F MOJE PRVÉ FOTENIE - Aďulik Sun

MOJE PRVÉ FOTENIE

Ahojte :)

Nejako som sa vždy bála. Fotiť. Ja som presne ten typ človeka, ktorý sa fotí buď sám (áno, ďakujem za samospúšť či selfie), alebo ma musí fotiť niekto, koho dobre poznám. Aby som sa uvoľnila. A keď sa jedná o fotenie, väčšinou toho druhého človeka tak veľmi nepoznáte. Možno iba online. A tam som vždy videla problém. Teda problém vo mne, lebo som sa nevedela nad to povzniesť. A keď prišla ponuka, že by som mohla fotiť v Nitre, tak som nevedela či sa hlásiť alebo nie. Z jedného dôvodu. Strach. Nitra je pre mňa nové mesto, som tam asi polroka aj s cestou a to jednoducho nejde. Veď tam nič nepoznám - okrem takej klasiky. Ďalej s človekom, ktorého som vtedy nepoznala. Aspoň to bola baba, takže som sa menej bála. Ale nakoniec som do toho išla, lebo som si povedala, kedy, keď nie teraz? Takže som zaťala zuby a išla som do toho. Akoby nám osud neprial, keďže fotenie sme dohodli vo februári. Nakoniec sme fotili až v Máji, keďže počasie nám neprialo, potom naše povinnosti a podobne. A fotky som mala skôr, len som nemala zas čas napísať článok, keďže bolo skúškové a ja som toho mala tento rok nad hlavu. A to je vlastne celý príbeh... Fotila som teda s ByLaurika, ktorá fotí v okolí Nitry. Je veľmi milá, sympatická a dá sa s ňou aj dobre pokecať (keby nie ste ako ja, že som celá hanblivá a roztrasená). Ale aj tak som si to užila. My sme boli fotiť v Botanickej záhrade SPU v Nitre. Krásne to miesto. Musí tam byť krásne, keď je všetko rozkvitnuté. A toto je teda výsledok! 









Aj pri samotnom foteni som mala trému, do toho nás brzdila moja alergia na pokosenú trávu a teda moje uplakané oči... Ale snažili sme sa a myslím, že výsledok je fakt dobrý. 



Keď tak pridávam tie fotky, tak si hovorím, že wau, ako ten čas letí. Ono, keď sme sa dohadovali, končil mi zimný semester, resp. skúšky. Keď som to fotila, tak som mala pred sebou letné skúšky. A keď toto píšem, tak mám po skúškach. Neskutočné... Čas naozaj plynie rýchlo, tak žite naplno, lebo nikdy nevrátite nič, čo bolo, ani čo bude... tu je ten čas, ktorý máte vo vlastných rukách. 






Dúfam, že sa vám fotky a krátky článok páčil. Ja vám môžem Lauru iba odporučiť :) A prajem vám ešte krásny začiatok leta! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Fotky sa podarili! Fotografka je veľmi šikovná a na tebe vôbec nevidno nervozitu, krásne fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť