Nemám pocit, že by boli nejako extra mastné, no pleť vyživia. Balenia sú veľké 50 ml. Sú vhodné aj do kabelky - sú skutočne malé. Nemám čo k nim nejako veľa rečniť - hydratovaná pleť je, nezaťažujú a nie sú parfumované. Na pleti ich nie je cítiť a vstrebávajú sa relatívne rýchlo, pričom nechávajú jemný mastný finiš, no nelesknete sa ako disco-guľa. Ja ich veľmi rada používam. 




OČNÝ ODLIČOVAČ S KOZÍM MLIEKOM


Tento odličovač očí je teda s dvomi zložkami. Odlíči bez problémov oči - dokonca aj maskaru a to veľmi dobre. Oči nie sú mastné a ani opačne vysušené. Stojí okolo 3 euro. Ja som s ním spokojná. Tým, že nezanecháva mastnú pleť je u mňa favorit na niekoľko rokov, lebo to sa málokedy deje. Netreba ale krémovať následne. Ja som skúšala aj na mejkap a tiež to zvládol, hoci bolo potreba viac produktu. Oči netreba drhnúť. Ide to celkom ľahko. Môžem vám odporučiť tento produkt. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi napíšte či poznáte tieto produkty a čo z nich používate? Ste spokojné? Teším sa na vaše komentáre... Ak by som si mala vybrať jeden produkt, ktorý by som vám mala odporučiť, tak by to bolo to sérum. To je skutočne môj nový objav, ktorý za to stojí. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ziaja je skvělá značka, zatím mě svými produkty nikdy nezklamala! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tato kozia rada je uz tak straaasne dlho na trhu :-) Pamätam si ju este zo stredoskolskych cias, len vtedy Ziaja nemala takmer ziadnu reklamu, cize to ludia moc nekupovali.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť