F Som na dne #28 - Aďulik Sun

Som na dne #28

Ahojte :)

Po celkom dlhej dobe tu máme opäť spotrebované produkty. Priznávam. K napísaniu článku ma prinútil fakt, že sa mi zbiera ďalšia krabica produktov a ja som ešte nespísala tie, ktoré mám nafotené už nejakú dobu. Takže som si povedala, že teraz je ten čas. A tak som tu a píšem. Ono, tieto články mám najradšej, lebo pri produktoch poviem len dve vety a vždy to najdôležitejšie - je to stručné, jasné a nie sú tam omáčky. Tak to bude aj dnes, tak poďme na to... 


Minuté produkty za posledný mesiac a pár dní



Takže takto vyzerá taká väčšia polovica produktov... Poďme na to postupne! 

Spotrebované produkty za posledný mesiac



  1. Rexona sprchový gél Orchidea - tak tento sprchový gél bol super. Ja som ho mala z notino.sk. Nedráždil pokožku, dobre penil, stačilo ho málo. Krásne voňal. Stál vtedy okolo 2 euro, no vydržal pomerne dlho. A kto ma pozná, tak vie, že ja značku Rexona milujem a nedám na ňu dopustiť. Toto bolo prvýkrát čo som sa rozhodla vyskúšať niečo takého od tejto značky a neľutovala som. Odporúčam.
  2. Peny do kúpeľa od značky Balea - Tak tieto sú tiež veľmi dobre. Mne osobne sa viac páči tá levanduľová, no ani tá druhá nie je zlá. Tá zelená má skôr výraznejšiu, ostrejšiu vôňu. Fialový variant je skôr taký jemný, príjemný. A jedna stojí okolo 3 euro. Penia výborné a stačí ich máličko - farbia aj vodu, ale iba jemne.
  3. Calendula pleťová voda - túto pleťovú vodu som vypoužívala skoro hneď. Bola veľmi príjemná na pleti. Trošku potom aj vysušovala. Na blogu nájdete aj článok na celú recenziu.
  4. Hneď pod pleťovou vodou je maska na vlasy od značky Garnier. Táto maska na vlasy bola výborná. Vlasy boli po nej hebké, jemné na dotyk a dobre sa rozčesávali. Rovnako tak neboli ťažké a nemalo to vplyv ani na ich mastnenie. Ja som ju dostala v rámci nejakého darčeku od kamarátky a bola výborná! Až tak, že v kúpeľni mám ďalšiu.
  5. Žihľavový šampón - tak na toto nedám dopustiť. Je dobrý, čo dobrý. Je výborný. Stojí asi 70 centov. A je úplne super. Vlasy nevysušuje. Sú po ňom naozaj čisté. Treba potom použiť nejaký kondicionér, aby sa vám lepšie rozčesávali vlasy, ak máte husté vlasy, ale aj tak je parádny!
  6. Pod ním je peeling na telo od značky Ziaja. Tento peeling bol výborný Bol kávový, kakaový. Takže krásne voňal. Čiastočky boli jemné, no bol celý v cukre, takže sa to všetko krásne rozpúšťalo. Spravil to, čo mal a nevysušoval, keďže obsahoval aj nejaký olej. Určite odporúčam, keďže nebol ani drahý.
  7. Vedľa ten úzky papierik je maska na tvár od značky L´OREAL - bola to iba vzorka tej lávovej masky, ktorá zaschne. ale vôbec sa mi nepáčila. Nič nespravila s pleťou. Toto fakt nie. 

Som na dne v týchto produktoch


  1. Ameté intívny gél - tento som kupovala v Teta drogérii. Mala som ho párkrát za sebou. Stojí vždy okolo 2 euro, no niekedy je drahší, ale ja mám vždy šťastie na nejakú akciu a mám ho tak lacno. Bol výborný. Bol tak akurát hustý, penil dobre. Rovnako tak nejako nedráždil. Tým, že tento gél nemá nejakú vôňu, príchuť alebo niečo podobné, tak nespôsobuje ani nejaký chladivý efekt. Ja som ale spokojná. 
  2. ALPA Windsor pena na holenie - pre mužov. Ale čo. Ja si penu na holenie kupujem vždy pre mužov. Sú lacnejšie, rovnako dobré - niektoré sú aj lepšie ako tie ženské. Nie som človek, ktorý si zakladá na ružovej farba a krásnej vôni. Takže mne vyhovuje aj toto. 
  3. Micelárna voda od značky Nivea - toto je moje obľúbená micelárna voda, hneď po Garnier ružová verzia. Stojí asi 6 euro, niekedy viac - záleží, kde bude kupujete. Odlíči krásne, nijako nevonia. Oči tiež nedráždi. Ja som s ňou extra spokojná a kradne mi ju aj moja sestra, takže to za niečo hovorí... A majú aj dvojfázovú micelárnu vodu, takže mrknite na to! 
  4. Tekuté mydlo Nuccoo - Stálo asi jedno euro. Ale bolo hrozné. Veľmi tekuté, ani nepenilo poriadne. Ja som radšej stále verná aj klasickej značke Balea, ktorá to vie. Toto bol fakt prúser. 
  5. Odol ústna voda zelený variant - Bola výborná. V ústach máte čistý pocit a veľmi svieži. Bola skvelá a ja jej zostávam asi verná. Majú aj modrú verziu, čo som pozerala. 
  6. Calendula kolagén krém - Tento krém bol v pohode. mohli ste teda vidieť aj článok o ňom. Najskôr mi prišiel pokazený, potom mi ho vymenili. Odvtedy s ním problém nemám. Je stredne hustý. Vonia jemne. Pleť je vyživená a na pleti vytvára mastný finiš. To mne ale nevadí. 
  7. Vedľa neho je hneď môj najviac obľúbený krém na pleť a tým je od značky Dermacol mandľový pleťový krém - je hustý, doslova až také maslo. Krásne vonia. Stačí ho málo. Na pleti nechá jemný mastný finiš, ale za chvíľku sa vždy strebe. Teraz na leto bude dosť ťažký na pleti, ale aj tak je to môj must haves. Lebo to sa nedá bez neho. 
  8. Púder od značky Make up revolution - stojí asi tri eurá. Je super. Chváli si ho veľa ľudí a právom. V zadu má aj zrkadielko. Pleť zmatní. Vydrží dlho. V balení je aj labutienka. Ja som s ním spokojná. Je veľmi podobný ako Rimmel Stay matte, len tento je viac v ružovom podtóne podľa mňa. 
  9. Ďalej n fotke môžete vidieť aj Ebelin vatové tampóny. K ním nemám čo povedať, keďže všetci vieme,  že sú najlepšie. Netrhajú sa a stoja asi jedno euro. Parádne sú .
  10. Labello ružové - to som kúpila niekde iba v stánku na ulici, keď mi došiel balzám. Toto labello bolo naozaj parádne. Pery krásne zhydratovalo. Jemne ich zafarbilo. Ja som bola s ním veľmi spokojná.  Nevysušuje pery a teraz na leto sa naozaj hodí, i keď nemá SPF faktor. 
  11. Cestovné balenie dezodorantu od značky Nivea - tak ja a dezodoranty. Tak tam je to pohroma. Milujem iba jeden a to Rexonu a ostatné mi prídu zvláštne. Na tento som ale nepočula veľa dobrých správ. A ani moja nebude dobrá. Ako pravda bola, že nezanechával škvrny. Ale nič viac. Pocit sviežosti a nejakého sucha ste mali pár minút, dobre, možno hodinu. A potom ak keby ste si tam nič nedali. Fakt som nebola spokojná. 

V čom som na dne?

Minuté produkty za mesiac Máj


  1. Laky na nechty - na fotke môžete vidieť od značiek Rimmel, GB či Maybelline. Všetky tieto laky sa pohybovali od troch euro. A boli dobré. Stačila jedna vrstva. Ja ich dávam preč kvôli tomu, že ich mám dlho a vyschli. Ale inak boli parádne! 
  2. Balzam na pery žltý - to bolo v rámci nejakého balíka, ale nie v rámci spolupráce. A ako bol medový. Bol výborný. Tak zhydratované pery som dávno nemala. 
  3. Rimmel make up - tento som prvýkrát dokončila absolútne celý. Mal pumpičku. Mala som ho doma a bol skvelý. Bol akurát hustý, takže sa dobre roztieral aj so štetcom, ale aj s hubkou. Krytie bolo vyššie stredné. Trebalo ešte korektor, no krásne zjednotil pleť a urobil vás krajšou behom pár minút. Nedám naň dopustiť. 
  4. Vlhké, odličovacie obrúsky od značky Nivea - prejdete a máte odličené. Asi takto v skratke. Fakt. Sú akurát mokré, takže to po vás ani nesteká. Ja som ich mala na festivaloch, kde som bola a na koncertoch, keď som prespávala a nemôžem si ich vynachváliť. Ono, netreba pleť ani drhnúť a dá to dole aj vodeodolný rúž? Ako haló? Milujem ich! Stoja niečo cez 4 eurá. 

Máj - spotrebované produkty


  1. Nivea klasická micelárna voda - tak moc ako som bola spokojná s vyššie spomínanou micelárnou vodou, tak hrozne som bola sklamaná z tejto. Nič nerobila. Absolútne nič a ešte aj dráždila oči. Takže palec dole za ňu. Neviem čo s ňou bolo. 
  2. Balea pena do kúpeľa - táto bola megaaaaaa. Robila tak silno fialovú vodu, že som som skoro omdlela. A to jej stačilo skutočne málo. Robila aj dobrú penu a voňala krásne. Stojí asi 2 eurá a som spokojná. 
  3. Soľ do kúpeľa magnézium - ja túto soľ do kúpeľa používam, keď mám za sebou fakt náročný týždeň a  moje telo si potrebuje oddýchnuť. Vtedy je výborná. Krásne sa rozpustí. Stojí asi 4 eurá.
  4. ALPA a Rexona - to sú moje klasiky. Alpu používam na náušnice, dezinfekciu a podobne. Je super. Rexona je môj najobľúbenejší dezodorant. A som zvedavá, lebo teraz idem skúšať nový, tak mám veľké očakávania. Nemám k nej ale čo viac povedať. Je super. 
  5. L´OREAL farebný sprej na vlasy - toto používala skôr moja mama a sestra. Ale neboli spokojné, lebo to nechávalo farbu všade, kde sa pohli. Ale keď to potrebujú iba na jeden deň, tak to zvládnu a kupujú si to pravidelne. Stojí to okolo 7 euro. 

Som na dne - spotrebované produkty


  1. Lacalut zubná pasta - tak táto stojí asi 4 eurá. Je to tá najviac základná verzia. A je podľa mňa najlepšia. Mne osobne naozaj pomáha a potom je už iba Parodontax, ale ten je moc nechutný a to ja osobne nedávam. Takže ja som verná tejto moje láske. 
  2. Tiež tam môžete vidieť šedú maskaru na oči od Avonu. Bola dobrá. Mala hustý aplikátor a riasam dodala skôr objem. Stála asi 3 eurá a prirovnala by som ju funkčnosťou k Rimmel zelenej (uhorkovej). 
  3. Tiež tam je aj lícenka od značky Dermacol. Tento produkt pri mne iba zostarol. Nepoužívala som ho a pochopila som pri ňom, že lcenky fakt nevyužijem. Neviem - nepoužívam to. Ako to máte vy? Ale inak bola dobrá. Pigmentácia bola dobrá, taká stredná akurát. 
  4. Masky na oči a pod oči od značky Garnier - tak tie som milovala. Maska pod oči bola výborná. Krásne schladila očné okolie a vyzerala som hneď živšie. A to sa málokedy stáva. Krásne obidve voňali. Odporúčam. 

Minuté produkty za mesiac Jún

A poslednými produktami sú... 

  1. Peny do kúpeľa Balea - sú výborné. Stoja priemerne okolo 3 euro. Sú litrové. Krásne voňajú. Dobre penia. Tá žltá trošku horšie ako jej susedy. Ale stojí to za to. Zafarbia dobre aj vodu. Ja som spokojná, keďže ani nevysušujú. 
  2. Šampón kokosový od značky Naturalium - tento šampón bol dobrý tak do polovičky. Je to šampón a kondicionér v jednom. Mala som aj mangovú verziu. Krásne vonia. Vlasom dodal objem. Nepotrebovala som ďalšie produkty na vyživenie. Ale od polovičky ak keby sa zmenil. Zrazu mi tie vlasy robil dosť ťažké a nepáčil sa mi efekt. Takže toto druhýkrát asi nie. 
  3. Predposledný produkt je z jedného hotela, bol to šampón ale bol fakt dobrý. 
  4. A posledným produktom v dnešnom článku je sprej na vlasy d značky Gliss Kur - Je to teda konkrétne kondicionér v spreji. Ale je výborný, nech si kúpite akúkoľvek variantu. Naozaj môžem iba odporučiť. Ja mám teraz žltú varantu a je tá je s olejmi a tiež je super. Dobre sa vlasy po ňom rozčesávajú a som proste spokojná. Nezaťažuje vlasy a ani nevysúša. 

minuté produkty od rôznych značiek

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Ak ste sa dočítali až sem na koniec, tak gratulujem! Môžete mi do komentára napísať, že čo ste naposledy minuli vy? A poznáte nejaký produkt z mojich spotrebovaných produktov? Väčšinu mojich spotrebovaných produktov nájdete aj na stránke eshopu notino.sk. Samozrejme, niečo nájdete v kamenných obchodoch. Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Zo spomínaných produktov som mala len ten make-up od Rimmelu, mne bohužiaľ nesadol :/ Inak masky na oči/pod oči by som rada vyskúšala :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť