F Motivačný stolový kalendár 2017 - Kúpiť alebo nekúpiť? - Aďulik Sun

Motivačný stolový kalendár 2017 - Kúpiť alebo nekúpiť?

Ahojte :)

Dnes tu máme opäť čosi iné. Dnes mal vyjsť úplne iný článok, ale nakoniec som sa rozhodla zverejniť tento článok, keďže som zbadala, že už sa začínajú kupovať diáre na rok 2017 a ja vám chcem povedať pár slov o stolovom kalendári a v ďalšom článku vám poviem o nástennom kalendári. Určite sa pozrite na stránku www.ican.sk, kde nájdete viac inšpirácie a motivácie. Ja mám konkrétne tieto veci z ich eshopu www.vesele-veci.sk. To by bolo asi dosť slov na začiatok a poďme sa pozrieť spolu na stolový kalendár, ktorý som si vybrala. 


Ja som si vybrala tento stolový kalendár - TU. Tento kalendár stojí 8 euro, čo sa oplatí. Hneď vám poviem prečo. Kto môj blog pozná, tak vie, že tu mám sekciu úvahy, kde motivujem ľudí a snažím sa im pomôcť pri rozhodovaní. Áno, aj to nájdete na mojom blogu. Sama potrebujem niekedy inšpiráciu a vtedy hľadám filmy, citáty, obrázky, ukážky na internete. Načo? Lebo to potrebujem, keď neviem, čo mám robiť ďalej. Je možné si to uľahčiť. Ako? S týmto kalendárom. Každý týždeň je kreatívny. Môžete si tam napísať svoj cieľ, ktorý chcete splniť v daný týždeň. Máte tam tiež citát, ktorý vás motivuje a nakopne ďalej. Nájdete tam aj vysvetlenie citátu, prípadne radu. Toto sa cení. Ja ho mám doma len krátko, no prešla som ho celý a musím povedať, že citáty sú tam veľmi dobre vybrané. Naozaj inšpirujú a motivujú. Ak si myslíte, že je to blbosť, tak si spomeňte na čas, keď ste potrebovali pomôcť. Kto vám pomohol? Nikto nebol na blízku a vy ste potrebovali pomôcť. Aj v takomto smere vám môže toto pomôcť - len si to prečítate, zamyslite sa a pochopíte, že nič nie je stratené a koniec je len novým začiatkom. Možno v tom momente nevidíte pre tie stromy les, no keď sa postrčíte, tak to hneď pôjde. Ja som zástanca toho, že si treba pomôcť ako sa len dá... A tento kalendár vám pomôže. Mne bude pomáhať nasledovný rok.






 Plusy kalendára? 
  1. každý deň nový citát (nemusíte vy hľadať na internete)
  2. motivácia každý deň 
  3. veľa priestoru na zapisovanie udalostí a poznámok 
  4. vysvetlenie citáta 
  5. celoročný kalendár 
  6. kalendár menín 
  7. hodí sa do každej domácnosti, no aj do práce 
  8. cena je nízka
 Mínusy kalendára? 

  1. lesklý papier, takže niektoré perá sa rozmazávajú 

Za mňa určite kúpite. Mne sa veľmi páči táto myšlienka, ktorá ľudí motivuje a má ich posunúť ďalej. Milujem ho... Produkty sa dajú kúpiť aj v Martinuse, takže ak neveríte tomuto eshopu, tak skočte na stránky Martinusu. :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Do komentára mi napíšte či máte radi motivačné veci, prípadne kde ich kupujete? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Je pěkný, ale já na takovéhle věci moc nejsem :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá naozaj super :) ja by som však opravila trocha tvoje plusy, nakoľko nemáš každý deň nový citát, ale motivácie sú na týždeň, čo je podľa mňa lepšie najmä z toho dôvodu, že si mozog môže zvyknúť na túto afirmaciu a toto vysielanie. A taktiež by som do plusov pridala týždňové ciele, ktoré sa taktiež nachádzajú v tomto kalendári.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám rada motivačné veci, ale nekupujem ich. Väčšinou sú to diy projekty :)


    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekný kalednár, ja využívam hlavne ten stolový pozrem zapíšem a už viem :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá opravdu nádherně. Miluji takové citáty, takže mě by se taky určitě líbil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť