F HAUL: vankúš, košeľové šaty a sveter - Aďulik Sun

HAUL: vankúš, košeľové šaty a sveter

Ahojte :)

Túto objednávku som robila ešte v minulom roku, no prišlo mi to všetko až teraz. Niečo zadržali na colnici, niečo na pošte, keďže boli sviatky, potom som zas nebola doma, takže balík bol nedoručený a ja som si pre tie veci mohla ísť až neskôr. Do toho nevychádzalo počasie, potom som nemala čas a článok je hotový až teraz. Čo mi je ľúto, no mala som iné povinnosti ako škola a podobne, no tie sú dôležitejšie. Dôležité je to, že článok práve čítate. A ako som bola s vecami spokojná? Teda nepozerajme na to, že to išlo ku mne momentálne 2 mesiace. Všetky tri produkty mám z eshopu rosegal.com. Poďme rovno na to! 






Ja som si objednala vlastne teraz tri veci - jednu drobnosť a dva kusy oblečenia, keďže som chcela vyskúšať práve aj tieto produkty. Vybrala som si vankúš s vianočným motívom, predĺženú košeľu, resp. košeľové šaty a červený sveter








Vankúš stál vtedy okolo 5 dolárov, teraz je nedostupný, no máte stále na výber z krásnych variant. Jedná sa teda o povlak na vankúš. Nekupujete vankúš s náplňou. Kvalita bola dobrá, netrčali žiadne nite a povlak je z hrubšej látky, no na dotyk príjemnej látky. 







Predĺžená košeľa, resp. košeľové šaty. Tie ma prekvapili. Spracované sú super. Látka je tenká, skôr lesklá. Na leto bude dobrá, resp. jar, keďže si myslím, že sa človek bude v tom potiť. Šaty majú dlhý rukáv a to ma na nich zaujalo. Cena je celkom prijateľná a stoja 15 dolárov. Mate na výber tiež r rôznych variant. 

A do tretice. Objednala som si tento červený sveter. Dlho som nejaký chcela a som s ním spokojná. Na dotyk je veľmi príjemný, ako na prehodenie skvelý. Stojí okolo 18 dolárov. Má zlatý zips a vzadu je trošku dlhší ako vpredu. Dá sa nosiť ako kardigén a keď nechcete, tak si ho môžete zapnúť až hore a vytvorí sa vám jemný rolák. Mne sa tento kúsok veľmi hodí do šatníka. 


A tu už ste mohli vidieť nejaké fotky. Rozhodla som sa vám to ukázať takto, tak snáď vám to nevadí a práveže budete radšej. Myslím si, že kúsky mi prišli pekné. Ja som spokojná s každým jedným kusom.A na eshope práve prebieha aj Valentines sale 2018. Tak určite mrknite :)

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, ktorý kúsok vás najviac zaujal a ja sa teším na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: