F RECENZIA: Fén na vlasy - Aďulik Sun

RECENZIA: Fén na vlasy

Ahojte :)

V minulom článku som vám písala o tom, že som si kúpila fén na vlasy od značky Remington. Komu tento článok ušiel, tak som ho kúpila na eshope notino.sk. Ja som hľadala niečo malé, skladné, ale výkonné. To boli moje požiadavky. Bola mi celkom jedno značka, takže som brúsila po internete všade a keď som zbadala tento compact, tak som mala jasno. Dole vám poviem aj pár informácii priamo o tom stroji, no berte to s rezervou, nie som žiadny odborník. Tak poďme na to... 

Remington notinosk aduliksun


Remington notinosk aduliksun

 Informácie o produkte: 

Fén na vlasy od značky Remington, konkrétne Compact 1800 D5000 vám sľubuje rýchle a efektívne presušenie vlasov a a mal by pomôcť k získaniu väčšieho objemu účesu.

Vlastnosti produktu:
  • šetrne vysuší vlasy
  • možnosť regulovania rýchlosti
  • možnosť regulovania teploty
  • odnímateľná zadná mriežka na jednoduché čistenie

V krátkosti o značke: 

Značka Remington patrí medzi svetových lídrov v oblasti kaderníckej techniky a ďalších elektrických spotrebičov určených pre každodennú starostlivosť o vlasy a telo. V sortimente značky Remington nájdete napr. prvotriedne vlasové žehličky, teplovzdušné kulmy alebo mimoriadne kvalitné fény na vlasy, ktoré zamedzujú poškodeniu vlasov horúcim vzduchom a vďaka svojim unikátnym technológiám sa dokonca o vlasy intenzívne starajú.
Spoločnosť Remington má veľmi bohatú históriu. V roku 1937 uviedla na trh prvý elektrický holiaci strojček na svete a od tej doby začala vyvíjať a vyrábať ďalšie jedinečné elektrické spotrebiče zamerané na starostlivosť o telo a vlasy. Produkty značky Remington vám dokážu poskytnúť sebadôveru, ktorá prichádza vďaka tomu, že viete, že vyzeráte skvele v akejkoľvek situácii vášho dňa.

Remington notinosk aduliksun

 A aký samotný produkt je? 

Balenie obsahuje samotný fén, násadu na hlavicu a papiere k použitiu. Stojí necelých 20 euro a je v čiernej farbe. Kábel by mohol byť dlhší, ale nie je to výrazný problém. Časť, ktorá je pripojená k ú káblu, tak je z gumy, čo spôsobuje ľahkú manipuláciu. Je malý, skladný a podľa mňa vhodný na cestovanie. Mal by byť aj ECO, keďže má tam funkciu na menšie únos energie. Inak je z celý plastu. V ruke dobre sedí a pri používaní nie je žiadny problém. Máte tam vlastne tri tlačidlá. Spodn=e tlačidlo je na zapnutie, vypnutie a aj reguláciu sily vzduchu. nula znamená vypnutie, malé vrtuľa je jemný vzduch a potom je posledná väčšia vrtuľa a tá znamená silný vzduch - a je to naozaj silný vzduch. Horné tlačidlo určuje teplotu vzduchu. Jedna čiarka je teplý vzduch - taký príjemný. Zelený ECO je studený vzduch. A tri čiery sú horúci vzduch. hlavica, ktorá sa dá nasadiť vám umožní presne zasiahnuť vlasy, ktoré chcete a pri česaní vám to aj dobre vyžehlí vlasy (sama to tak robím). Ja som s produktom veľmi spokojná. Vlasy mám vysušené vždy do 10 minút, ak chcem úplne do sucha. Ale v pohode to dám aj do 5 minút, keď mi stačí len na úroveň "môžem ísť von". Musím súhlasiť so všetkým, čo píšu na stránke. Je to pravda, skutočne to robí. Nie som žiadny expert na testovanie takýchto produktov a v podstate chcem iba aby mi vysušil vlasy a som spokojná. Ono záťažový test bol vtedy, keď som cestovala. Jemné buchnutie a môže sa pokaziť. Ach tá dnešná technika... ale tu sa to nestalo, takže som bola fakt rada. 

Remington notinosk aduliksun

My sme mali doma pred tým iba taký starší fén, takže som zainvestovala aj do rodiny - ako sa hovorí a zatiaĺ neľutujem. Som rada, lebo aj mamina je spokojná a to sa cení pri tak náročnej žene, ako je ona. Takže za mňa určite áno!

Remington notinosk aduliksun

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať od akej značky máte fén vy? Aké značky preferujete? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Já si nemůžu vynachválit fén od značky Remington :-) ten má v sobě i speciální kolečko, které je napuštěné olejem a tím pádem hydratuje lépe vlasy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť