F 2 TIPY NA VIANOČNÝ DARČEK - Aďulik Sun

2 TIPY NA VIANOČNÝ DARČEK

Ahojte :)

Dnes by som vám rada povedala o jednom produkte, ktorý som našla náhodne na webe BENU lekárne, keď som hľadala iné produkty. Viem, že je to tak na rýchlo, ale mohlo by vám to stihnúť prísť a keď nie, tak podľa mňa takáto vec sa nestratí – niečo podobné. Tak poďme na to...



Vianoce sú doslova za dvermi a ja nikde neviem, čo komu mám kúpiť. Vždy sa snažím niečo kreatívne, niečo také, čo má pridanú hodnotu. A poviem vám jedno. Vždy nakoniec, keď fakt neviem, tak vyberiem somarinu. Dúfam, že v tom nie som sama.



Dobre je si na darčeky nechať asi chvíľu čas, no ja som človek spontánny a teda málokedy plánujem. Keď mi niečo napadne, rovno sa do toho vrhnem. Potom má niekto darčeky za 50 euro a niekto za 10 euro. Lebo to nepremyslím. Ale vraj sa tie darčeky vždy páčia. Ale tak, kto by zas povedal, že sa mu nepáči darček?!

Každopádne, tento rok sme robili adventný kalendár pre jedného kamaráta, ktorý tam mal každý deň nejakú drobnosť. Tiež to finálne vyšlo dosť, ale nám to nevadí. Aby to to tak nevyznelo, ak by to čítal. Chceli sme to robiť a spravili sme to. Finálne sme sa na tom aj zabavili. Sú tam drobnosti, no aj milión vecí, ktoré vieme iba my, prečo je tam práve tá vec – napríklad jednorožec. Nepýtajte sa. A to ešte nevidel ten finálny darček na 24.12.



A tu sa dostávame teda k produktu, ktorý som vám chcela predstaviť. Jedná sa o čajové darčekové balenie od značky FYTO. Toto balenie stojí 9 euro a máte tam dva čaje – sypaný a jeden už porciovaný. Tiež je v strede med. Ja som k tomu dokúpila maličkú šálku a darček pre človeka, ktorý miluje čaj je hotový a verte mi! Bol nadšený! A páčilo sa mu to!

Ja som si jedno balenie nechala aj doma a aj som ho použila. Neodolala som a áno, bol to darček od seba pre seba. Ale aspoň vám môžem povedať, že je to výborný čaj, skutočne vianočný, ktorý krásne vonia a naladí vás na kúsok Vianoc. Aspoň teda mňa.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať čo ste kupovali tento rok na Vianoce vy? Vymýšľate niečo kreatívne alebo ani nie? Teším sa na vaše komentáre!


xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára