F Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 1 - Aďulik Sun

Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 1

Ahojte :)

Máme tu prvý článok, ktorý vyjde z tejto série. Ukážem vám v celej série celý balíček masiek, ktorý si môžete samy zakúpiť práve na stránke www.nadherna-plet.cz. Tento balíček stojí takmer 27 euro, pričom sa v ňom nachádzajú 2x4 masky. Je to taký štartovací balíček, aby ste vedeli či vám sadne nejaká maska a potom môžete kupovať iba danú masku. Je to super na štart. Webová stránka, ktorú vám tu dnes ukazujem je distribútorom pre značku Jeu´Demeure na Slovensko a Česko. Okrem toho, že cena je veľmi výhodná, tak sa neplatí ani poštovné a to je už veľmi veľké plus, minimálne pre mňa. A poďme sa teda pozrieť na samotné masky! V každom ďalšom článku vám poviem len informácie o danej maske! 



Ak by vás konkrétne informácie o ingredienciách a podobné informácie tak kliknite SEM. Maska je látková a konkrétne je to materiál tvz. CUPRA, ktorý udrží nasiaknuté látky v sebe a tiež zaručí to, že potrebné látky sa posunú následne do vašej pleti po nanesení masky. Na pocit je veľmi príjemný a ľahký, takže o tom trošku neskôr v článku a tiež aj vo videu! Poďme na to! 


Ako prvú si predstavíme práve Balancing mask. Táto maska ma zaujala absolútne najviac a nevydržala som dlhšie čakať. Jedná sa o tvz. vyrovnávaciu masku, ktorá by mala zaistiť rovnováhu mastnoty a vlhkosti pokožky. Pleť po aplikácii by mala byť vypnutá a hladká, takže uvidíme či sa to splní. Odporúča sa pre pleť, ktorá trpí nedostatkom živín a inak je pre všetky typy pleti. Mala by byť aj pre alergikov vhodná, takže sa nemusíte báť. A vďaka čomu má byť taká užitočná? hlavnou a najdôležitejšou zložkou je komplex troch peptídov. 

Maska sa aplikuje veľmi jednoducho: 

1. treba vyčistiť pleť. 
2. Na vyčistenú pleť aplikujte masku a nechajte pôsobiť asi 20 až 30 minút. 
3. Po spomínaných minútach odstráňte masku a nechajte vstrebať zbytok masky. 

Táto maska je výborná v tom, že si môžete vybrať či chcete masku použiť na teplo alebo na ochladenie. My sme si vybrali ochladenie. No ak si vyberiete, že chcete masku zohriať, tak ju dajte do vody na 2-3 minúty v 50 stupňoch. Je to veľmi netypické, no napriek tomu ideme do toho. My sme vo videu to neukazovali, no masku sme nechali v chladničke 5 minút a potom sme ju nechali voľne trošku otepliť a išli sme do toho!


A aký je výsledok? 

My sme s maskou spokojné. Maska bola v skutočnosti nasiaknutá a bola celá mokrá, čo je super, keďže som sa stretla už aj s takou polo-mokrou látkovou maskou. Čo sa týka samotného výsledku, tak ten skutočne nastal. Zmizli červené, suché miesta a tiež bola pleť na dotyk veľmi jemná a príjemná. My sme masku naniesli večer. Ráno sme cítili, že pleť je vyživená a skutočne nebola veľmi mastná a ani nič podobné. Myslíme si, že funguje a môžeme vám ju odporučiť. Hlavne pre tých, ktorý majú suchú pleť, keďže naozaj krásne hydratuje. My trpíme priamo suchou pleťou, takže nevieme ako by reagovala na mastnú pleť, no napriek tomu si myslíme, že sa oplatí.

A tu už je sľúbené video, kde uvidíte, čo sa nachádza v štartovacom balíku. Tiež vám v nom povieme opäť základné informácie o maske a uvidíte aj samotnú aplikáciu, plus výsledok! Tak poďme na to! 





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či poznáte túto stránku a či aj máte radi látkové masky? Teším sa na vaše komentáre a tiež aj na ďalšie videá, články, kde sa spolu pozrieme na ďalšie masky! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Maska vypadá zajímavě. Značku poznám jen od blogerek, jinak jsem tyto masky ještě nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús aspoň jednu, vyzerajú super a niektoré, čo som už skúšala aj dobré boli :)

      Odstrániť