F Dermacol - Ružová a levanduľová pleťová voda - Aďulik Sun

Dermacol - Ružová a levanduľová pleťová voda

Ahojte :)

Na tento článok som sa skutočne tešila. Tešila som sa od doby, kedy som vlastne začala testovať tieto produkty, lebo som vedela, že toto bude láska. Ja a pleťové vody. Tak to je románik. Doslova. Ono ja pleťové vody milujem a verím, že aj oni mňa. Doma mám aktuálne 7 pleťových vôd - rôznych samozrejme. A áno, striedam ich. Každú pleťovú vodu mám na niečo iné, resp. dávam si ju inokedy. A dnes vám poviem o mojich dvoch nových prírastkoch z elnino.sk. A či som s nimi bola alebo nebola spokojná, tak to sa dočítate nižšie v článku... 



 Tak takto vyzerajú spolu. Sú to teda pleťové vody od značky Dermacol. Obidve stoja do 4 euro a sú aj rovnako veľké, teda 100 ml, čo je vhodné aj do lietadla alebo na cestovanie všeobecne. A aké teda boli? Aké sú? Ja som momentálne v stave, keď som skúšala tieto produkty pár týždňov, no v balení som stále hore, lebo oni sa skutočne nemíňajú - minimálne nie tak rýchlo! 



Ja milujem ružové vody - to je špecifická kategória. Vyskúšala som ich už množstvo, no stále sú aj také, ktoré som nikdy nemala. A toto sú jedny z nich. Táto ružová voda vonia naozaj krásne. Je trošku cítiť, že to nie je 100% BIO, ale to sa s tým trošku ráta. Teda aspoň ja som s tým rátala, že to nebude niečo porovnateľné s vodou z bio stránok. Ale nemôžem povedať, že by tam bol cítiť alkohol, chemikálie alebo čo! To nie! Vôňa bola skutočne príjemná, jemná. Aplikácia je jednoduchá. Aplikátor môžete vidieť na poslednej fotke, kde je odfotený bližšie. Čo sa týka toho, tak strieka trošku prudší prúd, takže musíte z diaľky. Ale to mne vôbec nevadí. Na celú tvár vám stačia dve aplikácie. Na pleti je veľmi príjemná. Mňa osobne nevysušuje, jemne ma schladí a nespôsobuje mi ani žiadne vyrážky alebo niečo podobné. Takáto voda je vhodná na schladenie alebo na fixáciu mejkapu. Fixáciu som tiež skúšala. Mejkap vydržal dlhšie, ale nie moc. Normálne mi vydrží 3-8 hodín, teraz dal min. o hodinu viac. Ale pomohlo to, keďže som nemusela často púdrovať. Ono, treba ale povedať, že ja nemám mastnú pleť, takže tu ťažko povedať. Ale aj som s touto variantou bola veľmi spokojná. Po aplikácii je potrebné použiť krém - aspoň u mňa, keďže ja mám skôr suchú pleť. 


Túto levanduľovú vodu som si tiež zamilovala. Ale tak trošku inak, ako by som mala. Ono, je to príjemná vôňa, ktorá by mala u vás spôsobiť pokoj a zmierniť aj teda stres. A teda som skúšala. Ja som človek, ktorý stresuje stále. Fakt stále! Väčšieho stresového človeka nepoznáte. Verte mi! Ale tak to celé spôsobilo, že som mávala problém so spánkom. Teda dlho trvalo, kým som zaspala. Ráno som vstávala neskoro, lebo som potrebovala svojich min. 8 hodín. A keď som bola nútená vstávať do školy na budík, tak po pár dňoch som bola mátoha. Doslova. A to takto ďalej nešlo. Takže som s tým chcela niečo robiť. A tak som skúšala kadečo. A čo sa dočítate na internete? Že na stres pomáha levanduľa. Takže som do toho išla, lebo som skúšala fakt už všetko. Nastriekala som si na vankúš trošku pleťovej vody a dala som si to aj na tvár. Nerobila mi žiadne vyrážky, ani ma nevysušovala alebo niečo podobné. A musím vám povedať, že mi to pomohlo. Aspoň z časti. Takže ja to aplikujem každý večer a dobre, priznám sa, že aj počas dňa, keď mám pocit, že toto už nedávam. Nehovorím, že ma to zbavilo nespavosti, ale určite mi to pomohlo na nervy a moja pleť je taká príjemná ráno, takže toto vám môžem odporučiť... Aplikácia je presne rovnaká ako pri ružovej vode, veď sú to rovnaké balenia. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte vy radi pleťové vody a ak áno, tak aké? Ak by som si mala vybrať, tak určite ružová voda. Tá je TOP a je na viac vecí. A čo vy teda? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Já mám pleťové vody ráda. Zkouším různé druhy, ale vždy si je kupuji od přírodních značek. Tyhle od Dermacolu mě moc nelákají, ale vypadají celkem fajn. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť