F Som na dne #23 - Aďulik Sun

Som na dne #23

Ahojte :)

Tak po trošku dlhšej dobe tu máme článok o spotrebovaných produktoch. Tento formát článkov mám veľmi rada, lebo v podstate tu je niekoľko recenzii a pri každom produkte vám poviem iba to podstatné. A to je niekedy aj lepšie ako články o jednom produkte, aspoň ja to tak vnímam. A aké články máte najradšej vy? Prípadne, ak vám na mojom blogu voľačo chýba, tak mi pokojne napíšte do komentára alebo na mail. A teraz poďme už na konkrétne produkty, lebo je toho tu tentokrát naozaj dosť! 




Masky zo stránky www.nadherna-plet.cz ste mohli vidieť na mojom blogu už pravidelnejšie, hlavne minulý mesiac. Takmer zo všetkými som bola spokojná, najviac mi sadli tie pre hydratáciu pleti. Boli to látkové masky, ktoré boli namočené v sére, čo lepšie pôsobilo na pleť. Druhý produkt je púder od značky Miss Sporty. Tento púder má veľmi kladných, no aj záporných recenzii. Mne sadol a ja som s ním bola spokojná. Bol to teda biely púder, mne nerobil žiadne škvrny a pleť vydržala matná mi celý deň. Balzam od značky Mary Kay v podstate vyhadzujem, lebo je starý. Teda už má v sebe hrudky. Bol jablkový. Ono mala som ho veľmi málo na sebe, to som niekde dostala, ale čo si pamätám, tak bol fajn, nejako nevysušoval. Od značky Ziaja tam je tonik na pleť. Ja som tento tonik úplne milovala a aktuálne mám ďalší ale druhú verziu. Na pleť pôsobil veľmi príjemné a nijako ju nedráždil. Od značky Nivea tu mám medovú masku na tvár, ktorá bola teda klasická. Textúra bola hustejšia a mala jogurtovú textúru. Voňala krásne a pleť bola po nej krásne hydratovaná. Ona sa vlastne nanášala tak, že ste ju naniesli na pleť a ona sa vstrebala do pokožky a zvyšok masky ste utreli vatovým tampónom. Čistič na štetce od značky Ebelin asi nemusím ani spomínať. Všetci ho chvália a je skutočne taký dobrý. Mne vyhovuje hlavne to, že je v spreji a je jednoduchá minipulácia.


 Ďalším produktom je pena do kúpeľa od značky Avon. Toto bola nejaká vianočná edícia. Ako vyzerá to krásne, no je to extra nepraktické, keďže tá škatuľka sa nedala stlačiť, pena bola hustá a aj dobre penila, no dosť ju von bol nadľudský výkon. Nivea vlhké obrúsky boli super, ja mám ich stále doma a sú geniálne. Vyčistia pleť a jemne dajú dole aj jemný mejkap, no nečakajte zázraky. To žlté je vzorka nejakej voňavky, ktoré voňala krásne. Dostala som ju v nejakom časopise. Môžete tam vidieť aj soľ do kúpeľa Cannabis, ktorú som kúpila v 10 drogérii a bola skvelá. Vodu jemne zafarbila a rozpustila sa absolútne celá, nerobila bordel. V poslednej dobe som si zamilovala žihľavový šampón a ja si najradšej kupujem tento, ktorý stojí asi euro. Na fotke sú vidieť, že aj vatové tampóny, ktoré si kupujem stále dookola a môžete ich vidieť na blogu u mňa pravidelne. Kupujem ich v Teta drogérii a sú super.


 Od značky Balea som minula aj takéto perličky, soľ do kúpeľa, čo bolo niečo geniálne. Krásne to zafarbilo vôňu, voňalo to na celý dom a ešte si pri tom aj dobre zrelaxujete. Ja si na takýchto veciach fičím. Ceruzka od značky Jordana jednoducho stvrdla a to som ju nepoužívala. Na maskaru Paradise ste mohli vidieť aj samostatný článok... Na ďalšej fotke môžete vidieť sprej na vlasy, čo je kondicionér a je geniálny. Milujem ho. A tak isto deodorant od značky Nivea...


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte radi nejaký z týchto produktov a ak áno, tak prečo? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Já mám ráda třeba i nakupovací články. Ze tvých spotřebovaných výrobků mám zkušenost jen s deodorantem od Nivei. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta medová maska od značky Nivea mě rozhodně zaujala, mrknu na ní:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě masky, které jsi měla možnost vyzkoušet také testovala a sedly mě všechny :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť