F KRÁTKA RECENZIA: Štetce na oči z eshopu www.postovnezdarma.cz - Aďulik Sun

KRÁTKA RECENZIA: Štetce na oči z eshopu www.postovnezdarma.cz

Ahojte :)

V dnešných dňoch asi budete čítať články tipu vianočné darčeky a čo som dostala k Vianociam a podobne. Ak ste napriek tomuto trendu klikli na môj článok, tak vám ďakujem. V dnešnom mojom článku vám predstavím štetce, ktoré som si objednala už pomerne dosť dávno a to naozaj veľmi dávno, keďže mi to doma ležalo veľmi dlho, cca mesiac. Možno aj viac. Konečne teraz cez sviatky som sa dostala ku článkom a konečne aj k tejto recenzii. Ak som vás trošku zaujala, tak čítajte ďalej a dozviete sa viac informácii o štetcoch, ktoré som si objednala z www.postovnezdarma.cz.




Tieto štetce stoja 189Kč, čo je niečo okolo 5 euro. Ja mám štetce z eshopov veľmi rada, keďže sa mi nikdy nestalo, že by prišli nejako poškodené a nekvalitné. Nepotrpím si na značku, skôr sa mi jedná o praktickosť. Tieto štetce majú drevené úchytky a umelé vlákna. vlákna zatiaľ nevypadávajú. Štetce sú veľmi husté a pracuje sa s nimi veľmi dobre. Páči sa mi, že balenie obsahuje až 20 štetcov, takže nemusíte každý kupovať jednotlivo. Štetce sú veľmi dobre riešené... Balenie obsahuje aj obojstranné štetce, takže je to aj praktické. Pôsobia veľmi decentne a elegantne. Jediné, čo mi trošku vadí je to, že balenie zas obsahuje štetce, ktoré máme pri každej paletke. Mám namysli "hubičkový" štetec, ktorý je fakt zbytočný - keby tam je raz, tak to nevadí, no oni ho tam dali rovno dvakrát. A to mi už vadí. rovnako zbytočný štetec v balení mi príde ten, na česanie obočia, keďže ja osobne ho mám na každej ceruzke alebo v gélovom balení na obočie. Ostatné štetce sú fakt dobré a manipulácia sa s nimi je perfektná.



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro! Určite mi napíšte do komentára či preferujete značkové štetce alebo aj z týchto eshopov? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Nevypadají zle, za ty peníze jsou velmi slušné. pokud člověku nezáleží na značce tak se dají na internetu sehnat opravdu kvalitní štětce za pár korun.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já nakupuji štětce jen na Aliexpressu a jsem s nimi velmi spokojená. Taky nepotřebuji mít žádnou značku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ťa chápem :) Tam sa dajú nájsť krásne kúsky :)

      Odstrániť
  3. ak sa takéto lacnejšie štetce nehrajú na značkové a nie sú to napodobeniny, tak prečo nie :) horšie je keď niekto spraví kópiu napr. Zoeva štetcov
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď tie napodobeniny doslova kričia, že sú kopiami, tak áno.

      Odstrániť