F Show Uhádni môj vek (Casting+natáčanie) - Aďulik Sun

Show Uhádni môj vek (Casting+natáčanie)

Ahojte :)


Konečne vám môžem vydať tento článok. Pred pár mesiacmi som sa zúčastnila natáčanie show Uhádni môj vek, čo chodí každý deň na JOJke. Pred pár mesiacmi som bola na castingu a tieto dve akcie by som vám chcela trošku opísať a spomenúť. Pohodlne sa usaďte a môžeme ísť na to! 


Takto nejako vyzerala Bratislava, keď som vyšla z natáčania. Ale ideme pekne pomaly a začneme castingom. Na tom som bola ešte v Decembri, spolu s ocinom. Ten prebiehal veľmi dobre, dlho sme nečakali. Vyplnili sme asi 3 papiere a išli rovno pre "porotu". Tam nám povedali, že sa ozvú, keď si nás režisér vyberie. Netrvalo dlho a asi v Januári sa nám prvýkrát ozvali, lenže to sme žiaľ nemohli, keďže som bola ja na skúške a ocino sa nemal ako dostať na Kolibu na 7:00. Mysleli sme si, že sa nám už neozvú... A ako čas plynul a plynul, tak sme pomaly aj zabúdali na to, že sme niekde boli. Zrazu sa nám ozvali a opäť chceli ocina na ráno, no to nemá spoje a nemá sa tam ako dostať, no pani povedala, že ho vymení na 11:00 a to nám už vyhovovalo. A tak sme dohodli detaily a už sme čakali na osudný deň D, keď pôjdeme na natáčanie. Btw. volali v piatok (sami zdá), že má prísť v Pondelok :) 

A potom nastal ten osudný deň...Ráno sme vstali a išli sme na vlak. Prišli do BA, samozrejme pršalo. Pomaly sme sa dostali na Kolibu, kde sú ateliére JOJky. Trošku sme to hľadali, no pomaly sme to našli. Netrvalo to dlho. Hneď nás zastavil nejaký pán, ktorý nám potom povedal aj cestu, ako sa dostaneme priamo na miesto, kde sme mali natáčať (to nám poslali v sms). Prišli sme tam cez tie katakomby a prázdne chodby. Prešli sme napríklad cez halu, kde sa točil Panelák či Kutil (vraj). Hneď nám dali podpísať zmluvu a potom sme čakali. Mohli sme si tam dať čajík, kávičku... Dlhé chvíle sme si krátili pozeraním TV, kde prebiehal priamy prenos, resp. prenášali nám do TV z haly, čo natáčali aktuálne. Nemôžem vám povedať o súťažiach veľa a nejaké detaily, no je sa na čo tešiť. My sme sa tam nasmiali. Zišla sa veľmi dobrá partia a veľmi sympatickí ľudia. Potom nabehla pani, ktorá mala na starosti oblečenie a vybrala oblečenie, čo si majú obliecť. Bolo to veľmi milé... Musím sa priznať, že ma to bavilo viac, keď som vedela koľko majú rokov, ako keď to pozerám v TV. Bola to super skúsenosť. Po pani s oblečením nabehol režisér (pravdepodobne) a ten dal konkrétne informácie. Rozdal spomienky, ktoré majú hovoriť. Môj ocino dostal dosť ťažkú a sám ani tu informáciu nevedel. Potom ich zobrali na skúšku do štúdia a upozornili ich schody, kamery a dali im inštrukcie. A potom už len čakali... 


A potom išli točiť... Ja som čakala vonku, no sledovala a prežívala som to všetko s ocinom. Všetko prebehlo bez nejakých veľkých problémov. Všetci mali stres a panikárili. Bolo to veľmi zaujímavé sledovať takto z druhej strany. Štúdio je dosť malé - v TV to vyzerá oveľa väčšie. Točilo sa pomerne dlho - jedna epizóda približne hodinu a naraz sa točilo 5 epizód. moderátor je inak veľmi sympatický a vtipný. Dokonca aj ten sa sem tam zasekol, no všetci to zvládali na výbornú :) Aj súťažiaci boli veľmi šikovní, veď ste to mohli vidieť aj v TV. Ďakujem za túto príležitosť a skúsenosť... ĎAKUJEM! 



Dúfam, že sa vám tento netradičný (na mojom blogu) článok páčil a teším sa už na ten ďalší článok! Do komentára mi môžete napísať či túto show sledujete, či chodíte do komparzu alebo aj súťažiť? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. To ja zaujímave lebo tu relaciu mam veľmi rada a hocikedy ju pozerám. Mňa by zaujímalo že či tam tých ľudí aj líčia? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno... mužov iba prepúdrujú, no ženy líčia podľa toho na aký vek ich chcú spraviť, dokonca ich aj češú :)

      Odstrániť
  2. Na tuto relaci se někdy dívám a líbí se mi. Musela to být skvělá zkušenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež mám túto reláciu veľmi rada :) skvelý zážitok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda bol a vyzerá, že tam možno pôjdem ešte raz :)

      Odstrániť