F HAUL: REXONA a LA ROCHE POSAY - Aďulik Sun

HAUL: REXONA a LA ROCHE POSAY

Ahojte :)

Ešte pred Vianocami sa mi podarilo objednať čosi z ehopu notino.sk. Nestihla som vám to ale ukázať ešte v starom roku, tak aspoň v tomto novom! Aj keď už ten mesiac prešiel. Začneme pekne s kozmetikou! A teraz poďme už na článok. Ja som si objednala pár drobností, niektoré som dala aj na Vianoce ako darček. Dnes vám ale chcem ukázať práve dva darčeky, ktoré som objednala. Sú to darčekové balenia, no podľa mňa spravia radosť. Takže poďme na to! 

Kozmetické sady Rexona Orchid Fresh a La Roche-Posay Toleriane Sensitive



Kozmetická sada Rexona Orchid Fresh

Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja Rexonu milujem. Hocijakú. Túto značku vidíte v každom jednom spotrebovanom článku, rovnako aj v nákupoch. Až je mi to niekedy blbé, ale čo, keď ja ju mám tak rada? A na Vianoce, som kúpila tiež čosi od nich. Samozrejme, okrem klasických samotných produktov. Vybrala som aj túto Rexona Orchid Fresh, čo je darčekové balenie. A teraz na Vianoce, to bolo super. Obsahuje sprchový gél a dezodorant. Poviem vám jedno, keď skončíte box a idete do sprchy, toto vás opäť prebudí na nohy a môžete fungovať ďalej. A navyše to vyzerá fakt žensky a dobre. To asi tá ružová farba. V poslednej dobe som si ju zamilovala. Nemusíte už ani baliť. Dáte tam mašľu a idete. A to je dobre. Toto balenie stojí necelých 5 euro. Ako my sme spokojné a vy určite budete o tomto počuť ešte v nejakých spotrebovaných produktoch! A darček to bol pre sestru, takže čo je jej, je aj moje - hlavne v kúpeľni! 

Kozmetická sada La Roche-Posay Toleriane Sensitive s vreckom rozbalená

 A táto druhá darčeková sada je od La roche Posay. Konkrétne sa jedná o sadu La Roche-Posay Toleriane Sensitive. Priznám sa, že túto značku som nemala. A ani som nevedela do čoho vlastne idem. Ono, chcela som niečo pre maminu. Moja mamina nemá nejaký vkus na kozmetiku, resp. nepotrpí si na značkách. A ja som chcela niečo, čo dobre vyzerá a využije to. A podarilo sa to. Kúpili sme túto taštičku, ktorá obsahuje prebiotický hydratačný krém pre zmiernenie citlivosti pleti Toleriane Sensitive 15 ml, termálna voda Eau Thermale 50 ml, jemný čistiaci krém Toleriane 50 ml, fluidný make-up pre citlivú pleť SPF 25 Toleriane Teint Fluide 1 ml a kozmetická taštička. 

Balenie stojí necelých 6 euro, čo je podľa mňa super cena a som rada, že som na to narazila a to úplne náhodou. Ono ja som si objednala ešte niečo iné, ale to vám ukážem v samotnej recenzii. Toto som vám chcela poslať skôr, keďže sa mi zdá, že na tejto stránke ľudia nehľadajú takto kazety, darčeky, lebo sú stále v tom, že tam sú len tie klasické z drogérie a podobne, pričom to nie je pravda. Dá sa tam nájsť fakt dobrý kúsok! 

Konkrétne produkty v kozmetickej sade La Roche-Posay Toleriane Sensitive

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či niektorí tento produkt poznáte a akú máte s ním skúsenosť? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Rexonu moc nemusím, ale La Roche Posay je fakt kvalitní značka!! Od ní jsem měla šampon a byl super :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť