F RECENZIA: Odličovanie očí - Aďulik Sun

RECENZIA: Odličovanie očí

Ahojte :)

Už veľmi dlho tu nebol ešte notino.sk, nie? To som si povedala dnes ráno, keď som išla chystať články. Pozrela som na USB a tam boli tieto fotky. Áno, zabudla som. Tento článok som vám sľúbila už nejaký ten piatok vzad, no hádam to nevadí. Lepšie neskoro ako nikdy? Alebo tak nejako sa to hovorí. Aspoň dúfam, že to nevadí. Každopádne, dnes tu máme článok o odličovacích produktoch na oči. Ja som si vybrala tieto tri a ako som s nimi bola spokojná? To vám poviem už v nižších riadkoch...





Mincer odličovač očí - túto značku som nepoznala. O to viac ma lákala. Tento odličovač stojí necelých 6 euro a balenie je veľké 150 ml, pričom sa jedná o dvojfázový odličovač očí. Hneď čo som si všimla ako prvé bol fakt, že modrá časť  sa spája veľmi rýchlo s tou bielou, takže v praxi to vyzerá tak, že máte len pár sekúnd na naliatie na vatový tampón. Odlíči krásne, pomôže si aj s vodeodolnou maskarou. Zanecháva jemný mastní finiš, to dáte dole pri čistení pleti micelárnou vodou. Žiadny veľký problém. Musím povedať, že som si tento odličovač obľúbila a premýšľam aj nad ďalším balením. V očiach ma vôbec nedráždil a nevysušoval očné okolie. 

Ziaja Olive leaf dvojzložkový odličovač očí - tento odličovač očí je u mňa na druhom mieste. Je teda dvojfázový. Tu sa dve časti spájajú veľmi jemne, pomaly, takže máte dostatok času. Mejkap to odlíči. Podľa mňa nie ten vodeodolný mejkap. Tiež nezanecháva veľmi mastný finiš. Je príjemný, neštípe v očiach a nevysušuje očné okolie. Stojí takmer 4 eurá a balenie je veľké 120ml. 

Posledným odličovačom očí je tiež produkt od značky Ziaja je to konkrétne jemný odličovač očí. A je to pravda. Je veľmi jemný, Nedráždi v očiach, ale ani neodlíči. Ja som ho v minulosti mala rada, lebo bol dobrý a teraz neviem čo sa stalo, či zmenili zloženie alebo niečo iné, no už nie je taký ako kedysi. Bol skvelý, no dnes je to len taký malý prepadák. Čo ma mrzí, lebo značia Ziaja má super produkty. Tento odličovač očí neodlíči. Skôr len tka rozmaže všetko okolo očí a nechá to tak. Aj keď nanesiete druhým tampónom ďalšiu vrstvu, tak nemáte šancu dočistiť. Sklamal ma... Tento odličovač očí stojí takmer 2 eurá a balenie je veľké 120 ml. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Do komentára mi môžete napísať aký je váš obľúbený odličovač očí a prečo? Teším sa na vaše komentáre a tipy! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: