F Detva - Folklórne slávnosti 2017 - Aďulik Sun

Detva - Folklórne slávnosti 2017

Ahojte :)

Už ako tak býva zvykom, tak aj tento rok som bola na tomto festivale. Je to už môj tretí ročník v poradí, ak nerátam tie ročníky pred tým, keďže som tam nechodila každý rok za sebou. Tento rok bol výnimočný. Ja som ho trávila s tými najlepšími ľuďmi a naozaj sa podaril. Užili sme si super program, vystúpenie nášho kamaráta a tiež aj kolotoče, víno, jedlo a iné pochutiny. Bola to zábava, čo vám poviem. Skoro som z tade odišla s henou, takže si asi viete tú zábavu predstaviť. Večery boli dlhé a rána veľmi skoré. Napriek tomu som si každú jednu chvíľu užila a neľutujem to, že som tam aj tento rok išla. Musím sa priznať, že tieto 3 dni mi veľmi prospeli. Úplne som vypla, nič a nikoho som neriešila. Bola som iba ja, kamaráti (starí, noví kamoši) a zábava. Počasie nám prialo, hoci trošku pršalo. Aspoň sa tým osviežil vzduch a nebolo tak dusno a horúco. My sme si to užili a to je hlavné. Spoznala som nových ľudí a o to ide. Pomáhala som samozrejme aj ocinovi, ktorý tam mal stánok, keďže jemne nestíhal sám. Tento festival býva naozaj super a každý rok ho rada zopakujem... Už teraz sa teším sa na ďalší ročník... :) A asi vám fotky povedia viac, tak nejaké vám sem pridávam... :) 



 Tradičná fotka nesmie chýbať... 



















Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či chodíte na festivaly, na aké a či ste boli aj na tomto festivale? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Na to, že som folkloristka, som na Detve ešte nebola. Prisahám, že budúci rok už naozaj pôjde. Chodím skôr len na tie, na ktorých sa zúčastňujem ako tanečník, ale chcela by som sa pozrieť na tento festival aj z pohľadu diváka ♥ Musel to byť skvelý zážitok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to treba hneď napraviť :) Tak to bol skvelý zážitok :)

      Odstrániť