F Ziaja - modrá rada Jahoda & Acai - Aďulik Sun

Ziaja - modrá rada Jahoda & Acai

Ahojte :)

Už pred nejakou dobou som vám hovorila, že sa môžete tešiť na recenziu na produkty značky Ziaja, konkrétne na modrú radu Jahody a Acai. Dobre, prišla som s týmto článkom neskôr, no skomplikovalo to moje bývanie a vlastne nebývanie tam, kde som bývala pred tým a všetko išlo pomalšie. Hlavne, že som tu a môžem vám po takmer 2 mesiacoch používania povedať svoj vlastný názor na tieto produkty, tak poďme na to! 




Acai berry prípravky s výťažkom z bobulí acai - MICELÁRNY ČISTIACI GÉLOVÝ PEELING - mňa tento peeling, micelárny gél zaujal z dvoch dôvodov. Prvý dôvod bolo zloženie. Obsahuje vitamín C, provitamín B5 a rôzne ďalšie látky, ktoré sú dobré pre pleť. Keď tak pozrite na webe. Druhý dôvod bol ten, že je milujem 2v1. Teda aj micelárny gél, aj peeling. Ušetrí to čas, keďže ja si čistím pleť micelárkou, aj keď zrovna nie som nalíčená. A presne v tieto dni používam tento gél. Naozaj krásne vonia. Je to taká ľahšia, sladká vôňa, ktorá ale neudiera a nedráždi hneď nos. Peeling je skôr redší, obsahuje jemné čiastočky. Čo ja preferujem. Jemne pení. Ja ho používma hlavne na bradu, krk a líca, kde mám problémovú pleť. Používala som ho 2-3krát týždenne. Záležalo na situácii pleti. Nedráždil mi pleť, ani som nemala žiadnu reakciu. Bol naopak veľmi príjemný a myslím si, že naozaj niečo robil. Pleť bola po ňom jemná a pôsobila fakt čisto. Na webe ho nájdete za niečo málo cez 4 eurá. aplikácia je tiež veľmi jednoduchá, keďže nádoba, fľaška je z mäkkého plastu, takže sa dobre stláča. Stačí ho naozaj málo... Ja vám ho môžem odporučiť! 



PLEŤOVÉ TONIKUM S KYSELINOU HYALURONOVOU - toto tonikum je jedna báseň. Skutočne! Tá vôňa? Krásna. rovnako tak sa dobre nanáša na pleť. Ja ho používam klasicky pred krémom na vyčistenú pleť. A som spokojná. Aplikácia je vďaka striekačke jednoduchá a skutočne to je jemný sprej, nie žiadny prúd, čo som rada. Na pleti je príjemný. Rýchlo sa celkom vstrebe. Stojí necelé 4 eurá. Na webe je aj to, že odstraňuje mejkap, to vám nepoviem, keďže ja to nejako na odstránenie mejkapu nepoužívam. Ale môžem povedať, že v očiach nedráždi, lebo som mala jemný incident. Ale mojou chybou! Toniká od značky Ziaja sú celkovo fakt dobré, takže môžem odporučiť. Nájdite si svoju sadu a budete spokojné. Ono záleží na preferenciách hlavne, čo vy chcete od tej kozmetiky a ako v pomere ceny a výkonu?! Paráda! 




Ďalším produktom je krém na tvár. Tento krém používa sestra, keďže ja mám stále svoj z tej zelenej rady a nechcela som zas plytvať, keď som bola spokojná. Každopádne, sestra hovorila, že krém je dobrý, veľmi podobný tomu zo zelenej verzie. Rýchlo sa vstrebe, nie je nejaký tekutý. Stačí ho málo a zanecháva jemný, mastný finiš. Ale dobre sa na to chytá mejkap. A je super, že je to menšie balenie, keďže sa zmestí hravo do kabelky. Takže moja sestra spokojná a cena nie je tiež vysoká. Neviem to nájsť na nete, ale nebude drahý. A dokonca obsahuje aj SPF. Takto na jar je veľmi príjemný, keďže nie je moc mastný. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete hodiť link alebo napísať váš obľúbený produkt od značky Ziaja. Teším sa na vaše tipy! Keby mám povedať za seba, tak to bude tonikum. Je jedno aká rada, vždy mi sadne. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Celá řada se mi líbí. Nějaké tonikum akorát sháním, tak uvidím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo, tak to, co by se fakt šiklo, by byl ten gel s peelingem. Protože jsem líná kupovat peeling, ale potřebuju ho a tohle by bylo snadné řešení. :D Vypadají pěkně a ty obaly se mi moc líbí, resp. barva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z rovnakého dôvodu som prešla aj na micelárne gély :D :D :D

      Odstrániť
  3. Kosmetiku Ziaja neskutečně miluji. Já osobně tedy používám převážně přípravky z kozí řady, ale po vypotřebování rozhodně vyzkouším i jiné produkty. Článek jsem psala také. ♥ :)
    http://www.andiefuchs.cz/2018/10/ziaja-levna-kvalita-z-prirodnich-slozek.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa naň pozriem :) Ja mám teraz z tej rady odličovač očí - testujem :)

      Odstrániť
  4. Tiež som písala najnovší článok o produktoch od tejto značky a celkom mi sadli :) Tu sa mi veľmi zapáčil ten micelárny peeling :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pokaždé tvrdím, že tuhle značku více vyzkouším a ještě jsem se k tomu nedostala :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť