F HAUL: Notino.sk - Aďulik Sun

HAUL: Notino.sk

Ahojte :)

Po dlhej dobe tu máme opäť kozmetický článok, ktorý tu fakt nebol dlho. Nebojte sa, stále zostanem verná článkom, ktoré tu boli doteraz, keďže ma to začalo aj trošku baviť a našla som sa v tomto štýle. Dnes sa spolu pozrieme na môj minulý nákup na eshope notino.sk. Čo som si kúpila? To sa dozviete nižšie v článku aj s kratučkou recenziou, keďže sa jedná o produkty, ktoré milujem a kupujem ich pravidelne... Fotky som robila veľmi dávno, keďže som tento článok chystala už dlhšie :)


Budem postupovať z ľavej strany do pravej strany. Ako prvý produkt je balzam na pery od značky Astrid. Tento balzam je tónovací a je s príchuťou višne. Stojí necelé dve eurá. Balzam je na perách príjemný, nevysúša a teraz na zimu bol ako stvorený. Jemne dotvoril farbu pier na červeno, no naozaj veľmi decentne. Vonia krásne. Ja som s ním spokojná. Celkovo túto značku mám v poslednej dobe celkom rada, keďže toto je už moje tretie balenie a vyskúšala som aj nejaké krémy. Určite sa na túto značku pozrite... 

Druhým produktom je čistiaci gél  od značky Bioderma. Tento gél ste mohli vidieť už v mojej večernej rutine, kde som hovorila, že som si ho zamilovala. Jeho textúra je skôr redšia, no keď ho nepeníte v rukách, je skvelý. Pleť vyčistí a som s ním spokojná, keďže ani nedráždi pleť. Je určený na zmiešanú a mastnú pleť. Obsahuje:
  • Glukonát zinku - redukuje tvorbu nadmerného mazu
  • Sulfát medi, sulfát zinku – antibakteriálne účinky 

Tretím produktom je peeling, ktorý je tiež od značky BIODERMA.  Tenot peeling je krémový, má v sebe jemné čiastočky, no nedráždia nejako veľmi pleť. Tým, že tento peeling je krémový, tak ani nevysúša pleť a to si cením, hlavne teraz v zime a po zime. Odporúča sa používať pravidelne.

Štvrtým produktom je očný krém od značky Ziaja. Tento krém stojí necelé tri eurá. Ja som veľmi dlho hľadala očný krém , ktorý by mi vyhovoval. Vyskúšala som ich niekoľko... Tento krém je dobrý. V očiach nedráždi a nemá žiadnu arómu. Textúra je hustejšia. Mne sa tento krém veľmi páči a využívam ho stále! Asi jediný, ktorý dopoužívam celý! Krém je protivráskový.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší, ktorý asi opäť nebude kozmetický! Do komentára mi napíšte čo ste si kúpili vy naposledy? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Pěkné věci sis pořídila. Biodermu někdy chci vyzkoušet. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten balzám na rty se mi líbí. Musí krásně vonět a když trochu rty ještě i zabarví, tak je to super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť