F LETO JE V POLOVICI! MÁTE SVOJ NOVÝ KÚSOK? - Aďulik Sun

LETO JE V POLOVICI! MÁTE SVOJ NOVÝ KÚSOK?


Ahojte :) 

Neviem ako vy ale ja mám vždy svoj kúsok leta. Čo to znamená? Vždy cez leto si niečo kúpim. Ale nie niečo len tak obyčajné. Ale niečo, čo budem mať spojené s letom. Navždy práve s letom daného roku. A minule som si akurát objednávala plavky, ktoré určite uvidíte na instagrame a tak mi napadlo, že by som vám mohla dať tipy na stránky, kde zoženiete krásne plavky. Ja pri tom ako som hľadala tie svoje, mala som problém s výberom. Ale nie iba s druhom, ale práve so stránkami, lebo všade samozrejme predražené a nie vždy vieme či to za to stojí. Inšpirovala som sa aj u iných blogeriek, keďže sama hľadám nové kúsky a stránky práve na blogoch. A tak som našla tieto tri stránky... A z jedného som si aj objednala. Skúsite hodiť tip, ktoré som si objednala alebo z ktorej stránky?



Začala by som takou klasikou a to stránkou SheIn.com. Túto stránku poznáme snáď všetci a ani sa nečudujem. Je všade. Samé reklamy na internete. A ako áno, jedná sa o čínsky obchod, ktorý posiela zo zahraničia, takže to bude trvať, kým vám to príde domov. Treba na to myslieť skôr a dať si pozor aj na clo. Ale tie kúsky tam? Sú naozaj krásne a podľa mňa si tam nájde niečo úplne každý, lebo majú tam aj dvojdielne plavky, aj jednodielne plavky, no aj pre štíhle, plnšie postavy. A dokonca aj na mňa. Takže ja si tam vždy niečo vyberiem, ešte pred letom a cez leto môžem nosiť s radosťou. Ono, kvalitne sú na tom fakt dobre a toto nie je žiadna spolupráca. Ani som s nimi nikdy nemala. Ale za chválu to stojí, ja som zatiaľ nemala zlú skúsenosť. A čo vy?



Druhou stránkou je pre mňa novinka. Jedná sa o stránku Otto.sk. Táto stránka okrem plaviek ponúka aj iné oblečenie. A letné oblečenie. Ale odporúčam pozrieť práve tie plavky, ktoré tam zoženiete za super ceny a vyzerajú paradne. Moja sestra si objednala od nich, takže vám dám neskôr vedieť ako to dopadlo. Ale keď sa pozriete samy na tie stránky, musíte uznať, že tie plavky vyzerajú dobre. Ono, majú v ponuke rôzne druhy, aj tie trendy kúsky. Majú aj rôzne značky, ak preferujete iba nejakú značku. A ak si myslíte, že teraz už nestíhate na túto sezónu kúpiť, tak nebojte sa. Ono budú letné výpredaje a myslím si, že aj tu.


A poslednou stránkou je Cellbes Tu vám tiež prikladám link priamo na plavky. Majú plavky aj priamo dvojdielne, jednodielne alebo aj opäť tie trendy kúsky s vysokým pásom a podobne. Mne sa na tejto stránke páči to, že majú krásne modelky, ale nie kosť a koža. A tieto plavky sú vhodné aj pre plnšie postavy. Som tým príkladom. Tu je to trošku drahšie, no stojí to za to. Ja mám z tade jedny plavky a stále sú dobré a to už ich mám nejaký ten piatok. Ani sa nevytiahli, ani nič. Takže môžem odporučiť.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, že či poznáte tieto stránky a či ste z nich niekedy objednávali? Ak áno, tak akú máte skúsenosť? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára