F RECENZIA NIEKTORÝCH NOVINIEK ZNAČKY CALENDULA - Aďulik Sun

RECENZIA NIEKTORÝCH NOVINIEK ZNAČKY CALENDULA

Ahojte :)

Tak túto značku ste tu u mňa už raz mohli vidieť. A dnes tu máme taký podobný článok. Opäť mi pred niekoľkými týždňami poslali balíček, kde sa skrývali super produkty a ja vám dnes o nich poviem pár slov. Značka Calendula nie je tak veľmi známa, tak to poďme napraviť. Do dnes ste mohli na mojom instagrame aj súťažiť práve o produkty tejto značky. A aké produkty mi poslali? Aké vlastne sú? Tak na to sa poďme spolu pozrieť nižšie v článku... 

Takto vyzeral obsah celého PR balíka. Boli tam aj vzorky produktov, ktoré mi zobrali kamošky, takže k tým sa vyjadrovať nebudem. Ale boli to produkty, ktoré mi vlastne aj prišli z toho dôvodu ma to tak nemrzelo. Teda, veď ja im to rada dám... A niektoré produkty idú aj priamo k ním, veď nech skúšajú spolu so mnou, no nie? 


Tak toto je prvá polovica produktov, ktoré mňa osobne zaujali absolútne najviac! Tak poďme sa na ne pozrieť. 


Hydratačný krém s obsahom aminokyselín - tento krém je must have na cestovanie. A to kvôli svojmu baleniu, ktoré je extra praktické. Balenie má veľké 30 g a obsahuje pumpičku. Čo sa hodí skutočne pri cestovaní, že sa nemusíte báť, že by vám ten krém vytiekol alebo podobne. Ruku na srdce, komu sa to aspoň raz stalo? Mne teda áno a to som ho dobre zavrela. tu to riešiť nemusím. Ja som ho mala so sebou aj na festivale a naozaj bola ľahká aplikácia. Stačí ho skutočne málo. Je dosť hustý, no pri dotyku s pleťou sa krásne roztiera - môžete vidieť na fotkách nižšie. Po aplikácii máte pocit, že máte pleť vyživenú. Necháva jemný mastný finiš a samozrejme aj na vašej pleti je vidieť, že niečo na nej máte - lesknete sa. Ale dosť rýchlo sa vstrebe. Nemá žiadnu vôňu.




Mechanicko - chemický peeling - tak tento produkt stojí 5 euro, pričom balenie je veľké 40 g. Jedná sa teda o peeling na pleť, tvár. Má jemnozrnnú štruktúru z prírodných materiálov. Je to peeling, takže odstraňuje odumreté čiastočky z pleti. Môže sa používať aj na iné časti tela - nohy, ruky, lakte a podobne. Ja som to mala iba na tvár. Takže neviem ako to pracuje na iných častiach tela. Aplikácia je pomerne jednoduchá. Stačí ho naniesť na vlhkú pokožku, roztierať približne 5 minút a potom sa odstráni s vodou. Nemal by prísť do kontaktu s očami. Následne sa pleť ošetrí s pleťovou vodou, mliekom alebo hocičo, čo používate bežne. Ja som to robila tak, že som sa odlíčila, vyčistila pleť. Následne som raz do týždňa naniesla tento peeling. Na tvári ho stačí skutočne máličko. Aplikovala som ho. Potom som ho dala dolu z tváre a následne som si nastriekala na pleť iba pleťovú vodu. Nechala pôsobiť a pokračovala som s krémom. Musím sa priznať, že som sa celkom bála tohto produktu. Ja som zvyknutá na také tie obyčajné, drogérkové peelingy a niečo takto silné som nemala. Obsahuje jemné zrnká, ktoré jemne dráždia pleť. Mám na mysli to, že viete o nich, cítite ich. Ale nie je to nejaké bolestivé. Musím fakt povedať, že prekrvuje pleť poriadne. Mám vždy po ňom jemne červenú pokožku, ale to je to prekrvenie. Nie je podráždená. Nebolí to. A raz do týždňa mi to vyhovovalo najviac. Peelingy by sa viac asi ani nemali, hoci záleží na druhu. A ja vám teda môžem odporučiť tento produkt, ale pozor pri citlivej pokožke. Tam by som bola opatrná.



Nočný krém s nechtíkom - Tak tento krém je tak dobrý. A to nepreháňam. Ja mám vždy problém, že nočné krémy sú vždy také ľahké, riedke a to je pre mňa nič moc. Ja som zástanca týchto produktov, ktoré sú hustejšie, tvrdšie a áno, aj ťažšie na pleti, ale pre mňa je to ideál. Asi to nebude nič pre mastnú pleť. Tento krém má 40 g a stojí okolo 5 euro. Vonia krásne. Má vôňu nechtíka a ja celkovo nechtík môžem (top vôňa hneď po mandliach, čo sa týka krémov). Na pleti vytvorí hneď mastný finiš. Stačí ho skutočne málo. Ráno máte pleť jemnú. Ja som s ním spokojná a teraz v lete bol fakt dobrý. Takže ja som si ho obľúbila. To mi pripomenulo, že dávno neboli moje obľúbené produkty. Chceli by ste? Napíšte mi do komentára!



Tento gél s pagaštana si zobral môj ocino a nemám čo k nemu viac dodať. Vraj je dobrý. Veď čo vám k nemu povie chlap. Ale ocino ho používa a to on si rád vyberie tieto produkty. Používa to na masáže po behu.


Pleťové mlieko s nechtíkom - balenie je veľké 200 ml, pričom stojí necelé 4 eurá a ešte má aj pumpičku. Splnený sen, no nie? Ja v lete dám prednosť mliekam, všeobecne produktom s pumpičkou. Príde mi to v lete praktickejšie a dosť si na tomto detaile zakladám. Toto pleťové mlieko je skôr redšej konzistencie. Vonia krásne, ako všetko z tejto rady. Pomerne rýchlo sa vstrebalo. Trvalo to iba pár minút. Na pleti nezanecháva mastný finiš, no pleť je "napapaná". Ja som ho teraz používala ako doplnkovú hydratáciu po opaľovaní. A bolo to výborné! Pleť nijako nedráždil.



A máme tu posledné produkty, o ktoré ste mohli aj súťažiť. Jedná sa o Hydromasku, ktorú som zatiaľ neskúšala, keďže si ju šetrím na jeseň, kedy si masky idem jedna radosť. Ale určite sa na ňu pozrite. A budete o nej počuť neskôr! Pleťové tonikum je tiež moje obľúbené, dokonca som jedno kúpila aj mojej kamarátke k narodeninám. Krásne vonia. Pleť je po ňom taká stiahnutá. Opäť je to z rady s nechtíkom. a môžem iba odporučiť. Nie je vôbec drahé a veľké je 200 ml, takže vydrží snáď večnosť. A posledným produktom je denný krém s nechtíkom. Tak tento produkt je tiež veľmi dobrý. Mňa prekvapila jeho silná vôňa a farba. Má veľmi silnú, žltú farbu a vonia fakt ako nechtík. Asi najsilnejšie zo všetkých produktov z tejto rady. Má tiež skôr hustejšiu konzistenciu. Na pleti je veľmi príjemným nedráždi pleť. Tiež je veľký 40 g. Vytvorí jemný mastný finiš, ale nie je to žiadná tragédia. Dobre sa na to chytá mejkap. 

Dúfam, že sa vám moje krátke recenzie páčili. Nechcela som to zbytočne obkecávať, veď aj tak je to veľmi individuálne a podstatu som snáď pri každom produkte povedala. Do komentára mi môžete napísať či túto značku už poznáte, prípadne aké produkty ste od nich mali? Aké by ste chceli vyskúšať? Teším sa na vaše komentáre. Ak by som za mňa mala vybrať jeden produkt, tak by to bolo to telové mlieko s nechtíkom. A čo vy? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Výrobky vypadají skvěle. Značku sice nepoznám, ale nejvíce mě zaujal noční krém.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť