F Čo ma robí šťastnou? - Aďulik Sun

Čo ma robí šťastnou?

Ahojte :)

Premýšľali ste niekedy nad tým, čo vás robí šťastnými? Ja nad tým premýšľam pomerne často a hlavne vtedy, keď si chcem utriediť myšlienky. Poznáte to... Všade zhon, vám sa všetko nakopí. Neviete, kde vám hlava stojí. Zrazu je na vašich pleciach viac, ako dokážete v tom momente uniesť. Ja takých chvíľ mávam pomerne veľa kvôli škole, blogu či osobným veciam v rodine. Ako každý normálny človek. Sú dni, keď sa vám nič nechce a všade vidíte iba to negatívne. Každý z nás máva také dni. Vtedy zrazu optimizmus prejde a z večného optimistu sa rázom stane pesimista ako vyšitý. Aj to sa stáva. V tom momente si vždy sadnem niekedy večer, aj pred spaním a začnem premýšľať. Má to, čo riešim nejakú hodnotu? Vážne je to dôležité? Čo v skutočnosti chcem? Viete, veľa ľudí hovorí čo nechce, no nepovedia, čo naozaj chcú. A tam je tá chyba. 


Keď vás opúšťa optimizmus, tak je niečo zle. Treba skutočne sa zastaviť a povedať veľké STOP. Stop negatívnym myšlienkam. Raz som videla dokument, kde hovorili o zákone príťažlivosti. Všetko, čo v živote máte si priťahujete. To, na čo myslíte, to sa vám deje. Preto je veľmi dôležité byť v pohode, udržiavať si pozitívne myslenie, pozitívne emócie. Keď sa cítite zle, tak sa to dá rázom zmeniť. Pustite si pesničku, pozrite si dobrý a vtipný film, urobte hocičo, čo vás vráti do pozitívneho myslenia. To ako sa cítite vám vytvára vašu budúcnosť. Ak sa cítite dobre, tak je to super, pretože si vytvárate dobrú budúcnosť. Ak sa cítite zle, tak to zmeňte, lebo v tom momente si priťahujete negatívne veci, ľudí. Veľa ľudí sa sústreďuje na niečo, čo nechcú. Nechcem si vytiahnuť na skúške túto otázku, nechcem dostať FX, nechcem negatívny komentár, nechcem a stále samé nechcem. Čo chcete? Sústreďte sa na to, čo chcete. Myslíte na to a to na čo myslíte aj dostanete.

 Je dôležité byť v neustálej pohode. Maličký výkyv emócii sa dokáže prevrátiť do negatívnej budúcnosti. Aké to je, keď stúpite na lego? Keď si narazíte malíček? Celý deň je potom zlý a nešťastný, lebo si to priťahujete. Nemôžete brať veci až tak vážne a treba sa pousmiať a ísť ďalej. Nedať sa vykoľajiť z pozitívnej energie. Skúste si niekedy večer sadnúť a napísať čo chcete. Napíšte si zoznam. Porozmýšľajte, kde máte priority. Čo chcete dosiahnuť? Aký chcete mať život? Napíšte to tam. Všetko, čo chcete môžete mať. Treba veriť. Ide o to, že keď ľudia nevidia výsledky, tak zostávajú sklamaní a to sú negatívne pocity. To vám prináša, že to nedosiahnete. musíte stále veriť. Nemusíte vidieť celé schodisko, stačí spraviť prvý krok. Musíte veriť, že sa to potom odkryje ďalej a takto sa vám bude celý život odkrývať. Ďalším krokom je byť vďačný. Za čo ďakujete? Určite váš život nie je samá katastrofa. Určite máte rodinu, priateľov, dom alebo byt a podobné veci. Za čo ste šťastní? Za čo ste vďační? Za čo ďakujete? A posledný krok je berte. Ak vám dá niečo život, tak choďte a zoberte si to. Nemyslíte na to, čo bude. Žite v tom momente a choďte za tým, čo vám život ponúka. Ak budete myslieť na niečo celým svojim telom, dušou a myslením, tak to dostanete.

 Málo ľudí si neuvedomuje, že myšlienky majú frekvencie a dajú sa merať. Každá jedna myšlienka sa dá zmerať a denne ich máme tisíce. Či už vedomé alebo nevedomé. Nejde dávať pozor na každú jednu myšlienku. V tom nám pomáhajú pocity, ktoré som spomínala vyššie. Ako sa cítite teraz? Ak ste v pohode, tak len tak ďalej. Ak vám pomáha vidieť svoje ciele, tak si spravte tvz. nástenku vízii. Napíšte, nakreslite, nalepte si tam hocičo, čo by ste chceli dosiahnuť, kým sa chcete stať, čo si chcete kúpiť. Ak budete skutočne vedieť, čo chcete, tak celý vesmír sa spojí, aby vám to dal. Zákon príťažlivosti nerozozná čo chcete a čo nechcete. Riadi sa iba pomocou vašich myšlienok, preto je dôležité myslieť na to, čo chcete. Berte to ako keď idete nakupovať na internete. Toto chcem, tam to chcem a dávajte si to do objednávky. Rovnako ako vám príde objednávka z eshopu, tak vám príde aj objednávka do života. Verte tomu. Ak tomu neveríte, to neznamená, že sa vám to nedeje. 


Čo robí šťastnou mňa? 

Mňa robia šťastnou úplne maličkosti. Robia má šťastnou drobnosti, ktoré zažívam každý deň. Už len to, že sa ráno zobudím. Keď prejdem ale od drobností, tak ma robia šťastnou moji priatelia. Priatelia, u ktorých som rada, že ich v živote mám a viem, že sa na nich môžem spoľahnúť. Stoja vždy pri mne a tešia sa so mnou z mojich úspechov v živote. Sú to priatelia do slnka aj do dažďa. Ďalej je to samozrejme moja rodina, ktorá tu je pre mňa ešte viac ako priatelia. Robí ma šťastnou aj tento blog, ktorý sa pomaličky rozrastá a mňa to stále viac a viac baví. Robí ma šťastnou vzdelávanie a vzdelávanie počas života, kde naberám vedomosti, ktoré v skutočnosti využijem. Baví ma žiť. Baví ma celý môj život. Baví ma to, že môžem cestovať. Šťastná som, keď sa vonku prechádzam s blízkou osobou. Šťastnou ma robí láska, ktorá je okolo mňa a pri mne. Šťastná som, keď som v pohode a všetko vychádza. Šťastná som, keď som na koncerte a môžem si užívať hudbu. A to sú len veci, ktoré ma teraz napadli. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro a bude to opäť zo sféry beauty. Do komentára mi napíšte čo robíte šťastnými vás? Kedy ste šťastní? Podeľte sa o to v komentári a ja sa už teraz teším na vaše komentáre. Dokument, o ktorom som tu hovorila sa volá Tajomstvo a nájdete ho aj na YT. Určite si pozrite. Ja ho pozerám stále dookola a môj život je lepší. Tiež odporúčam film Pokojný bojovník, rovnako ho nájdete na YT. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Pekný článok. Mňa robia šťastnou maličkosti, dosť spánku, dobré jedlo, niečo sladké, láska, objatia, príjemný večer s kamarátkami a tak... (:

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) To je dobré, že ťa robia šťastnou práve maličkosti a skôr duchovné veci :)

      Odstrániť
  2. Pekný článok, vážne pozitivitu :) Aj mňa teší môj blog, práve to rozrastanie ako píšeš, je to, čo milujem :) Je super, že sa vieš tešiť z maličkostí, veľa ľuďom toto chýba...

    Viallen z http://all-dreams-are-real.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som tiež rada, že aj teba teší svoj blog :)

      Odstrániť
  3. Stastnou me delaji deti a hlavne nejmensi Noelko💗💗💗

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť