F "NOVINKY": Značka Dove pre veľmi suchú pokožku - Aďulik Sun

"NOVINKY": Značka Dove pre veľmi suchú pokožku

Ahojte :)

Cez zimu býva pokožka veľmi vysušená a častokrát sa javí ako veľmi suchá. To je všetko normálne. Pokožke sa potrebuje dostať opäť do kondície a my jej môžeme pomôcť. Ako? Napríklad tak, že budeme používam produkty na veľmi suchú pleť, čo jej dodá hydratáciu.  Je jedno, že normálne máte mastnú pokožku. Stačí, keď tieto produkty budete používať iba do momentu, keď sa vaša koža dá opäť do kopy a bude na 100% fit. To nebýva dlhé obdobie. Mne to trvalo necelé 2 týždne. Dnes by som vám chcela predstaviť "novinky" od značky Dove, ktoré sú určené priamo na veľmi suchú pokožku. Vopred chcem povedať, že tento článok nie je v rámci spolupráce - so značkou Dove nespolupracujem. To je všetko na úvod a poďme sa pozrieť na produkty! Ja mám produkty z ehopu www.notino.sk.


Mňa všetky produkty zaujali balením. Milujem modrú farbu a celkovo balenia pôsobia veľmi jemne a elegantne. Ako prvé je telové mlieko. Telové mlieko má veľmi príjemnú konzistenciu. Mlieka mám skutočne rada a aj tento som si zamilovala. Textúra je veľmi príjemná, rýchlo sa vstrebe a tiež má príjemnú vôňu. Po vstrebaní mi vôbec neprekáža a nezanecháva mastný film na oblečení a ani na pokožke.  Milujem ho! Naozaj som si ho zamilovala. Ja mám rada takéto produkty, takže nie je chyba nikde. Vôňa je klasická. Nie je to nič výrazné a otravné. Tento produkt vám môžem na 100% odporučiť a je skutočne dobrý.


Krém na ruky - Kto ma sleduje dlhšie na mojom blogu, tak vie, že ja mám problém s krémami na ruky. Nikdy na to nemám čas a je mi nepríjemné, keď musím na ruky niečo dávať. Netrpím na suché ruky, takže to veľmi nepotrebujem, no napriek tomu si niekedy ruky namažem. Tu pri tomto produkte mi vadila vôňa, ktorá bola intenzívna. Textúra je na mňa veľmi riedka a dokonca sa ani dobre nevstrebáva. Napriek tomu vám môžem povedať, že je dobrý. Prečo? Ja som na krémy na ruky náročná. Keď si ich už nemažem pravidelne, tak už chcem, aby to niečo bolo. Ja som verná Manufaktúre v tomto ohľade, no ani tento krém nie je zlý. Nie je to žiadny prepadák. Pre niekoho, kto má veľmi suchú, suchú či citlivú pokožku, tak to bude pre neho skvelý produkt. Naozaj si to myslím. Záleží od vášho typu pleti, resp. kože.


Ako posledný produkt vám predstavím toto maslo na telo. Textúra je veľmi príjemná a vôbec nie hustá. Ja som vyskúšala už niekoľko masiel, no vždy boli veľmi husté a to mne osobne vadilo. Toto maslo má strednú textúru, takže sa veľmi dobre roztiera a tiež je skutočne mastný. Naozaj platí to, že je to pre veľmi suchú pokožku, keďže aj po vstrebaní necháva na pokožke mastný film, čo mne osobne vadilo, keďže som mala všetko  mastné - okuliare, ruky a v tomto teple? Nebolo to nič príjemné. Tiež ale musím povedať, že vôňa je veľmi pekná a prirodzená. Pokožka nebola nijako podráždená. 



Dúfam že sa vám tieto tri kratučké mini recenzie páčili. Do komentára mi určite napíšte či máte radi značku Dove a či ste skúšali tieto produkty, ktoré sú už v predaji asi mesiac, len mne to trošku trvalo, kým som napísala tento článok :) Teším sa na vaše komentáre.

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Už jsem o této řadě nejednou četla. Produkty vypadají hezky, nejvíc se mi ale asi zamlouvá tělové máslo :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja chcem vyskúšať nejaký ten krém na ruky ja mám rada ke´d mi ostanú mastné ruky aspon trochu aspon viem že som si ruky natrela a celkom ma dove láka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku Dove mám veľmi rada, najviac milujem ich sprchový s vôňou pistácií, ten je božský!♥ Z týchto produktov ma najviac zaujal krém na ruky, na tie som zaťažená:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Táto kolekcia Dove ma veľmi láka. Pekné fotky ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť