F Som na dne #14 - Aďulik Sun

Som na dne #14

Ahojte :)

Konečne som sa dostala k tomuto článku. Konečne môžem vyprázdniť tú škatuľu vedľa postele, kde skladujem prázdne obaly od produktov do tohto článku. Hurá! Fakt sa teším. V tomto diely ich nebude veľa, no napriek tomu som rada, že konečne idú preč. Čakala som na to pomerne dlho. V poslednom období nemíňam veľa produktov, no pri pohľade na poličku v kúpeľni, kde je každý produkt už na konci a už mi chýba iba máličko do minutia ma celkom desí ten pocit, keďže to hovori o tom, že ďalší diel bude asi silnejší, teda ak to nerozdelím. To ešte uvidím. Chcela by som ešte povedať niečo k fotkám. Áno v pozadí je ešte sneh, keďže som tieto fotky robila pár týždňov do zadu a v tieni sa stále držal sneh. Hádam vám to nevadí a vráťme sa ale k aktuálnemu dielu a poďme na tie kratučké recenzie! Ideme na to... 




Ako prvý produkt tu máme hneď Biodermu. Je to konkrétne peeling, ktorý má krémovú konzistenciu.  Ja si tento peeling kupujem už nejakú dobu a som s ním spokojná, veď ste to mohli vidieť aj v mojej večernej rutine, ktorá vyšla nedávno. Páči sa mi na ňom, že nemá veľké čiastočky, takže pleť veľmi nedráždi a netvorí červené miesta. 

Ďalším produktom je maska na vlasy od Elseve. Táto maska je moja najobľúbenejšia zo všetkých, ktoré som doteraz skúsila. Moja vlasy krásne skrotí a dodáva im jemný lesk. 

O micelárnej vode od Garnieru asi nemusím veľa rozprávať. Je dobrá, no mne vyhovuje ich klasická ružová. Táto (nazvime ju žltá) mi veľmi nevyhovuje. Ako krásne odlíči, dá dole aj vode odolný make up, no mne zanecháva mastný finiš. A to mi celkom vadí. Nie je to žiadny prepadák, no nie je to môj šálok kávy. 

Tiež na hornej fotke môžete vidieť moju obľúbenú zubnú pastu od značky Signal. Neviem popisovať zubné pasty, no nejako nedráždi a ani mi nekrvácajú ďasná po nej. Tiež nestrácam sklovinu a je po nej krásny dych. 

Poslednou vecou z hornej fotky je produkt od značky Balea. Jedná sa o jemné, fialové zrnká, ktoré sa vo vani rozpustia. Vaňa sa krásne zafarbí a ja momentálne míňam už asi desiate balenie.


Prvým produktom z druhej polovice je maskara od značky Bell. Táto maskara bola super. Moje riasy krásne predĺžila a zhustila. Bola super, len veľmi rýchlo vyschla. Škoda, že mi nevydržala dlhšie, no normálne premýšľam, že si kúpim ďalšiu. Aplikátor mala veľmi hustý a presne taký mne osobne vyhovuje vždy najviac. 

Ďalším produktom je korektor od značky Astor. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja tento korektor milujem a používam ho už nejaký ten piatok. Krycia schopnosť nie je veľká, skôr veľmi ľahká. Korektor skôr krásne prejasní. Na to je ako stvorený... 

Vatové tampóny.. tie asi nemôžu chýbať v žiadnom podobnom článku, no nie? Ja používam pravidelne už od značky Ebelin, keďže mi vyhovujú a nerozpadávajú sa hneď. Niekedy skúšam aj od iných značiek, no niekdy to nie je ono. 

Posledným produktom je micelárna voda od Yves Rocher. Táto micelárna voda ma štípala v očiach a vôbec nerobila to, čo mala. Už som o nej hovorila v jednom článku, kde spomínam aj sprchový gél od tejto značky (ten bol super) a rozpisujem sa tam o tejto vode. 


A ešte by som vás chcela poprosiť, že ak vás môj blog baví, zaujal vás a páči sa vám, tak mi môžete hodiť hlas v súťaži bloger roka 2017: blogerroka.sk/adulik-sun. Stačí zadať svoj mail a následne hlas potvrdiť cez link, ktorý vám príde v maily. POZOR! Tieto maily chodia do spamu. Ďakujem za vašu podporu...


Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil a teším sa už na ďalší článok. Do komentára mi môžete napísať, čo ste minuli naposledy vy? Napíšte mi do komentára. 

xoxo
Aďka  

CONVERSATION

10 Comments:

  1. neviem, ja som bola s touto micelárkou od YR naopak veľmi spokojná... asi je to dosť individuálne :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Micelárky bývaj=u dosť individuálne, keďže každá máme inú pleť. :)

      Odstrániť
  2. Ja mám extra suchú pleť. A momentálne som si kúpila tu 'žltú' micelárku od Garnier. A nedám ju za nič. :) asi to bude aj tým že naopak milujem mastný finiš.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Micelárka od Garnier je nejlepší :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Micelární vodu používám taky od Garnier akorát tu růžovou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá ružová je mega super - tá bude asi v najbližších spotrebovaných produktoch :) Už čoskoro...

      Odstrániť
  5. Peeling od Biodermy ma zaujal, najprv by som ale chcela vyskúšať tú micelárnu vodu od Biodermy. :) Síce som spokojná s garnierkou, ale aj láka ma vyskúšať aj túto, aj keď drahšiu variantu. :) Juuj a tie guličky do kúpeľa sú skvelé, mala som ich zatiaľ len raz, ale teraz mi napadlo,že dosť dávno som si nerobila takýto kúpeľ s nejakými prípravkami ako šumivé gule alebo práve takéto perličky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peeling je výborný :) Micelárku od Biodermy som mala tiež, no neprišla mi nejako veľmi lepšia ako tá od garnieru :) Na pleti bola rovnaká - a pritom je o koľko drahšia :D
      Určite tento kúpeľ sprav - je to výborný relax, no to isto vieš :)

      Odstrániť