F Šikovný olej - Multifunkčný suchý olej na telo a ruky - Aďulik Sun

Šikovný olej - Multifunkčný suchý olej na telo a ruky

Ahojte :)

Tento suchý olej som vyhrala na blogu Hanky - Another day with Hana. Keď som vyhrala, tak to bol pre mňa šok, keďže som nikdy nič nevyhrala. Na túto výhru som sa aj tešila, keďže ma zaujal aj článok, ktorý napísala ona. Ja som vyhrala tento suchý olej, ktorý je na telo a ruky. A ako som bola spokojná? To sa dozviete v článku! 




Použitie je veľmi jednoduché, keďže stačí aplikovať na dôkladne vyčistenú pleť. Tento olej je na telo a ruky, no ja som ho používala aj na tvár, keďže som to chcela vyskúšať. Nič sa s mojou pleťou nestalo. Všetko bolo v poriadku - žiadna reakcia. Na ruky som to nepoužívala, keďže nemám rada pocit mastných rúk. Na telo som ho používala pravidelne, vždy cez deň. Keď hovorím cez deň, tak myslím fakt cez deň - vždy to bolo okolo 16-tej hodiny, keď som mala čas a dávala som sebe a svojmu telu relax. 

Olej sa rýchlo vstrebával, no nechával pár minút mastný film, no neskôr ten mastný povrch zmizol. Ja mám rada produkty, ktoré po vsiaknutí nenechajú žiadnu vonkajšiu vrstvu, no stále máte pocit, že ste niečo pre telo a pokožku spravili. Tento produkt mi to splňoval a bola som s ním spokojná. Nemala som pocit, že by som potrebovala použiť aj po kúpeli niečo iné okrem tohto oleja. Môžem iba za seba odporučiť. 

Vôňa je veľmi príjemná a nie ej nijako výrazná. Na tele to už cítiť nie je. Aplikácia je jednoduchá, keďže má pumpičku. Balenie je obyčajné. Veľmi mi pripomína všetky BIO kozmetické produkty, ktoré majú jednoduché balenie a ide z nich priamo niečo BIO. Tuto to bude asi tá zelená farba, ktorú by som zmenila. Dozvedela som sa, že je to kvôli tomu, že bráni balenie pred UV žiarením, takže olej dlhšie vydrží. Čo je super dôvod, takže tú zelenú nejako prežijeme :)

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude o mojej obľúbenej káve. Do komentára mi môžete napísať či používate radšej oleje na pokožku alebo ste zástancami krémov, mliek a masiel? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Slyším o něm poprvé. Vypadá naprosto suprově tak snad ho někdy taky budu moct vyzkoušet :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť