F Líčenie s paletkou MAKEUP REVOLUTION LONDON RE-LOADED PALETTE ICONIC FEVER - Aďulik Sun

Líčenie s paletkou MAKEUP REVOLUTION LONDON RE-LOADED PALETTE ICONIC FEVER

Ahojte :)

Tak tento článok mal vyjsť niekedy začiatkom leta, keď mi prišli tieto produkty. Áno, je September. Aspoň tu vidíte ako som pozadu. Mala som predpísané  články a tak som ich všetky využila na to, aby som si v Auguste oddýchla. Oddýchla od všetkých vecí, načerpala som silu do školského roku, rovnako tak načerpala aj nové nápady a články či príspevky na sociálnych sieťach. Mala som taký detox od všetkého a všetkých. Mala som také obdobie, že som tam "spálila mosty" s ľuďmi, ktorí ma ťahali skôr opačným smerom a vlastne som sa hľadala. Hľadala som svoj smer, hľadala som smer tohto blogu, hľadala som vlastne všetko. A asi som to našla. Ono, som teraz ready na ďalšie kolo v živote, na ďalšiu kapitolu, ktorá ma čaká. Som zvedavá. A tak som sa rozhodla, že je na čase napísať aj nový článok. Viem, že vy ste si tej pauzy ani nevšimli, ale to je len dobre. A dnes tu píšem článok, ktorý aj teraz hneď vydám. Je to super pocit byť späť. A ktorým článkom začať? Premýšľala som, že by som vydala nejaký článok "Stalo sa - Nestalo sa", kde vám poviem viac, ale potom som si povedala, že za poslednú dobu tu takých článkov bolo dosť a dlho tu nebolo nič beauty! Dnes vás teda vítam pri článku s líčením. Ale nebojte sa, určite článok "Stalo sa - Nestalo sa" bude! Ale poďme teraz k článku... 



Takto vyzerali produkty, ktoré som skúšala. Mám ich všetky zo stránky elnino.sk. Vybrala som si produkty, o ktorých som dlho počula a fixačný sprej som dostala ako darček. No aj tak som za to rada! A aké produkty boli? Tak to už nižšie v článku a líčenie bude tiež dole... 



Keď som si túto paletku objednávala, tak bol akurát okolo nich ten BUM. Všade boli, každý sa s nimi líčil. Oslavovali sme, že sa dajú zohnať ja v drogérii (paradox, keď ja to mám z eshopu, nuž som lenivá, ale že nie som sama?). A tak som pokukovala po všetkých typoch. Ono, nie je k dispozícii iba táto, ale ďalšie dve, ak sa nepletiem. A tak som sa snažila vybrať tú, ktorá bude pre mňa najviac vhodná. Vždy idem podľa toho, ako sa aktuálne líčim? Potrebujem ju na denne líčenie alebo na akcie či iba na experimentovanie? Potrebujem ju na cestovanie? Som schopná s ňou vyčariť viac líčení? Bude ma baviť? A keď si na toto všetko odpoviem, tak si vyberiem. Väčšinou idem vylučovacou metódou, takže sa automaticky dostanem k tej jednej, vyvolenej palete. A aj som sa dostala. Tentokrát to bola táto. Ono, tie ďalšie dve, ktoré som tam videla vyzerali tiež super, ale nebola som to ja. A to od paletky chcem. Aby som sa v tej paletke našla. Ono, moje líčenie sa často mení, takže ani jedna paletka, ktorú mám a v ktorej som sa videla, nie je rovnaká. Zaujímavý fakt, keď tak na tie paletky pozerám. Ale poďme sa teda pozrieť na túto paletku. 

Táto paletka obsahuje 15 očných tieňov. Stojí 4 eurá. Paletka neobsahuje zrkadlo, čo je taká klasika pri tejto značke. V paletke máte prevažne matné odtiene, nájdete tam aj 5 trblietavých odtieňov, resp. so šimerom. Je tam jeden biely tieň, ktorý je vhodný pod obočie. Rovnako tam máte odtiene aj do záhybu viečka. Mne osobne tam chýba nejaký jemnejší hnedý odtieň. Je to teplá paletka. Pigmentáciu môžete vidieť na fotke nižšie. Je pravda, že tie trblietavé odtiene sú na tom s pigmentáciou lepšie, rovnako aj tie tmavšie odtiene. Tie sú extrémne pigmentované. 

A aký je môj názor? 

Podľa mňa je táto paletka veľmi praktická. Takmer skoro nepráši. Obsahuje dobré odtiene. Okey, ja osobne nevyužijem napríklad ten oranžový, ale okrem toho tam nemám žiadne podobné situácie. Super pigmentácia. Za tú cenu dosť veľa odtieňov. Je skôr teplejšia, takže nemusí sedieť všetkým. Teraz je taký trend, ktorý stále pretrváva, že vychádza veľmi veľa červených, teplých paletiek. Sama neviem či mi tieto farby sedia, ale ja rada experimentujem, takže určite sa u mňa nestratí. Ja mám osobne rada na cestovanie paletky, ktoré nemusím kombinovať s inými paletkami. A tu sa to nedeje. tu musím kobinovať s nejakými jemnými hnedými odtieňmi, lebo tu sú na mňa dosť silné. Ale to je osobná preferencia. Tiež nemá zrkadlo, takže je na vás či paríte medzi tých, ktorí používajú zrkadlo v paletke alebo si nosíte druhé. Ja som už tá prvá skupina, odkedy cestujem denne do školy. Ale farby sú to krásne. Teraz to použitie. Keď som sa prvýkrát s ňou líčila, tak som mala problém. Mala som na očiach make up ako bázu. Zapúdrovala som to. Ale mne tie tiene také fľaky robili, že som myslela, že je niečo so mnou zle. A pritom som používala štetec, ktorý používam denne. Jednalo sa hlavne o ten hnedý, najtmavší odtieň. Neskôr som to skúsila s korektorom, tak tam to bolo lepšie, ale stále sa to tak divne zhlukovalo. Nechápala som. A nakoniec som použila teda oficiálne bázu a fungovalo to.  Ja som teda použila moju od Rimmel - Magnif´EYES. Je to báza pod očné tiene, ktorá je telová, skôr ako taký malý korektor na žilky na viečku. Ja som s ňou spokojná, tiež nestojí veľa, zopár euro a s ňou mi tie očné tiene vydržali celý deň. Ono ja nemám problém nejako s výdržou tieňov, keďže nemám mastné viečko. Ale späť k paletke a ku tieňom.  Robili jemné fľaky, ale nie už také, ktoré sa nedali napraviť. Takže som s tým bojovala. Ono, najlepšie táto paletka vyzerala bez bázy, korektoru, proste len na viečko s púdrom.  Ale ja som spokojná. Budem ju určite používať, už sme sa skamošili. Ale keby ste chceli nejakú super paletku, tak určite pozrite od tejto značky po paletke s Petrou! 




Tento rúž som brala asi z rovnakého dôvodu, ako paletku vyššie. Všetci o nich hovorili. K nám sa dostalo 10 odtieňov, ak sa nemýlim. Stoja okolo 4 euro. Sú extrémne pigmentované. Stačí ich máličko na pery a máte to. Netreba sa s tým veľmi hrať a nepokazíte to. Aplikátor majú v tvare pusy. Určite ste o nich počuli alebo ste aspoň videli reklamu, lebo boli všade! A čo mňa ešte prinútilo ku kúpe bol fakt, že sú matné. Sú tekuté a zaschnú do matného finišu. Aplikátor je veľmi príjemný, trošku ohybný, takže vykreslíte aj okraje. Vonia krásne, najradšej by som to všetko zjedla. Ja mám teda odtieň 80 ruler. Ale sú k dispozícii aj NUDE odtiene, no aj výrazné. Už aj toto je výrazné. Takže aplikácia je jednoduchá. A výsledok? Naozaj to zaschne do matného finišu. Trošku to je lepkavé, no neobtiera sa. Takže drží. U mňa vydržal aj vodu, malé jedlo - taký snack. Reaplikuje sa tiež dobre, netreba ho dávať celý dole a nedrolí sa. Ja som s ním veľmi spokojná. Táto farba sa podľa mňa bude hodiť na jeseň, takže teraz to rada vybalím a bude so mnou asi cestovať do školy. Je to presne taký ten rúž, že nepotrebujete byť nejako extra nalíčená, dáte rúž a idete von. Ako vyzerá na perách budete mať nižšie v líčení. 



REVOLUTION FIXING SPRAY - GREEN TEA 

Posledným produktom je fixačný sprej. To je ten, ktorý som dostala ako darček k tomuto článku, resp. k tým produktom. Pozerala som na stránky a majú aj s vôňou uhoriek. Ja mám s vôňou zeleného čaju a je to famózne. A to nepreháňam. Krásne to vonia. Vždy sa teším, keď si idem dať tento sprej na tvár a stál sa takým mojím obľúbeným produktom. Má 100 ml a stojí okolo 6 euro. Čo je super balenie na cestovanie. Tiež sa vám zdá, že všetko čo je super u mňa má cestovné balenie? Nechápem. Asi idem moc do praktickosti produktov, keď cestujem denne niekam niekoľko kilometrov a nechcem so sebou brať denne kufor. Aplikácia je veľmi príjemná. Okrem krásnej vône na vás vystrekne primeraný prúd vody, takže nie ste celé mokré. Ja mám pocit, že to aj jemne osvieži, ale to môže byť iba placebo. Myslím si, že svoju úlohu to plní a makeup zafixuje. Určite mi to vydrží dlho, keďže denne nefixujem. Make up mi s týmto vydrží o 3 až 4 hodiny dlhšie ako normálne. Takže ja som s tým spokojná. Nemá to nejaký plus efekt, resp. na mojej pleti sa nekoná nejaké zmatnenie alebo čo. Jednoducho, ja to robím hlavne preto, aby som nevyzerala moc púdrovo. Aby to všetko, čo na tvári mám nejako sadlo. A na to je toto výborné. Takže palec hore! 


A poďme teda na líčenie... Ja som to skúšala viackrát, ale dnes tu mám pre vás toto líčenie. Teda tri líčenia. Aby ste to videli z viacerých uhlov, i keď na kvalitne fotiek z blízka sa pracuje. Ale verím, že aj toto bude dobré a pomôže vám to. 


Look number 1: 

Tu som sa sústredila iba na paletku, ktorú ste mohli vidieť vyššie. Použila som najtmavší očný tieň do záhybu a na prednú časť viečka som dala úplne prvý. Viete, čo mi ešte vadí? Že tá pletka tam nemá tie názvy odtieňov. Ale tak máte aspoň inšpiráciu... Nebudem sem dávam konkrétne ďalšie produkty, ktoré som použila, keďže ide o produkty, ktoré ste mohli vidieť vyššie. Ale inak som použila moje klasiky, ktoré poznáte. 


Look number 2: 




Tu som mala jemný problém s tými fľakmi. Chcela som sa sa zamerať na oranžové farby, ale môžete aj vy vidieť, že tá hnedá farba nie je nejako do stratená a nevyzerá to najlepšie, i keď je to už to najlepšie, čo z toho vtedy vzniklo. 


Tu môžete vidieť celý look aj s rúžom, ktorý som vám spomínala vyššie. Podľa mňa to nevyzerá v konečnom dôsledku zle. A ten rúž vyzerá fakt super! 



Líčenie number 3: 







Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či túto paletu máte a ak áno, tak či ste spokojné? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: