F RECENZIA: Linky na oči Miss sporty - Aďulik Sun

RECENZIA: Linky na oči Miss sporty

Ahojte :)

Máme tu koniec prázdnin. Cez prázdniny som milovala farby vo foriem liniek, no dnes vám poviem o linkách, ktoré nie sú veľmi farebné. Sú hnedé. Ja rada experimentujem, takže striedam farby pravidelne. Na tieto linky som sa tešila, no nebola som veľmi spokojná. Viac sa dozviete v článku.  Táto recenzia je skutočne kratučká, len som vám chcela o tomto produkte povedať.


Toto bude iba kratučká recenzia, keďže som považovala za dôležité vám k nim povedať pár viet. Cena liniek nie je veľká. Stoja do troch euro, čo je za linky veľmi dobrá cena. To by bol asi jediný plus. Ako môžete vidieť, tak s pigmentáciou to je všelijaké. Je aj dosť silná, lenže keď si linky dáte v lete, keď ste trošku chytené od slniečka, tak linky vôbec nie je vidieť. Strácajú sa aj keď ste biele ako steny. Pri riasach strácajú svoje opodstatnenie. Teraz si poviete, veď je to hnedá, čo si čakala? Čakala som niečo kvalitnejšie. Viem, že je to značka, ktorá máva aj kvalitné veci, tak prečo nie linky? Tak som aspoň uvažovala. Dá sa namaľovať aj tenká, no aj hrubšia linka. Hrot ma dobrý, mäkký. Toto všetko by som možno ešte prekonala. ALE čo ma naštvalo najviac je to, že nevydržia :( Nevydržia ani dve hodinky. Mne sa na oku stratia. Oni začnú miznúť a zrazu zmiznú úplne. Aspoň sa neroztierajú po tvári, no aj tak to človeka naštve. Je v tom, že má spravené linky a zrazu sa pozrie do zrkadla a nič tam nie je! Nemám ich rada a nemôžem ich ani odporučiť. Verím tomu, že sa nájde niekto, kto túto značku má rád. Sama ju mám rada, no tieto linky ma sklamali.


Dúfam, že napriek tomu, že táto recenzia bola skôr negatívna ako pozitívna, tak článok sa vám páčil. Určite mi napíšte ak máte skúsenosť s týmito linkami. Tiež mi napíšte či máte radi túto značku. :) Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: