F Som na dne #24 (rôzne značky z drogérie) - Aďulik Sun

Som na dne #24 (rôzne značky z drogérie)

Ahojte :)


Po ani nie dlhej dobe tu máme opäť spotrebované produkty. Konečne po štátniciach som mohla vyprázdniť kôš a napísať aj tento článok. Človek by ani neveril, aké môže byť upratovanie upokojujúce. Upratala som celú izbu, prestavala som celú izbu a dostávam sa aj k tomuto článku, keďže tá škatuľa, kde produkty nechávam potrebovala tiež vyprázdniť. Je to svojim spôsobom oslobodzujúce! Tento mesiac som míňala skôr produkty, ktoré mi dlho stáli na poličke či už v kúpeľni alebo v izbe a chcela som sa ich už zbaviť. A aké produkty to sú? Ako som s nimi bola spokojná? To už nižšie v článku... 




Značka Balea má super peny do kúpeľa a ja ich úplne milujem. Už teraz mám ďalšiu v kúpeľni. A kiežby len jednu. Mám ich tam asi päť. Na fotke môžete vidieť hneď dve peny do kúpeľa a to konkrétne levanduľovú a s eukalyptom. Tieto peny stoja 3 eurá, pričom spravia naozaj krásnu penu, bohatú penu a voňajú naozaj výrazne. Ďalšia pena od tejto značky je kokosová, ktorá je vo väčšom litrovom balení, pričom stojí 2 eurá - pena je bohatá, no nevonia tak výrazne. Rýchlejšie aj zmizne. Od značky Mitia tu máme tekuté mydlo. Toto mydlo stálo asi 2 eurá, keďže bolo vo výpredaji v Teta drogérii. Voňalo krásne, splnilo svoj účel. Bolo skôr takej hustejšej textúre. Púder od značky Avon. Ešte z vianočnej kolekcie. Bol super. Podľa mňa neexistuje zlý púder. Ako je lepší a horší púder, ale priamo zlý púder som ešte nemala. Chvalabohu. Ani tento nebol výnimka. Pleť bola po ňom matná, trebalo ju prepúdrovať po nejakých troch hodinách, ale ja som to skúšala, keď vonku bolo skutočne horúco, takže určite má aj to vinu, že človek sa potí prirodzene. hlavné "T zóna". Maska na tvár od značky Garnier. Ja tieto masky milujem. Mám pre vás taký tip, že ak ich máte radi a chcete si ich kupovať lacnejšie ako tri eurá (u nás toľko stoja), tak kuknite na online obchody, napríklad notino alebo elnino, tam som ich videla oveľa lacnejšie a to nie je žiadna spolupráca teraz. Na notino.sk ich zoženiete za 1,80 eura, čo je polovica takmer :) To, že sú výborné ani hovoriť nemusím, takže sú geniálne... Moju pleť dajú vždy dokopy.


Sprchové gély v textúre peny sú hitom tohto, no aj koncom minulého roka. Môj prvý takýto produkt bol práve od značky Nivea s vôňou vanilky, ktorá tam bola veľmi jemná a nebola výrazná. okrem toho vám chcem dať do pozoru, že značka Nivea prišla aj s penami ako telové mlieka, ktoré sú na leto ako stvorené, takže mrknite aj na to! Je to zábava, ľahšia aplikácia a svoju službu spraví. Ďalší, hneď vedľa sprchový gél je už neviem zkade. Je to nejaký BIO sprchový gél a mám ho veľmi dlho, lebo sa mi ho nechcelo už časom používať. On bol do polovice úplne super, ale potom zhustol a vôňa bol ešte výraznejšia a nejako to už bola skôr povinnosť pri tom používaní. Hneď vedľa je moja najobľúbenejšia micelárna voda od značky Garnier. Odlíči, vyčistí pleť a to ja potrebujem. Je pravda, že táto značka má dokopy tri takéto produkty - ružovú, zelenú a dvojfázovú. Táto zelená je na citlivú pleť. Je výborná a za tú cenu sa určite oplatí, vždy sa k nej vraciam. Hneď tu máme potom vlhké obrúsky, ktoré mi používame na čistenie prachu a podobne. Obidvoje. Tiež na čistenie rúk, keď je potreba niekde vonku. Tie zelené sú oveľa vlhkejšie až mokré. tie ružové sú také do kabelky, jemné, málo vlhké. A posledným produktom je zubná pasta od značky Lacalut. Túto tu môžete vidieť celkom pravidelne, keďže ja inú nepoužívam a som na 100% spokojná. Nemám viac k tomu čo dodať. Ak vás trápi krvácanie zo zubov, resp. z ďasien, tak určite siahnite po tejto alebo po verzii Lacalut flóra - ten je ešte tiež veľmi dobrý! :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať čo ste naposledy minuli vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Tie sprchové peny od Nivei už budem musieť konečne vyskúšať a vcelku ma zaujalo aj telové mlieko v pene, ktoré spomínaš, len mám trochu obavy, či po ňom neostanem lepkavá. Nuž, asi to budem musieť vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja akurát sa chystám testovať to telové mlieko, ale zatiaľ vyzerá sľubne :) Len musím počkať na krajšie počasie, nie takto daždivo, keď je :D Ale bude ja článok :)

      Odstrániť
  2. Ta maska od Garnier se mi líbí a je pravda, že při nakupování online vyjdou o dost levněji.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S micelární vodou od Garnier mám také zkušenosti. Přímo s tou zelenou (ale i s jinou) a vyhovovala mi :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť