F HAUL: Peelingy na telo do sprchy do 5 euro - Aďulik Sun

HAUL: Peelingy na telo do sprchy do 5 euro

Ahojte :)

Aby som do nového roku prišla s čistým štítom, tak vám dnes prinášam aj článok v spolupráci s elnino.sk. Oni mi naposledy poslali peelingy do sprchy, resp. do vane. Je pravda, že mi to poslali už niekedy v Novembri, no kým som každý vyskúšala a spravila si naň svoj názor, to trvalo. Do nového roku ale chcem vstúpiť s tým, že všetky články mám hotové, takže také deadliny aj splnené. Tak som si našla čas na napísanie tohto článku. Takže poďme už na to! Poznáme peelingy na tvár, telo, ruky či pery. My sa dnes pozrieme na peelingy na telo do sprchy, resp. vane. Všetky stoja do 5 euro, keďže som sa snažila vybrať dobré, no lacné, keďže viem, že ma sledujú aj mladšie ročníky. A aké boli? To už nižšie v článku...




Snažila som sa vyberať peelingy, ktoré sú lacné a počula som na ne chválu. Takže prvým je hneď veľmi lacná značka a to konkrétne KALLOS - Hydratačný sprchovací peeling. Stojí takmer 4 eurá, čo je super cena. Balenie je v tube, takže aplikácia je veľmi pohodlná, keďže nemusíte nič zbytočne stláčať silou a podobne. Vonia príjemné. Pokožku nevysušuje a ani nedráždi. Konzistencia je skôr redšia. Je biela až priesvitná. Je to taký gél, ktorý má v sebe malé, no za to tvrdšie čiastočky. Takže na jemnú pokožku, ktorá je extra citlivá, tak neodporúčam. Resp. radšej vyskúšajte niekde iba. Ale ako inak je super. Odstráni odumreté, suché miesta, takže za mňa áno. Ale z týchto troch je taký priemer. A dnes vám poviem aj o lepšom za super cenu. A balenie je veľké 200 ml. 


Ziaja Krystalický cukrový peeling - balenie je veľké 200 ml. Je to úplne niečo iné ako prvý peeling. Na prvý pohľad sa zdá dosť tuhý, no dobre sa aplikuje na telo. Obsahuje veľké čiastočky cukru, ktoré sa postupne rozpustia, no stihnú vám obrúsiť pokožku. Vonia krásne, aj po umytí je pokožka voňavá. Nezanecháva mastný finiš. Rovnako tak treba povedať, že sa jedná o cukrový peeling, takže tie čiastočky sú fakt drsné. Ale podľa mňa tým, že sa roztápajú sú super. Takže za mňa toto určite veľké ÁNO. Čiastočky sa mi rozpustia aj vo vani, takže vaňa nie je nejako špinavá po vašom kúpeli. Pri tomto peelingu som si skutočne oddýchla, keďže obsahuje kávu. A vonia ako káva. Upokojí vám to aj všetky nervy a vy si fakt oddýchnete. Viete o tom, že káva je dobrá a má dobré účinky, takže preto má teraz veľký BUM na trhu. Stojí takmer 5 euro, čo je opäť super cena. Navyše aj majú predajne, tak bežte pozrieť naživo a keď tak kúpte. 

A posledným peelingom je tento od značky Dermacol Zvláčňujúci telový peeling. Ja milujem fialovú farbu a neviem prečo, ale tento som doma ešte nemala. Mala som všetky z ponuky, ale nie tento. Neviem, kde sa stala chyba. Ale už som to napravila. Okrem toho teda, že má super farbu, tak je veľký 200 g. Nachádza sa v plastovom obale. Vonia krásne po grepe a limetke. Je to naozaj veľmi svieža, citrusová vôňa. Ak si ho dáte viac, tak môže trošku dráždiť - tá vôňa. Majú ho aj vo väčšej veľkosti, konkrétne 300 g. Mne ale bohato stačí tento menší, lebo ako vydrží dosť dlho. Stačí ho veľmi málo. Z týchto troch má také stredné čiastočky. Na pleti je príjemný a mne osobne nedráždi pleť. Poznám ale aj ľudí, ktorých dráždi, takže buďte opatrné. Vo vode sa krásne rozpustí. Pleť je po ňom príjemná na dotyk a nie je podráždená. Verím tomu, že nie každému sadne a teda sa nečudujem tým rôznorodým recenziám, ale napriek tomu vám ho odporúčam so všetkými desiatimi. Ale treba povedať ešte, že mne sa vo vode rozpustí takmer všetko, lebo ja si dávam extra horúcu vodu,  že aj ja som červená - lepšie sa mi pri tom relaxuje a takto na zimu? Absolútna romantika. Ja si spravím doma svoju vlastnú romantiku - sviečky, vaňa, peeling, masky a víno. Čo viac si priať? Mne už netreba nič... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či máte radi peelingy? Teším sa na vaše komentáre! Ja ich milujem a  takto na zimu a jeseň ešte viac! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments: