F SRDCE ŽENY 2020! DIÁR IBA ČISTO PRE ŽENY - Aďulik Sun

SRDCE ŽENY 2020! DIÁR IBA ČISTO PRE ŽENY

Ahojte :)

Rada by som vám predstavila túto moju lásku. Dobre, moc prehnané. Ale ak ma sledujete na sociálnych sieťach, tak viete, že ja milujem tieto diáre od I can academy. Tento rok som tiež nemala Srdce ženy a úplne som s ním splynula. Prečo? Jednoducho si ma získal. Nikdy som nebola človek, ktorý vydržal mať jeden diár, niečo pravidelne plniť bolo nepredstaviteľné. Tento diár ma to naučil. Naučil ma vydržať pri nejakej činnosti a nie iba pri diári. Rovnako tak som sa naučila z jeho článkov plno vecí a keď mi bolo ťažko, tak som našla odpovede v ich riadkoch. Jednoducho bol mojou súčasťou a aj vďaka nemu som prežila tento rok 2019. Teda minulý školský rok. Som rada, že dnes vám môžem predstaviť ten ďalší. Na rok 2020! Je mi cťou... A to ako som bola spokojná? Čo sa mi páčilo a čo nie, tak to sa dozviete nižšie v článku... 



Začala by som základnými informáciami! A to teda cenou, veľkosťou a tak ďalej. Cena je 10 euro, čo je super akcia! Tak neváhajte! Určite to za to stojí. Veľkosť je malého zošita, čo je celkom praktické. Je vhodný aj do kabelky (sama ho nosím). Má tvrdú, knižnú väzbu. Dni sú v stĺpcoch. Je v slovenskom jazyku, no je dostupný aj v českom jazyku. Dodanie je rýchle. Dá sa spraviť aj balík s perom za výhodnú cenu, tak môžete spojiť a spraviť si set. A ja vám ho môžem odporučiť... 



ČO NÁJDETE V DIÁRI SRDCE ŽENY? 


Diár je teda na rok 2020. Tento rok majú všetky diáre v modrej, zelenej farbe - niečo medzi tým, ťažko sa mi to určuje. Tu je každého voľba či sa mu tá farba páči alebo nie. Minulý rok bol taký žltý tento diár, takže ak sa vám nepáčia tieto, tak skúste budúci rok. Určite bude super ďalšia farba. Ani ja nie som zástanca tejto farby. Nebudem vám klamať. Aj tak to o mne viete. Ale poviem vám jedno. Farba nefarba, mne sa páči to vnútri, takže privriem oči nad farbou. Diár obsahuje gumičku, čo sa hodí, aby nič nevypadlo. To sa mne osobne vždy páči. Máte tam aj 4 šnúrky na zakladanie strán v diári, čo je super, ak si pamätáte farby, lebo budete to mať podľa témy, čo je super. 

A čo presne nájdete v diári? 

  • 12 článkov a cvičení, ktoré vám pomôžu byť viac sama sebou.
  • Dostatok priestoru na zapisovanie vašich úloh a aktivít.
  • Inšpirujúce citáty každý týždeň.
  • Priestor na dennú vďačnosť.
  • Lunárny kalendár s fázami mesiaca a znameniami na každý deň.
  • Miesto na poznámky a vaše úspechy.
  • Zobrazenie mesiacov na dvoch stranách.
  • Dni v týždni na dvoch stranách v stĺpcoch.
  • Oblé rohy pre dlhšiu životnosť 
  • Gumička na zatváranie 


Celý tento diár ide s heslom BUĎ SAMA SEBOU. A to je veľmi dôležité v dnešnej dobe. Čo si budeme klamať. Zostať sama sebou je ťažké. Snažíme sa zapadnúť, patriť do partie. A pritom stratíme seba. Stojí to za to? Podľa mňa nie... 


Keď otvoríte diár, tak vás čaká citát, osobné údaje, ktoré sú naozaj do hĺbky. Čaká vás aj úvodný článok, kde sa dozviete zopár vecí. Nasledujú vysvetlivky ako sa diár používa, aby ste ho využili na maximum. Pozriete sa na váš súčasný kruh života, ktorý si vyplníte. Pozriete sa aj na samotný cyklus ženy, ktorý patrí k nášmu životu, aj keby sme ho radi vyškrtli zo zoznamu vecí, ktoré musíme absolvovať. Nechcem vám prezrádzať ďalšie články, ale nájdete tam množstvo informácii, ktoré vám pomôžu sa prelúskať životom, minimálne týmto rokom bez toho, aby ste neboli motivované. Samozrejme, nechýbajú informácie o prázdninách. To snáď nemôže chýbať absolútne v žiadnom diári. Rovnako tam máte vypísané aj štátne sviatky! Potom tam máte taký súhrn rokov 2020 a 2021. Nechýba ani ročný plánovač, ktorý ja využívam na dôležité akcie, o ktorých viem vopred. Nachádza sa tu aj zoznam mien - ženských, chlapčenských s dátumami menín, čo mne osobne príde zbytočné, keďže to máte aj pri danom dni v kalendári, diári. Máte tu miesto aj na zapísanie narodenín v danom mesiaci. Čo je super, lebo máte v tom prehľad. 









Každý mesiac začína plánovačom na daný mesiac. To sa hodí. Ja si tu píšem články, ktoré kedy vyjdú, aby som v tom mala ako-taký prehľad. Teda keď ich plánujem a aby vychádzali pravidelne a nie len tak - nech aj vy viete, kedy vyjde článok. Aktuálne sa snažím každý štvrtok (keby niekto nevedel). Dole máte miesto na poznámky k danému mesiacu. Tu si ja píšem, ak mi chýbajú fotky k článku a podobne. Potom máte vždy nejakú úlohu, článok alebo niečo podobné. Niečo, čo vás má posunúť vpred. A potom je tu už každý týždeň... 



Takže čo nájdete priamo na dvoj-strane? Týždeň sa teda nachádza na dvoj-strane. Hore máte tri úlohy, ktoré chcete daný týždeň stihnúť - ja si tu píšem deadliny a tak podobne. Potom nasledujú dni, pri ktorom máte vždy meniny, sviatok (sviatky sú aj farebne vyznačené). Dole pod každým dňom máte miesto na to, aby ste poďakovali v troch oblastiach za jednu vec - je na vás, čo vám budú tu pripomínať znaky, ja to mám ako láska/rodina, zdravie a peniaze. Na druhej strane máte vždy hore citát alebo afirmáciu. Pri každom dni sa nachádza aj značka znamenia, ktorého sa daný deň týka. Čo je super (uvidíte dôvod vtedy, keď si kúpite diár). Po každom mesiaci máte vždy také zhodnotenie. Toto zhodnotenie sa nachádza tiež na dvoch stranách. Musím sa priznať, že toto zhodnotenie som nie vždy robila, lebo som tam stále písala to isté. Stagnovala som a to ma odradzovalo. Ale verím, že vám by to pomohlo. Hlavne si tam ukážete a pripomeniete, čo ste v daný mesiac zvládli, dokázali. A to je super sledovať. Diár je teda od Januára do Decembra. 








Na konci diára máte kruh života, kde by ste mali zistiť, čo sa zmenilo od toho na začiatku roka. Verím, že v nejakej svojej oblasti postúpite vpred. U mňa sa to stalo. Máte tam miesto aj na to, aby ste si vypísali to, čo sa zmenilo vo vašom živote. Ono je zaujímavé, že všetko sa nám zdá rovnaké a pritom, keď sa pozriete do zadu o rok, tak zistíte, že je všetko vlastne iné. A to je šialené. Mne sa veľmi páči, že tam je fakt veľa miesta na poznámky (riadkovanie aj čisté strany). Máte miesto aj na tipy na výlety, knihy či filmy, čo je super, že to nemusíte mať po nejakých papierikoch. Máte tam miesto aj na nápady na darčeky (toto využívam, lebo pri nudnej hodine ma vždy napadnú tie najlepšie darčeky!). A miesto aj na dôležité dátumy - tu naopak toto nevyužívam, lebo tak mám to rovno v diári v ten deň a nemám potrebu to mať zvlášť. Ale to je moja osobná preferencia. Na konci máte miesto pre svoje najlepšia Ja. Tu si máte zapisovať všetko kladné vo vašom živote. Takže opäť vás to naladí na niečo pozitívne. To pomáha hlavne v tých ťažkých chvíľach. A na konci je taká veľká na relax omaľovánka. Ja ju vyfarbujem s perami (vždy!). 







A to je vlastne celý diár. Ja si ho iba chválim, lebo som z neho padla na zem minulý rok, keď sa mi tento pre ženy dostal prvýkrát do rúk. A tak som rada, že ho mám aj tento rok! Určite sa pozrite na web I can academy, ktorý som vám dala vyššie a pozrite sa aj na ďalšie produkty! Mne sa veľmi páčia aj ich nálepky na steny alebo tie obrazy. Určite si chcem nejaký kúpiť. Hlavne tú nálepku. Možno aj o tom bude článok, uvidím. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či ste nejaký diár alebo iný produkt od nich mali? Ako ste boli spokojné? Alebo ak nie, tak či vás zaujal? Teším sa na vaše komentáre a čokoľvek sa môžete pýtať do komentára, rada odpoviem. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Mne tieto diare pridu strasna strata casu. Ved kym to clovek vsetko povypisuje, vymaluje, skontroluje ci vsetko co vypisal za ten den aj urobil ... Kolko minut sa nazbiera? Hodina? :-)

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nie, nie všetko potrebuješ denne robiť, denne vypisovať. Je to klasický diár. úlohy môžeš, no nemusíš robiť - môžeš sa k ním vrátiť, keď máš ty čas a nie keď je to na rade v diári. Nie je to časovo ohraničené a ako ujde ti čas vo vlaku, keď niečo robíš. Mne nič netrvalo hodinu.

      Odstrániť