F Dermacol melónová kazeta - Aďulik Sun

Dermacol melónová kazeta

Ahojte :)

Dlho tu nebol článok s recenziou na produkty z eshopu www.parfemy-elnino.sk. Tento článok by tu mohol byť už pred Vianocami alebo ešte aj skôr, ale nejako ma zavalili školské povinnosti, potom sviatky a mne úplne z hlavy vyfučalo, že tento článok ešte nie je publikovaný. Tak ma to mrzí, ale lepšie neskôr ako nikdy, no nie? Dnešný článok bude o Dermacol sade s vodným melónom. Tak poďme na to! 




Táto celá kazeta stojí niečo cez 6 euro, čo nie je veľa, keďže v balíku sa nachádza pena do kúpeľa, potom tekuté mydlo a aj sprchový gél. Všetky tri veci ja milujem a hlavne ich vôňu. Vôňa je veľmi sladká, prenikavá a podľa mňa aj dosť silná. 

Sprchový gél je podľa mňa skvelý. Okrem toho, že krásne vonia, vôňa vydrží aj celý nasledovný deň. Peni celkom dobre. Textúra je stredne hustá a skôr taká gélová. Aspoň podľa mňa. Ja som s ním veľmi spokojná. Peni trošku menej, no mne osobne to stačí, tam záleží na preferenciách. 

Druhým produktom je tekuté mydlo. Ja nikdy neviem, čo presne povedať pri takomto produkte. Ruky po ňom krásne voňali, pení dobre a ja mám toto mydlo rada, lebo mi príde, že je veľmi alebo viac hustejšie ako tie, ktoré zoženiem u nás v obchode. 

A posledným produktom je pena do kúpeľa. Užila som si každú kvapku tohto produktu. Bola úžasná. Vodu krásne zafarbila, pena bola tiež celkom dobrá, len trošku jej bolo málo - treba viac produktu. Inak som bola spokojná! :) 


Hoci som to dostala pred Vianocami, tak vy to môžete pokojne využiť ako darček na Valentína. Tiež to môžete hodiť ako darček len tak pre chvíle pokoja na večer, keďže tento balíček je trefný darček stále.A navyše, aj na tomto eshope prebiehajú rôzne zľavy práve kvôli tomuto sviatku!

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte radi tieto kazety alebo nie? Teším sa na vaše komentáre! Za mňa musím povedať, že ja ich mám rada, keďže sa mi zdá, že sú výhodnejšie ako keď si kúpite iba samotné produkty. 


xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Tuhle kazetu jsem koupila kamarádce k Vánocům :) mám produkty od Dermacolu hrozně ráda, protože miluju jejich vůni. Doma mám těch sprchových gelů od nich několik, ale pěnu do koupele jsem nezkoušela :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite kamarátke spravila radosť :)To áno, Dermacol to s vôňami vie :) A určite skús aj peny do kúpeľa! :)

      Odstrániť
  2. Tuto vůni znám moc dobře, byla to totiž první vůně z řady Aroma Rituals, kterou jsem měla doma a fakt jsem z ní byla nadšená. Doteď na ni ráda vzpomínám a líbí se mi :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle kazety mám taky moc ráda. A ta vůně musí být úžasná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéé, tyhle Aroma voňavé řady od Dermacolu zbožňuji. I tuhle melounovou verzi si přes léto občas kupuji, i když stejně u mě stále vyhrává belgická čokoláda s pomerančem :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť