F Bude nový trend páperová bunda? - Aďulik Sun

Bude nový trend páperová bunda?



Ahojte :) 
 

Neviem či ste si všimli, ale v poslednú dobu sa rozmohli bundy, ktoré tu boli už podľa mňa veľmi dávno. Všimla som si, že veľmi veľa známych tvári začalo nosiť páperové bundy. Mne sa k tomu viaže nostalgická chvíľka, kedy páperovú bundu mala ešte moja mamina, keď som bola dieťa. Nadarmo sa nehovorí, že móda sa stále opakuje. Je to pravda. Nedávno som videla aj na Instagrame či iných sociálnych sieťach, že aj celebrity z poza oceánu nosia práve tieto bundy. 

Buď ste podľa mňa zástanca týchto búnd alebo úplný odporca. Buď och milujete alebo nenávidíte. Ja som asi naklonená k pozitívnemu zmýšľaniu. Mne sa to celkom páči, no záleží veľmi od postavy. Videla som rôzne druhy a fotky cudzích ľudí a nie vždy je to trefné a pekné. Pozerala som aj na nejakých eshopoch, aby som sa zorientovala a zistila som, že v ponuke máme naozaj veľa. Nájdeme na stránkach krátke páperové bundy, no nezabúda sa s ponukou aj na milovníkov dlhých kabátov. Nájdete naozaj všetko a v rôznych farbách. A som skutočne milo prekvapená, no o tom už nižšie... 





Ako prvý eshop by som vám chcela odporučiť otto.sk. Je to eshop, kde nájdete toho viacej a naozaj rôzne druhy módneho oblečenia či už pre dámy, deti ale aj pánov. A ja som tam našla práve aj páperové bundy. Konkrétne táto páperová bunda ma zaujala najviac, nájdete ju TU . Zaujala ma svojou cenou, ale aj svojim prevedením. Keďže si myslím, že páperová bunda je skvelá a nie je v nej naozaj zima, tak treba trošku si aj priplatiť. Stojí to za to. Mňa zaujala ale dizajnom. Farba  je krásna. Ja preferujem tmavé farby, ale čiernej mám doma už veľa. Tmavo modrá je skvelá voľba. Tiež sa mi páči fakt, že pruhy nie sú veľmi ďaleko od seba a pôsobia veľmi nenápadne. 



Ak by ste chceli ísť ešte na väčšie cenové hranice, tak na eshope Mall.sk nájdete veľmi veľký výber. Od rôznych farieb až po klasické. Mňa najviac zaujala táto. Áno, získala si ma farbou. Je to úplne iná cenová relácia, no je na každom či si chce priplatiť alebo nie. Tmavo fialová farba je proste moja obľúbená. A ten detail svetlejšieho zipsu sa mi páči. Je pravda, že je otázne či by som za ňu dala 187 euro, ale má kladné recenzie, čo som pozerala na internete po nejakých fórach :) 

 



A ako posledný tip by som vám dala tip na eshop, ktorý pozná asi každý z nás, keďže táto stránka spolupracuje s každým známym blogerom či youtuberom. Áno, jedná sa o footshop.sk. Tam nájdete krásne pánske bundy, ktoré vyzerajú skutočne super a ja som sa zamilovala napríklad práve do tohto modelu. Je mi jasné, že táto stránke je ešte vyššie cenovo ako tá predchádzajúca. Je veľmi ťažké nájsť na internete nejaké lacnejšie modely. Potom by som vám odporučila iba zavítať asi na ázijské eshopy, kde sa dá zohnať skutočne všetko. Aj tam nájdete aj práve takéto bundy. 





Tiež máte pocit, že tieto bundy idú do módy? Určite mi napíšte do komentára. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a vidíme sa pri ďalšom. Mne sa tento trend páči a ako ste na tom vy? Aj to mi napíšte...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Já tyhle bundy nosím moc ráda každým rokem a je mi jedno, jestli je to zrovna trend nebo ne. Hlavně že mi je v ní teplo. :-))
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som si tento rok v zlave uplne nahodou kupila krátku "paperku" ktorá je taka "tučnučká" a nie až tolko k telu ale milujem ju!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť