F Som na dne #29 - Aďulik Sun

Som na dne #29

Ahojte :)

Po nie moc dlhej dobe tu máme ďalšie spotrebované produkty. Sľubujem, že tieto nebudú také dlhé ako tie predošlé. Čestné slovo! Dnes tu mám totiž menej vecí. Mám tu iba veci za leto, plus čo som upratovala. Poznáte to... triedite kozmetiku a zrazu viac vyhodíte ako si necháte. Nebojte sa!

Kozmetika, ktorú nepoužijem, nevyužijem a je nová ide na dobrú vec! A tá, ktorú som otvorila, ale nepoužívala ide mojim kamarátkam a kamarátom. Nič len tak nevyhadzujem. Teda okrem toho, čo spotrebujem. A na to sa ideme pozrieť presne tu! Tak poďme na to... 




Začala by som takou klasikou a to je Alpa. Mohli ste si ju všimnúť u mňa už pred nejakou dobou. Ono, ja v nej dezinfikujem náušnice, ktoré nosím. Zapaľovalo sa mi ucho a tak som našla toto riešenie, nech môžem nosiť aspoň niečo. Nenosím bižutériu, čisto iba strieborné náušnice, keďže zlato mi tiež nerobil dobre. Takže tak! Ale alpa je tiež dobrá aj na bolesť hlavy alebo hrdlo. 

Druhým produktom je lak na vlasy od značky Nivea. Bol na objem. Ja som ho dostala totiž v nejakom kalendári. Tento lak bolo cestovné balenie. Dosť lepil. Ja osobne moc lak ani nepotrebujem. Vlasy veľmi stvrdol. A celkovo bol taký zvláštny. Nevyhovoval mi. 

Krém na tvár od značky Ziaja je tretím produktom. Tento krém som mala doma. Kto ma sleduje aj na mojim sociálnych sieťach, určite si všimol moju recenziu na podobný krém ale z inej rady, ktorý som mala v škole, resp. na intráku. A tiež bol super. Aj tento bol super. Mne sa páči, že nie sú v tej nádobe, ale sú v tube, takže sú pohodlnejšie aj na cestovanie. Tento krásne voňal. Nebol vôbec riedky a veľmi rýchlo sa vstrebal. 

Parfém od značky Bi es. Toto bola náhodná kúpa. Chodila som na autoškolu (pred rokom) a došla mi moja obľúbená voňavka. Nevedela som, čo mám kúpiť. U nás nie sú nejaké špecializované obchody a tak som nabehla do Kauflandu s tým, že s niečim odídem. Odišla som. S týmto. Voňalo mi to veľmi. Bola to taká jemná, no korenistá vôňa. Stálo to asi 4 eurá a nečakala som od toho veľa. Ani to, že mi to vydrží rok. A to som to používala denne. Bodajby takto vydržali a iné parfémy. 

Peny do kúpeľa od značky Avon sú taká klasika. Uznávam. Vyhadzovať zimnú edíciu na ďalšiu jeseň je zvláštne. Ale má to svoj dôvod. Ja to vždy zoberiem, lebo to dobre vyzerá. Neodolám tomu baleniu. Navyše nestojí to veľa a častokrát to dávajú ako darček k nákupu. A tak to bolo aj tento rok, hoci som si vravela, že tento rok odolám. Tieto peny krásne voňajú. Nespravia skoro žiadnu penu. Treba tam toho produktu naozaj veľa. Ale potom voňajú, zafarbia vodu. Ale tá praktická stránka tam nie je. Ono aj samotné nalievanie je zložité, lebo majú veľmi malý otvor, keď to dáte preč, tak sa vám zas polovica vyleje. Takže je to také - Ehmn. Ale to balenie ma vždy priláka. 


Rexona - tak to je tu taká klasika. Teda tu u mňa. Mne funguje a som s ňou spokojná. Celkovo máte na výber dosť veľa druhov a nie ej to nejaký stereotyp. Teraz skúšam aj iné tieto produkty, tak som zvedavá ako budú fungovať, no o tom vám poviem neskôr. Za mňa toto áno. 

Malibu sprej po opaľovaní , ktorý obsahuje aloe vera. Bol jemný, nevysušoval. Mal super aplikátor, ktorý striekal iba na miesta, kde mal. Veľmi rýchlo sa vstrebal a upokojil pleť po opaľovaní. Celkovo mám značku Malibu rada a nedám na ňu dopustiť. 

Pena do kúpeľa od značky Balea je tiež taká klasika. Stojí okolo dvoch euro. Takže lacná. Je veľká asi liter. A táto fialová robí krásnu fialovú vodu, ale aj robí super penu. Takže za mňa táto fialová áno! A k tomu aj dobre vonia. Nie je o čom... 

Žihľavový šampón je u mňa na dennom páse. Stojí niečo pod jedno euro. A je výborný! Vlasy mi vyčistí, nijako nevysušuje a pomaly začínam opäť prechádzať na bylinné šampóny, keďže mi robia lepšie. Ja som sa musela v lete ostrihať, keďže moje vlasy boli od polky hlavy absolútne zničené a nedali sa ani rozčesať už. Katastrofa. Takže som zobrala nožnice, ostrihala si polku hlavy a snažím sa ich teraz nezaťažovať. Nie som tak dobrá, aby som prešla na prírodné šampóny, keďže mi zatiaľ ani jeden nesadol. Ale skúšam! Dovtedy budem verná tu. 

Môžete vidieť ďalší produkt a to olej na vlasy. Tuším, že tento je od značky Avon. Bol hrozný. Dávala som ho iba do končekov, keďže som mala vlasy na končekoch suché. Ale nič s tým nespravil. Dokonca, ani sa nevstrebal do vlasov. Sedel na nich. Keď som si o deň alebo dva žehlila vlasy, tak som mala absolútne mastnú žehličku. Na dotyk tie konce boli mastné a aj ruka mi zostala mastná. Takže za mňa toto určite nie. 


Náplne do mydiel. Ja si pravidelne kupujem tieto od značky Balea. Hocijaké príchute, no najradšej mám zázvor a citrón. Rovnako tak sem tam mávajú aj sladšie vône, takže to striedam. Plní to funkciu mydla super a ešte to aj dobre vonia. A mne toto stačí. Náplň stojí okolo 2 euro. 

Soľ do kúpeľa s magnéziou. Aj toto ste u mňa mohli vidieť niekoľkokrát. Kupujem to dookola a ani neprestanem. Pomáha mi to na chrbát - taký kúpeľ s touto soľou. Relax. takto vyzerajú moje romantické večery. A neľutujem... 

Na fotke nižšie môžete vidieť moje ďalšie produkty. Jedná sa o masky na tvár, ktoré si samy zamiešate. Používala som iba jednu, keďže som antitalent na takéto DIY. Ale bola super. Písala som o tom aj článok, keď tak mrknite. A sú od značky EcoCera. 

A druhým produktom sú vlhké utierky pre deti. Ja tieto vlhké utierky používam pri fotení na dočistenie produktov z mojich rúk alebo aj na čistenie štetcov. Takže taký multifunkčný produkt. A oplatia sa tieto detské viac ako nejaké iné špeciálne. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, čo ste naposledy minuli vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára