F FRAIS MONDE (Toaletná voda a pena do kúpeľa) - Aďulik Sun

FRAIS MONDE (Toaletná voda a pena do kúpeľa)

Ahojte :)

Kto ma sleduje od Vianoc, tak si určite všimol, že značka Frais Monde je mi blízka - minimálne na sociálnych sieťach ste si to všimnúť mohli. Opäť som mala možnosť si niečo vybrať z eshopu www.parfemy-elnino.sk a v ponuke som našla nové veci od tejto značky (pre mňa nové, doteraz som si ich nejako nevšimla). Nevedela som sa rozhodnúť medzi týmito dvomi produktami, no niekto hore mi chcel spraviť obrovskú radosť a zariadil, že sa ku mne dostali obidva produkty. Ďakujem! A o aké produkty sa jedná? Tentokrát som si vybrala penu do kúpeľa a toaletnú vôňu. A ako som bola s nimi spokojná? To sa dozviete už nižšie v článku... 



Čo/kto je značka Frais Monde? 

Pre tých, ktorí túto značku nepoznajú alebo sa k nej z nejakého dôvodu ešte nedostali, poviem vám o tejto značke pár slov. Okrem toho, že si ma hneď po prvom produkte získala, tak táto značka má už aj istú rodinnú históriu a tradíciu. Je to talianska značka, ktorá je prírodná. Táto značka netestuje na zvieratách a tiež sa vyhýba GMO plodinám, takže sa jedná fakt o prírodnú značku, ktorá by mohla vyhovovať viacerým ľuďom. A čo robí túto značku takou výnimočnou? Táto značka používa do svojich produktov termálnu vodu, sírovú vodu, takže kozmetika od tejto značky vyhovuje takmer všetkým. Je vhodná na všetky typy pleti, čo je super. V roku, kedy som sa ja narodila (teda rok 1996) táto spoločnosť získala naozaj veľmi prestížny certifikát ISO. Veľmi zaujímavé je aj to, že majú prírodné laboratória, takže opäť sa všetko točí okolo prírody. A asi najväčší vrchol celej značky je to, že dostala v roku 2011 ocenenie, resp. označenie od ministerstva zdravotníctva - ministerstvo vydalo dekrét o vode (kde sa vyrába táto kozmetika) a tým potvrdila priaznivé účinky na naše telo. 


Pena do kúpeľa s jazmínom. Na internete sa dočítate, že táto pena  je vhodná pre super relax, oddych vo vani. Táto pena obsahuje rôzne termálne soli, ktoré majú liečebný účinok. Vhodné pre všetky typy pleti, keďže produkt je prírodný. A aká bola skutočnosť? Tá sa veľmi nelíši od toho, čo je na internete. Produkt si môžete kúpiť za skvelú cenu a to za niečo málo cez 5 euro. Vôňa je silná, éterická. Naozaj je tam cítiť bylinky. Samotný gél, resp. pena je priesvitná. Vodu nejako nefarbí. Stačí veľmi málo produktu na vytvorenie relatívne bohatej peny. Ja si myslím, že sa jedná skôr o produkt, ktorý keď použijete, tak krásne pri ňom zrelaxujte - práve kvôli krásnej vôni. Nemôžem povedať, že by pena nebola dobrá (je super), ale ja som ju vždy dopĺňala o trošku z inej peny, keďže milujem veľmi bohaté vane, čo sa týka peny. Pena je v tube, takže aplikácia je veľmi jednoduchá a príjemná. Pena nijako nevysušuje pokožku. Vôňa na vašom tele vydrží tak cca deň.

Druhým produktom je toaletná voda do rovnakej značky. Tu by som vám odkázala priamo na link a stránku eshopu, kde sa o vôni dozviete viac. Je pravda, že ja vône veľmi opisovať neviem a nebudem sa teraz hrať na odborníka. Táto vôňa stojí takmer 13 euro. Oplatí sa?  Toaletné vody od tejto značky mám veľmi rada a toto je už asi tretie balenie za to obdobie, čo viem o tejto značke. Začala by som priamo subjektívnym názorom na balenie a potom aj na samotný flakón či vôňu. Balenie vo mne evokuje romantiku, jemnosť a ženskosť. Možno to je tou ružovou farbou alebo tými kvetmi. Myslím si, že balenie zaujme každého na prvý pohľad. Ako sa hovorí: " oči kupujú". Samotný flakón je zo skla ako väčšina toaletných vôní. Veľmi sa mi páči, že sklo nie je priesvitné, no je matné. Práve týmto sa odlišuje táto toaletná voda od všetkých ostatných (aspoň podľa mňa). Flakón obsahuje pumpičku, resp. rozprašovač. Stačí vám jeden strek na to, aby ste prevoňali aj celú izbu. Rozprašovač rozprašuje veľmi jemne a malé množstvo vody, takže nie ste vôbec mokrý (ako po niektorých toaletných vodách). A samotná vôňa? Samotná vôňa je veľmi výrazná. A tým myslím naozaj veľmi. Mne to nevadí, no pre niekoho, kto preferuje jemné, slabšie vône, tak pre toho toto nebude. Vôňa je napriek tomu krásne. Vo mne vyvoláva pocit jari, Veľkej noci. Je to taká krásna, jarná, výrazná vôňa. Čo sa týka výdrže, tak tá je famózna. vôňa vydrží veľmi dlho. Mne bez problémov dala 6 hodín v škole, čo považujem naozaj za veľké plus.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Do komentára mi môžete dať vedieť či ste o tejto značke už počuli, prípadne mi napíšte aké sú vaše skúsenosti s touto značkou? Teším sa na vaše komentáre. Za mňa hovorím veľké ÁNO! Ja som s ňou aj naďalej spokojná a aj tieto dva produkty vám môžem odporučiť. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Pekný článok o stránke som ešte nepočula :) zároveň ta chcem pozvať na moju GA http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/2017/04/pixerscz-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť