F HAUL: Starostlivosť a dekoratívna kozmetika - Aďulik Sun

HAUL: Starostlivosť a dekoratívna kozmetika

Ahojte :)

Haul. Ten článok, ktorý na mojom blogu vidíte často. Uvedomila som si jednu vec. Hoci nákupy vychádzajú často, tak dlho, fakt dlho som nerobila nákup z eshopu parfemy-elnino.sk. A to ma celkom mrzí. Vždy do mesiaca mi príde jeden balíček a ja by som vám ho rada začala ukazovať pravidelne, keďže potom dlho čakáte na recenzie.Čo vy na to? Aspoň by ste vedeli, čo aktuálne testujem. A vždy to bude spojené s prvými dojmami, no do pár týždňov príde aj konkrétna recenzia, kde vám poviem finálne stanovisko. Taký je môj plán. Dnes vám teda poviem o mojom poslednom nákupe, resp. výbere z tohto eshopu. A ešte si pre mňa pripravili aj prekvapenie, no o tom všetkom vám poviem nižšie, takže poďme pomaly na to! 



Tak presne takto teda vyzeral môj nákup, moja aktuálna objednávka na tomto eshope. A v čom ma teda prekvapili? Ja som si objednala iba čistiaci gél od značky Ziaja. Ale, dostala som celú túto kazetu. Ja som slečne, s ktorou komunikujem hovorila o mojich životných zmenách a tieto veci mi dokonale sadnú. Značka Ziaja mám rada a keďže sa budem sťahovať, tak toto mi príde výborné! A viac vám poviem nižšie... 



- pleťový krém 50 ml
- čistiaci gél 200 ml 
- tonikum na pleť 200 ml 

Ja som pôvodne chcela iba čistiaci gél, lebo pri tom som vedela, že mám doma iba jeden a objednávam si vždy veci, ktoré reálne využijem, potrebujem. Takže ten som chcela a najviac ma zaujala táto zelená rada. Je to teda rada MANUKA TREE. Je to gél, ktorý je vhodný pre zmiešanú a mastnú pleť. Ja mám konkrétne zmiešanú pleť. Je to práve vhodné na pleť s akné a ja teraz v zime celkovo na akné trpím. Nie je to nejaké vážne, ale skôr mi príde, že mám pod šálom podráždenú pleť a to vrstvenie oblečenia, šálu, kabátu tomu neprospieva, lebo sa potom potím a to pre pleť nie je dobré. Preto som sa rozhodla ísť práve do tejto rady a chcela som vyskúšať práve túto "zelenú" radu. Navyše som bola v obchodíku od Ziaja a tam túto radu mali a krásne voňala, ale vtedy som išla ešte behať po obchodoch, takže som si nič nevzala. Ale vedela som, že toto musím skúsiť... Kazeta stojí niečo málo cez 6 euro. Tieto produkty viete samozrejme kúpiť aj jednotlivo. 

A aké sú produkty? Hovorím hneď na začiatok, že toto sú iba prvé dojmy. Recenzie ešte len budú neskôr. Gél je takej stredne hustej konzistencie. Na tvári nijako netečie, takže máte čas na spracovanie. Neviem ako vy, ale ja si čistím pleť, že gél dám priamo na tvár a následne to vmasírujem do pleti, prípadne použijem čistiacu kefku. A je to výborné. Zatiaľ som to skúsila iba dvakrát. Ale čoskoro to budem používať denne, takže sa na to teším, lebo vyzerá, že tento produkt bude výborný. Zatiaľ pleť nedráždi, neštípe ani v okolí očí (nie v očiach, ale len v okolí) a ani nevysušuje, no to nemôžem povedať na 100%, keďže málo používam. Neskôr vám poviem viac, ale zatiaľ som spokojná. 
Druhým produktom je tonikum. Pri tomto type produktu nikdy neviem čo mám povedať. Ja ho používam po úplnom očistení pleti pred krémom. Vždy ho nechám pôsobiť pár minút a potom dám krém. Nijako pleť nesťahuje veľmi, nevysúša, hoci je to na akné a človek by čakal, že to stiahne. Ale mne to takto vyhovuje. Tu vám poviem určite neskôr, lebo pri tomto produkte neviem teraz povedať ani pol slova, keďže tu musíte minúť tak polovicu balenia, aby ste vedeli. Teda podľa mňa. 
A posledným produktom je krém na tvár s SPF 15. Čo sa hodí vždy. Krém je dosť mastný, necháva mastný finiš, ale nie moc lepkavý. Pomerne dlho trvá, kým sa vstrebe. Mne vyhovuje to balenie, že má tubu a nie klasickú misku. 



 A druhú polovicu nákupu tvorila dekoratívna kozmetika. A čo som si vybrala tu? 



Takým prvým produktom je táto ceruzka na obočie od Astoru. Tu stále neviem. Mne najviac vyhovuje Catrice. A viem, že chcem ceruzku na obočie, nie žiadne pomády, gély a podobne. Ale neviem ktorú. Teda stále skúšam nové a nové ceruzky a snažím sa nájsť priamo v drogérii niečo fakt dobré. Pozerala som aj rôzne videá s tipmi, ale nikdy mi to nesadlo že úplne a ja chcem takú tú, na ktorú nikdy nedám už dopustiť a keď ju prestanú vyrábať, tak hlboko zaplačem. Ale také niečo som ešte nenašla. Teraz skúšam túto. Je dobrá, ale nie je výborná. Na mňa je dosť tvrdá, ale možno si zvyknem. Uvidíme časom. 


 Ďalším produktom sú linky na oči. Tieto sú od značky Rimmel. Tie stoja okolo 3 euro. Tieto linky sú chválené aj na eshope, aj mimo neho. Tak som im dala šancu. Dlho som nemala tekuté linky. Mám rada vo fixe, ale chcela som sa vrátiť k tekutým linkám. Ono... ja som začínala práve s nimi. Áno. Viem. Nevídané. Väčšinou ľudia začínajú s linkami vo fixe alebo pomádami a ja rovno s tekutými. Mala som šťastie na dobré linky. Tie som mala tiež od Rimmelu. Ale boli iné ako tieto. Skúsila som. Mala som možnosť sa zatiaľ s nimi maľovať iba raz, ale ten aplikátor je veľmi tenký a ľahko sa ohýba a to je to, čo mne trošku vadí, lebo tie linky neviem robiť rovnaké a už vôbec nie nejaké rovné, lebo sa mi odtlačí aj tam, kde by nemuselo. ale vydržali celkom pekne, hoci som bola vonku len pár hodín. Takže ja im dám ešte šancu. A dám vám vedieť... 





Ďalším produktom je Bronzer od značky Rimmel. Ja mám odtieň 022 Sun bronze. Určite bude výborný. Tu to viem povedať, lebo si ho kupujem každé leto. Viem, že leto nie je, ale je na čase pre nový a ja bronzer používam aj v zime, keď potrebujem trošku pridať farbu a nechcem nosiť lícenky. Takže toto je jasná voľba a ešte si aj jemne vykonturujem s tým tvár. Ale len jemne. Hoci tento je dosť oranžový a musím chytiť trošku viac farby, ale ono dá sa to aj teraz v zime, len to netreba nejako prehnať. Ale dá sa to ovládať, lebo nie je nejako šokujúco pigmentovaný, no dobre sa vrství. 


Maskara od značky Rimmel - tak to je môj posledný produkt z tohto nákupu. Vybrala som túto klasickú, lebo čierna mi sedela. A toto je odtieň Brown black, takže je tmavohnedá. Chcela som skúsiť niečo iné, takže vám dám určite vedieť, ale táto maska (v čiernom odtieni) je výborná, takže môžem odporučiť. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok s nákupmi páčil a verím, že sa vidíme aj pri recenziach. Môžem vám už teraz povedať, že články budú dva - jeden bude starostlivosť o pleť, takže recenzia na túto kazetu z nákupu. A druhý článok bude líčenie so značkou Rimmel. Takže sa môžete už pomaly tešiť, len musím ešte skúšať a skúšať! Teším sa! Vy mi môžete do komentára napísať aký produkt ste si naposledy kúpili vy? Som zvedavá! Môžete pridať aj dôvod a dáme si aspoň tipy na super produkty. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Ziaja je opravdi super značka, vżdy jsem ji měla ráda. A sestře vyhovuje také. Řekla bych, że by se od této značky mělo inspirovat vícero, protože kvalita/cena je super. Jinak jsem moc nepobrala úsek s linkami (kdo s jakými začíná), jestli ses nepřepsala nebo to jen nechápu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu s tou Ziaja značkou. Mohli by si brať príklad, lebo skutočne dobre produkty za veľmi dobrú cenu nie je ľahké nájsť. :)
      Prepáč a zároveň ďakujem za upozornenie, vymenila som slová, resp. som zle napísala - hlava mi bola ďalej, ako som už písala :D Ale malo by to byť aktualizované. Písala som tam vlastne to, že väčšina ľudí začína s pomádami alebo linkami vo fice a ja rovno s tekutými linkami, priamo ako s hentakými. Stretávam sa skôr s ľuďmi, ktorí začínajú s linkami, že majú skôr vo fixe alebo pomády kvôli manipulácii a potom prechádzajú na tekuté. To som tam chcela povedať :D

      Odstrániť
  2. Produkty vyzerajú super. ;) Rada by som vyskúšala tie linky a aj gél na pleť. ♥

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gél je zatiaľ výborný (testujem) :D Linky mi stále robia neplechu, lebo asi nie som stvorená pre ten aplikátor.

      Odstrániť
  3. Zaujímavý nákup, Ziaju mám veľmi rada, za málo peňazí ponúkajú skvelé produkty :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jednu značku si nekupuji, ale ten kartáček řasenky se mi moc líbí :) Stejně jako barva obalů u Ziajy :D

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hezký nákup :)
    Bronzer mám také a používám ho několik měsíců stále dokola. Stále vypadá jako nový, vůbec neubývá, což je bomba :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť