F RENOHAIR? Čo to je? - Aďulik Sun

RENOHAIR? Čo to je?

Ahojte :)

Momentálne sedím doma za mojim stolom v detskej izbe a mám dosť zmiešané pocity. Ono, mám po skúškach. Oficiálne na rok 2019. Mala by som byť spokojná, ale mám divný pocit. Asi si začínam uvedomovať ako to všetko sa kráti a celý môj pobyt v tom meste končí a ja som vlastne pred bránou titulu. Ďalšieho titulu. A mne to bude asi chýbať. Neverím, že som toto povedala. Mne bude chýbať škola. Okey, asi nie škola ako skôr tí ľudia. Ale tak. Neverím, že som to povedala práve ja. Toto predvianočné obdobie je veľmi zvláštne. Ja zvyknem tak bilancovať. A tu na blogu vyjde taký článok, kde si povieme plusy a mínusy roku 2019. Ale o tom neskôr

Dnes by som vám chcela povedať pár slov o jednom produkte, ktorý mám z elnino.sk



Jedná sa teda o olej na vlasy RENOHAIR od Renovality. Ja som po tomto oleji siahla spolu s argánovým olejom, ktorý ste mohli vidieť v predchádzajúcom článku. Skutočne som potrebovala dodať hydratáciu vlasom a vedela som, že táto značka je naozaj dobrá. A tak som to spravila. A teraz vám k tomu niečo poviem... 

Základné informácie: 

  • Balenie je veľké 100 ml 
  • Sklenené balenie 
  • Olej určený na vlasy 
  • Prírodná kozmetika 
  • Bez nejakej vône 
  • Česká firma 
  • Odolné fialové sklo 
  • Cena 12 euro 
  • Balenie obsahuje pipetu 

Ja olej používam na noc. Aj sa tak odporúča. Obsahuje rôzne zložky, ktoré pomáhajú vlasom sa dať dokopy. Jednoducho povedané. A naozaj to robí. Ja keď si dám toto večer na vlasy a ráno sa zmyjem, tak tie vlasy sú krásne, jemné na dotyk a úplne ľahké. A to aj v tej ťažkej vode, ktorú máme na intráku. Dokonca. Tak to je už čo povedať. 

Neviem či je to kombinácia aj s argánovým olejom, keďže ja tieto dva oleje striedam. Tak mi to vyhovuje úplne najviac. A tak to striedam, plus keď nemôžem na noc si to nechať, tak si dám iba arganový olej. Ono snažím sa to používať pravidelne. A vidím tie výsledky. 

Ja vám ho môžem odporučiť. Nemám problém, že by zostal nejaký film na vlasoch po umytí, dobre sa umýva na prvýkrát. A vlasy sú po ňom naozaj krajšie. Stačí ho málo, iba zopár kvapiek. Takže aj vydrží dlho. Ja ho používam niekoľko týždňov aj so spolubývajúcou a nie som ani v polke! 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, či túto značku poznáte a ak áno, tak aké oleje ste používali? Teším sa na vaše tipy! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Arganový olej mám ozkoušený a je skvělý, tento výrobek mě díky tvému článku zaujal, zkusím ho omrknout. Díky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš za čo! Rada dávam tipy! Veď je ten princíp blogu :)

      Odstrániť